Zodpovednost Guildy za cleny.

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

uz vim odkud vitr fouka.. s nenavisti zeny neradno si zahravat..
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

haha aneb "Nevyřešíš, nezašukáš!" :DDD
clear brainwashing
dNb prezents
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Nun píše:Prosím GM aby dali papežovi BAN na fórum + Jail na týždeň, nech o sebe popremýšla, ĎAKUJEM... :lol: :lol: :lol:

Papež nie sa tiskový mluvčí guildy.
Papež je na práškoch, jeho postrehy a názory su momentálne scestné... o jeho zdravotnom stave vás budeme priebežne informovať... :lol: :wink:
*šel si vzít prášek na dobrou noc.*
Nun
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nun »

Papez píše:
Nun píše:Prosím GM aby dali papežovi BAN na fórum + Jail na týždeň, nech o sebe popremýšla, ĎAKUJEM... :lol: :lol: :lol:

Papež nie sa tiskový mluvčí guildy.
Papež je na práškoch, jeho postrehy a názory su momentálne scestné... o jeho zdravotnom stave vás budeme priebežne informovať... :lol: :wink:
*šel si vzít prášek na dobrou noc.*
:lol: krásne sny prajem :lol:
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Tak a teď vážně. Co psal jeden nejmenovaný adept o výpravě do Deceitu od Crusaders, už víme. Jen pro připomenutí:

Kód: Vybrat vše

5.10.2009 | Decik+(Guilda Hunters jako NPC)
Chcel by som podotknúť na to čo sa stalo ... tak hráči menom Natasha, Cia , Pay , Raz, Caesar( išiel za pk nemenované ) mno prešli sme prvými dverami. zrazu sa vynorila Guilda Hunters videli pk a začali hádzať PFka všade ktore zasiahli našu GUILDU a tak jej znepriemnili HRU to som nenechal náhode a začal som konať aj s ostatkom našej výpravi !!!!! a zrazu som videl okolo seba samé Mrtve tela !! sam seba sa pýtam prečo ????? mno odpoveď je jasna zautočili na mňa a ciu a ostatných tak sme to rezali a rezali a proste sme vysekali celej les obrali sme jabĺčka a kopli sme.. a tak radu pre mladu GUILDU hunters - NEŤAHAJ BETMENA ZA PLÁŠŤ !!
Ovšem to není zani zdaleka všechno. Nedalo mi to se kouknout se do přihlášky tohohle výtečníka a málem mi vypadly oči z důlků.
http://www.crusaders.phorum.cz/phpBB3/v ... asha#p5195
Celé to vypadá jako stránka nějaké pk gildy, že? (myslím vybraná přihláška, kdo chce, najde si i další "perly"). Tohle není jediná slavná akce této vyhlášené gildy, občas to vypadá, že neví, za jakou barvu vlastně hrajou. Protože mnoho členů tomu nečinně přihlíželo, gm gildy si nezjednal pořádek, aby alespoň udržel gildu na hraně, tak ani Castian to nemohl už zachránit. Takže souhlasím s navrženým trestem od GM v plné výši.
Natalie Sun
Inkless
Inkless

Příspěvek od Natalie Sun »

Legend Of Pain píše: haha aneb "Nevyřešíš, nezašukáš!" DD
To je panečku úroveň...

Pokud to tak funguje u vás doma, opravdu vás lituji, pánové...

Castian píše: uz vim odkud vitr fouka.. s nenavisti zeny neradno si zahravat...
Nuna si vážím, nejen proto, že se umí postavit za své lidi, ale, že je zodpovědně vybírá do naší guildy a snaží se s nimi i s jinými jednat férově a nezavírá oči nad prohřešky a jejich postoji, jak ke guildě, tak k sobě navzájem...
Tebe stále za přítele považuje a nenaříká a nekřičí jako ty, abychom tě za přítele guildy nepovažovali...
Věřím ve slunce, i když nesvítí...
Dark Sisel
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Dark Sisel »

