Pheme píše:Ted jen pro priklad Ulter-Bes, kdyz pises neco o "zanedlouho se objeví první PvM PK guilda", nejsu si tim jistej, ale v modre gilde nesmi byt na gs pripsany pk(aspon me tim kdysi nekdo strasil)
Ale jestli jen myslis, ze dungy ta gilda bude chodit ve smesici modry/cerveny(ten kdyz narazi na modre jde do nich) tak "to rikam jen pro priklad" prave udelala gilda crusaders, samozrejme i jine gildy, takze to take neni nic, co by melo nastat az ted
Ne, myslím tím, že se objeví pure červená guilda, která bude chodit dungy a zároveň bude pojíždět, co najde. Blue budou mít pouze neguildovní obchodníky/obíhače vendorů.
Chodit harvy, popř. dungy ve směsici je hloupost - ví o tom každý, kdo trochu sleduje dění, kdokoli vás potká, vždycky jsou z toho problémy.
V přírodě, když na to přijde a jsem ve směsici, se prostě nezapojuju do bojů - jdu o obraz dál, hidnu a čekám, co mi brácha napíše na icq... V dungu to nejde a bylo už vícekrát naznačeno, že výprava, co má to pk se podle pravidel má otočit, jít o místnost vedle a čekat a pk nechat samo sobě. Kdo to neakceptuje, má prohřešek napomáhání pk a z toho plynoucí killy + logy - podle mě je to jasně dané. (a to opět nehodnotím co se stalo v Decu - tam šlo ještě asi o jinou situaci. Mluvím obecně)
Ale byť jen preventivní potrestání celé skupiny a posléze odmazávání killů a vysvětlování a psaní si o nevinu atd. tu nikdy nebylo a přišlo trochu bez skurpulí - což už jsem tu kritizoval dříve - co nejdřív zaváděné změny hodit mezi hráče, ať se vyjádří ? Topik "co se děje v trávě", kam se dá napsat - gm team uvažuje o zavedení trestu pro guildy, pokud se nezačnou chovat jako skupiny hrdinů, dle určitých morálních kreditů. Nic to není, za 3 dny vím, co si komunita hráčů myslí a můžu vše zvážit, vychytat mouchy a zavést.
To, že někdo řve je jasné, ale i kdyby z deseti stránek marastu vyšly dva posty, které něco "vychytají" a předejdou nejasnostem, patovým situacím atd. tak je to přece k nezaplacení...