Reknu to tak podle toho co tady pise papez soudim ze je řadny kokot :P to co napsal SKRB nebo jak se mu nadava ty prohresky sou vetsina moje za moji debilitu ano smazte me dejte blok acc (ne ze bych ho uz nemel)...ale pica ze nejaci imbecilove od Hunters sou prostre lamky a prijdou o +9 a uz volaji acarovi na telefoni cislo a breci mu tam neznamena ze musi trestat lidi co tam vubec nebyli a nebo vzivote nic nesprasili... a ono pk hraju delam problemy ale ne na to aby ste me dali all postavy jail a udelali znich pk ... Jako ano rozesmalo me to dost ale tak i sranda nekde konci :oops: Bubububu
Ps: od Papeza sem cetl par postu a stacilo ;-) to je kluk jako buk sranda snim sice je,ale tak mele hovna !! :twisted:

A chapu to tak ze Emp (Nic proti tobe beru te jako pripad) si zalozi treba crafta dostane afk mining a cela guilda pujde sedet za jeho afk ne??
Myslim ze acar je neco jako Paroubek nebo nejaky ten exot od nas z politiky :D
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Natalie Sun píše:Tak nevím, co si vlastně někteří z vás představují pod pojmem slova guilda, horda lidí, čím víc tím líp a každý si může dělat co chce, jak chce, hlavně, že je lidí hodně, ať se chovají jakkoliv, budeme je bránit do roztrhání těla, i když víme, že se chovají třeba jako čuňata...?

Já si myslela, že to jsou lidi, kteří za sebou stojí a vedení si vybírá takové lidi, aby se jim spolu pohodově hrálo, aby si rozuměli, jinak řečeno, vybírám si lidi, kteří vidí věci podobně jako já, s tím, že když chci být férová, vybírám si lidi, kteří jsou také féroví, když jsem čuně, vybírám si k sobě čuňátka...však vizitku guildy dělá každý člen i adept...

Jednoduše...pokud souhlasím, aby v guildě se mnou byli určití lidé a je mi s nimi fajn a oni udělají prasárnu, dostanu trest za ně, je logické, že bych měla mít na ně vztek, že mne do toho průšvihu dostali a dělají guildě ostudu...
Není snad prasárna, že mne zabilo "prý" PK, které ressovali Crusaders, ale mými věcmi se vysmívala guilda Crusaders na svém fóru???

Jo, ale to jsem já, jiní se třeba vysmívají, i když porušili pravidla a pak ale třeba štěkají a vztekají se a slibují různé msty, likvidace a dokonce slibují odměny za hlavy, rozhodnutí gm negují...hmmm, tak takoví lidi jsou co zač???

Souhlasím s potrestáním celé guildy, guilda není jen banda lidí různého ražení, ale má i svůj kodex a morální cítění a pokud je ta morálka na úrovni PK guildy, ať tedy PK guildou jsou...každý má právo si svou cestu vybrat... :wink:
Dotaz mas svoji guildu ?

Takovej blabol co jsi napsal/a je fakt jen k smichu kazdy ma pravo .. dle toho pravidla kazdy ne .. se pletes tady ti smer muze vybrat jedinec nebo skupina jedincu ... cim vic tim lip to jsi take asi vycucala nekde .. nevim ze bych byl v guilde kde nas je zrovna moc a uz vubec nevim ze by nekdo byl aktivni a i presto diky tomuhle pravidlu .. sem vcera vsechny vyhodil nejsem padlej na hlavu a rozum rika muzes se zarucit za nekoho ve hre ne nemuzu .. protoze uz jsme me bylo receno tolik povidacek a jen bud verim nebo ne .. vyhodim nekoho jen na zaklade toho ze jedna babka povidala kdyz v prohreskach nic nevidim a zadne GM shardu si semnou neprohodi par slov ze guilda jako celek dela blbosti ..v prohreskach to neni .. takze mam verit tomu ze Ty me reknes ze Cruss jsou prasata .. to ej jako bych mel uverit .. tomu ze Acarus je mentalne zaostalej .. pro zadne tohle tvrzeni nemam zadny dukaz a tak to tvrdit nemuzu.

Osobne se nezarucim za hrani a chovani ani jednoho hrace ve hre a nechci nest riziko ze budu za nekoho potrestan .
Takze bez guildy ,ale diky tomu ze par postav ktere skoro nehraji v Guilde zustne hrozi .. ze treba zaprasim v afektu coz i me se uz stalo a take nasledoval trest ktery se nikde neobjevil ,ale GM ho provedli.

Jenze vubec nevim jak se na me na guildu kde jsem koukaji GM a jestli toho uz eni moc a jeste jednou a guilda nebude jail.

No nic klidne to lock pravidlo Acarus asi nezrusi .. ja guildu necham jen na trech hracich a budu se modlit ze jim nehrabne.
Tohle me opravdu tak nasralo ze chut hrat je na bode mrazu.

Nikdy jsem nepremyslel zda je to primereny nebo neprimereny trest ktery byl udelen jednodlivci sam si zvolil cestu,ale aby me nekdo mel moznost potrestat za nekoho.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Dark Sisel píše:Reknu to tak podle toho co tady pise papez soudim ze je řadny kokot :P to co napsal SKRB nebo jak se mu nadava ty prohresky sou vetsina moje za moji debilitu ano smazte me dejte blok acc (ne ze bych ho uz nemel)...ale pica ze nejaci imbecilove od Hunters sou prostre lamky a prijdou o +9 a uz volaji acarovi na telefoni cislo a breci mu tam neznamena ze musi trestat lidi co tam vubec nebyli a nebo vzivote nic nesprasili... a ono pk hraju delam problemy ale ne na to aby ste me dali all postavy jail a udelali znich pk ... Jako ano rozesmalo me to dost ale tak i sranda nekde konci :oops: Bubububu
Ps: od Papeza sem cetl par postu a stacilo ;-) to je kluk jako buk sranda snim sice je,ale tak mele hovna !! :twisted:

A chapu to tak ze Emp (Nic proti tobe beru te jako pripad) si zalozi treba crafta dostane afk mining a cela guilda pujde sedet za jeho afk ne??
O to hochu, ale jde i kdyz tobe je jakym stylem hrajes ocividne na haku, aby jsi mel strach aspon kvuli trestu ktery za tvoje soustavne porusovani pravidel dostane cela gilda. Ta gilda ktera tvoje chovani pravdepodobne toleruje, kdyz te bud nevyhodi, nebo nedonuti se zmenit
Natalie Sun
Inkless
Inkless

Příspěvek od Natalie Sun »

Hiki, ty evidentně nejsi s celou situací vůbec obeznámen, když se mne ptáš, jestli mám guildu... :D

Jistě, jsem adept master a klidně půjdu s kterýmkoliv členem, nebo adeptem do Jailu, jenže a v tom je právě ten rozdíl, že člověk, který by dělal opakovaně stejné výrazné přestupky proti pravidlům a ohrožoval by tím ostatní, nebo pověst guildy, by se u nás dlouho neohřál...

Takže ti radím se situací obeznámit, ke které se vyjadřuješ a než se začneš klepat strachy o skutky svých lidí a vůbec, snad své lidi znáš, ne?

Je naprosto jasné, že každý má právo si vybrat společenství lidí, se kterými bude hrát a každá guilda se může rozhodnout, jací by měli být lidi, co k ní jdou, tedy, jaká by měla být jejich guilda...

No a pak by ses třeba mohl zamyslet, před psaním ukvapených názorů a já věřím, že za nic nikdo potrestán není a pokud na sebe ještě někteří bujaře a veřejně vyžvaní i důkazy pod hlavičkou guildy, co s tím... :wink:
Věřím ve slunce, i když nesvítí...
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Hele me se libi jak tu je nekdo chytrej a vi co my jsme udelali spatne a ze tolerujem neco takvyho bla bla bla... Uvedomte si jednu vec, tuhle povest nam z nejvetsi casti udelali vase drby. Copak je neco spatnyho na tom ze se celou dobu zna DBsko s Nyctakem a z i ja jsem chodil napr Covecko ve trech. Ja Dbsko Nycte... mame to v galerce nekolikrat a nestydim se za to, Nycta si chtel zkouset pvm a cove ho bavilo, je na tom neco vysmivajiciho se kdzy je to v galerce? Ano stalo se tusim nevim kolikrat ze Nycte pojel podou vypravu co nas dobehla ale samozrejme jsme staly a nezucastnili se... je to spatny???? je to proti pravidlum? pokud vim nikdo nerek ani béééé, mam pravo po nekom chtit aby to nedelal kdyz je dospelej a nemuzu mu to nakazat a vim ze hraje pvp??
Ano diky takovemhle kamaradsoftum jsme se dostali do reci, nicmene myslite si ze vyhodim naprDbska jen proto ze se od zacatku kamaradi s Nyctakem a ma uz nej rekneme trosku protekci....To je ten duvod proc mame takovou povest chapu
Mam lidem nakazovat s kym muzou chodit a s kym ne?? Ano dokonce jednu chvili bylo zakazano pk, povolilo se pouze protoze ze uz me sralo ze ho ma kazdej druhej, tak ho ma kazdej povolenej s tim ze se nijak jeho chovani nesmi dotnout nasi guildy(jednalo se asi o 2 az 3 lidi co hrali pvp.. stalo se to... lidi byli potrestani, vyhozeni a ano takovej Sisel tu je uz na X tou podminku... kolik sanci tady dostavaj bugeri? a ja nemuzu dat sanci nekomu koho znam leta? ano nechoval se tak aby nepospinovla guildu ale i presto dostal sanci, zacal hrat aktivne pvm,nebyli na nej zadny stiznosti a stal se adeptem, aby se stal clenem mel prikaz naplanovat 5 strednim a strdne obtiznych ... jini 4 lidi Michal, Belf, Thorax a jeste nekdop byli vyhozeni ve stejnou dobu zhruba.. protoze u nich byla sance ze by neco takoveh provedli a nikdo z nich se nepriznal k onomu vykradeni truhly u nas v guildhouse.. byli vyhozeni vichni a minimalne jednomu zloveku z tehle bylo ublizeno a udelali jsme mu defacto krutou svinarnu a to jen proto aby jsem nasli vinika. Takze pro vas co tu nemuzete pochopit za to vedeni nechalo dojit az takhle daleko.... drzte pysk protoze vite uplny hovno o nas a usuzujete jen podle pomluv.Do nikoho sme se nikdy nesral a rozhodne ne bezduodne. V Decu i kdyz nevim presne jak se to odehralo vim ze tam nasi NESLI PRUDIT... to ze se z toho nakonec vyklubalo pomahani pk bylo zpusobeno zrejme zkratem jednoho a ostatni se pridali.. neomlouva je to..ja sme jim rikal kdyz uz musite jit s pk davejte si na to bach.. ale aspon tahnuli za jeden provaz a nestydel, to jestli brali provokaci ze na ne padnuli fieldy... to je snad v tu chvili rozhodnuti kazdho co udela jestli kopne, nebo jeslti to bude brat i jako utok na svoji postavu, osobne nechapu ze se obe guildy nedomluvil v dobrym a vzhledme k tomu ze hunters byli v predu meli nasi podle me kopnout, Ja osobne nemam rad kdyz jenda guilda kazi te druhe akci kdyz je vpredu to se proste nedela. Ale vyjadreni lidi co tam byli dotedka nemam , krome te casto co sem napsal Raz jako nezucastneny co byl uvnitr. Takze koho mam potrestat? za co presne? Jeden tu neni, druhej odjel pryc a zbytek guildy seka jak dementi a nemuzem se ani zeptat lidi co tam byli. NEvim co rek Acarovi log podle kteryho jailoval.Na webu sem to nechal za prvy proto ze kdby se neco resilo tak jsou tma napsany lidi co byli v dungu, za druhy jsem se tomu poprvy smal protoze sem porad nechapal co se vlastne stalo, myslel sem z toho topicu ze jste je napadnuli atd.Ten pristup maj do galerky a na web skoro vsichni, kazdej ma povoleno aktualizovat vecma tykajici se uo a uspechu kazdyho na uo... nic vic, pristup ten clovek uz nema na web ale fakt asi tedka tezko budem neco resit a nekoho vyhazovat kdyz guilda uz nejede a nepojede, ja uz v guilde nejsem a na GM je jail na 10 let jeste.takze diky za trefny pripominky vy chytraci. V tom deciku sice byli novacci.Ale urcite tam nesli prudit a byl s nima i clovek clen za kterhyo bych dal ruku do ohne a znam ho asi 5 nebo 6 let... ano mrzi me ze to tenhle clovek neuklidnil, mel moc to srovnat dokud byl jeste cas...
nesroval...nesrovnal.... nesrovnal. Takze jsem udelal chybu ze jsem veril 5 let clovekovi kterej kdyby chtel s jeho pristupama zrusi celou guildu? je mi jedno kdo to vyprovokoval, on to mel vcas stopnout... i presto si myslite ze je spravny ho za tohle vyhodil? vite co napr ten clovek udelal pro guildu? vite co je to za cloveka? myslite si ze je to prase? on ani nema pk.... nezastavil to , posral to ale z pohledu toho jak ho znam dlouho bych mu to proste musel odpustit at chci nebo ne... trest by dostal..dostal by v ramci guildy, Hunters by samozrejme dostali veci zpet a odeme jeste bolestný klidne. Ale resit jail 40 postav... tzv cca 12 lidi !! za zády tech dotycnejch akteru? Driv na DP fungovala komunikace.... nekdo z nasi guildy neco proved, nekdo mi napsal a ja nebo nekdo z vedeni jednal , resil.... dneska?? pomluvy,závist, a dokonce uz se bonzuje rovnou GMkum misto vedeni jine guildy...myslel jsem ze psat GM je az druhy krok pokud si to guildy nevyresi mezi sebou.... nevim ale dycky to tak fungovalo v cem je tohle jiny? 2 dny se nic nedeje nikdo neozve a pak jste jail a nejakej chytrak sem pise proc jsme neyhodili viniky a jak to muzem trpet.. vic uz o nasi guilde nenapisu nic vam do toho neni a ospravedlnovat se uz vic nebudu, napisu pouze jsme spravna guilda, a kdo ma vuci nasi guilde nejake stiznosti a pripominky muze mi napsat nebo nekomu z vedeni na icq a vyresime to... copak se nase vedeni nekdy k nekomu chovalo hrube? nevyslechlo ho atd? proc tu nefunguje komunikace mezi vedenim guildy a GMkem ?? Myslite si ze jsme jedina guilda co ma problemy s napr novejma lidma? dohaje nikdo tady neni idealista ale snazime se vyjit s tim co mame. ... tak custe musim jit taky vydelavat real...
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Pheme píše: O to hochu, ale jde i kdyz tobe je jakym stylem hrajes ocividne na haku, aby jsi mel strach aspon kvuli trestu ktery za tvoje soustavne porusovani pravidel dostane cela gilda. Ta gilda ktera tvoje chovani pravdepodobne toleruje, kdyz te bud nevyhodi, nebo nedonuti se zmenit
Hele neříkám že mám sisla nějak zvlášt v lásce, ale je pravda že byl v guildě na podmínku, byl jednou vyhozený a dala se mu druhá šance a mám dojem že dostal status adepta ... druhý z crusu co tam byl - Pay je taky jen adept, a já jsem taky adept a vůbec jsem se do těch bojů nezapojil a Pay dlouho stál se mnou dokud se nenechal strhnout tím co se dělo, ale pochybuju, že by se Acarus na tohle podíval, nebo zeptal Sukiho nebo Castiana.
A prohřešky z minulosti? Kdo hraje PvP často tak se nějakému tomu prohřešku nevyhne, stačí se jen podívat kolik padlo takových trestů jiným hráčům... navíc třeba DBS je člen crusu prakticky jen díky tomu že je na GS protože s guildou aktivní je tak jednou za měsíc.

Acarus sám napsal že si máme lidi do guildy vybírat a že to je vizitka guildy ano ? Ale dal trest celé guildě za prohřešek adeptů a lidí co jsou v guildě na podmínce a Cia poslední člen guildy snad neměl doteď vůbec žádný prohřešek za nic podobného, minimálně ne na rangovi co hrál ani na vampovi.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Když jsem už o tom mluvil nechal jsem si vyjet prohřešky s "pk" v prohřešku ... je až s podivem kolik lidí z orderu tam má prohřešek za relog/pomáhání PK a to jsou lidi co běhali za frakce... a bůhví kolik lidí bez zkratky jsou taky z guild.
A jaký je trest ve frakci za relog nebo pomáhání pk ? Vyhození z frakce ? LOL

Navíc někteří mají i prohřešky za PvP prasení a za to frakční guilda zodpovědná není když vezme takové lidi ?
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Nuda.
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Tak si zkontrolujeme slovníky. Nebaví mě číst někoho, kdo je sprostý jak dlaždič.

Edit: když už s diakritikou, tak všechno
Naposledy upravil(a) Movalis dne 30.10.2009 09:13:48, celkem upraveno 2 x.
Bez podpisu
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Verim tomu, ze by to bylu uplne jedno, kdyby sme se zbavili DBSka a Sisla po tom co zavinili ty prohresky. Nikto by to ted nezistoval, jestli ti lidi jsou jeste clenmi guildy, jestli guilda udelala opatreni proti tomuhle, stacili by jim asi jen ty prohresky a to, ze prislo znova k nejakemu konfliktu..
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Guano
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guano »

mno muj pohled na vec ,sem clen crusu uz tolik let ze vetsina z vas tak dlouho uo ani nehraje ,hraju tu skoro od zacatku za tu dobu sem zazil uz hodne veci ale tohle je teda vrchol uz sem si zviknul ze tu funguje support od gm pro svoje guildy jako tomu bylo vzdy ale bylo to nak tak v klidu vsichni vedeli ze guildy sou chraneny gmkem vzdy to byl ale suppport nak tak o vecehc ale ted to preslo na dalsi level -pojeli mi kamose znicim celou guildu ,za celou dobu sem mel 3 acc Tlustej ,regul, Tlustej 2 na zadnym acc ani na jedny postave nebyl jedinej prohresek nidky sem nemel pk ani sem si ho nepucoval ,nekdo z crusu udelal pruser jasny chapu potreba potrestat s tim nemam problem kdyz clovek neco posere musi si to vyzrat ale proc nekdo tresta vsechny cleny guildy nechapu ,osobne me ten acc nak moc nedre je mi prez 30 mam decko a casu pomalu bo bud rodina nebo prace ale i v tomhle casovym preswu sem si dokazal obcas najit cas at muzu zajit z oldcrusama dung a ted mam smulu ,cela tahle udalost me zere spis z principu nekdo me nepravem okrad o cas kterej sem stravil trenovanim ,
nekdo radil at zkusime odprosit acara kdyz sem tohle cet uplne ve me hrklo proc ja mam prosit at me netresta za neco co sem neudelal ? tuhle absurditu tu muzete zkouset na 15 lety decka ale ne na dospelyho chlapa

jedinej prohresek byl pred cca 5lety prodej acc (ovsem v te dobe zcela bezna vec vyveska byla plna inzeratu na prodej acc) mimo tohodle sem nikdy neudelal nic proti pravidlum kdo z vas to muze rict po tolika letech hrani ?
acare icq nekomunikujes spamovat te nehodlam sekat v jailu uz vubec ne postavil ses k tomu jako "chlap" aspon sem si o tobe udelal obrazek ,treba mi to budes nekdy moc vysvetlit na srazu kdyz jinak nekomunikujes mejte se tu Zbohem
Dark Sisel
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Dark Sisel »

Pheme píše:
Dark Sisel píše:Reknu to tak podle toho co tady pise papez soudim ze je řadny kokot :P to co napsal SKRB nebo jak se mu nadava ty prohresky sou vetsina moje za moji debilitu ano smazte me dejte blok acc (ne ze bych ho uz nemel)...ale pica ze nejaci imbecilove od Hunters sou prostre lamky a prijdou o +9 a uz volaji acarovi na telefoni cislo a breci mu tam neznamena ze musi trestat lidi co tam vubec nebyli a nebo vzivote nic nesprasili... a ono pk hraju delam problemy ale ne na to aby ste me dali all postavy jail a udelali znich pk ... Jako ano rozesmalo me to dost ale tak i sranda nekde konci :oops: Bubububu

O to hochu, ale jde i kdyz tobe je jakym stylem hrajes ocividne na haku, aby jsi mel strach aspon kvuli trestu ktery za tvoje soustavne porusovani pravidel dostane cela gilda. Ta gilda ktera tvoje chovani pravdepodobne toleruje, kdyz te bud nevyhodi, nebo nedonuti se zmenit
Ty losasi ja neudelal prohresek uz tak rok a u toho v deceitu sem nebyl a kdybych tam byl tak nepreziji ani dalsi modri
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

radsej nic lebo...
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 30.10.2009 10:42:44, celkem upraveno 1 x.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Guano píše:acare icq nekomunikujes spamovat te nehodlam sekat v jailu uz vubec ne postavil ses k tomu jako "chlap" aspon sem si o tobe udelal obrazek ,treba mi to budes nekdy moc vysvetlit na srazu kdyz jinak nekomunikujes mejte se tu Zbohem
a vies co to je pm na fore?;p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Zamčeno