Vampire

Odpovědět
Cavalier
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cavalier »

skoda esenci :?
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

Miki píše:
Acarus píše:kvest na stone by mel fachat.
Na stone Impa?
uz si sa zacal klepat co? :D
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Acarus píše:
Miki píše:
Acarus píše:kvest na stone by mel fachat.
Na stone Impa?
ne na gargu.
A nechces se pohrabat i na impoj?
Krupavylcan
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krupavylcan »

Miki píše:
Acarus píše:
Miki píše: Na stone Impa?
ne na gargu.
A nedělal bys to jen pro Mikiho ;).
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Krupavylcan píše:
Miki píše:
Acarus píše:ne na gargu.
A nedělal bys to jen pro Mikiho ;).
Konkurence Whi?:)
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Můžu se zeptat jak je to se zprovozněním questu na klan tremere? slyšel jsem, že nefunguje protože ho nikdo nechce, ale já a minimálně 2 další lidi by si ho rádi udělali, tak se chci zeptat, jestli se o něm aspoň uvažuje do budoucna, nebo máme prostě peška?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Piscot píše:Můžu se zeptat jak je to se zprovozněním questu na klan tremere? slyšel jsem, že nefunguje protože ho nikdo nechce, ale já a minimálně 2 další lidi by si ho rádi udělali, tak se chci zeptat, jestli se o něm aspoň uvažuje do budoucna, nebo máme prostě peška?
Nooo ja za sebe abych pravdu rek tak tomuhle povolani sem vubec neprisel na chut a jaksi bez toho vztahu a znalosti se vsecko delat o dost tizejc. Jestli na to nekdo mrkne tak by to bylo dobre, snad casem nejak.
Muzzy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Muzzy »

Piscot píše:Můžu se zeptat jak je to se zprovozněním questu na klan tremere? slyšel jsem, že nefunguje protože ho nikdo nechce, ale já a minimálně 2 další lidi by si ho rádi udělali, tak se chci zeptat, jestli se o něm aspoň uvažuje do budoucna, nebo máme prostě peška?
tak aspon nejsem sam kdo by si chtel tremere udelat 8)
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali!!!

The Witchers
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelnor »

Neboj vono je nás víc a už docela dlouho, já to opravení připomínám už asi dva roky, občas na to někdo mrkne, pak tam zase něfunguje něco jinýho ... takže holt nevim ja kto celý dopadne.
Kelnor - Člen Spolku
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Kelnor píše:Neboj vono je nás víc a už docela dlouho, já to opravení připomínám už asi dva roky, občas na to někdo mrkne, pak tam zase něfunguje něco jinýho ... takže holt nevim ja kto celý dopadne.
Taky se snazim to porat vnucovat na forko, ale porat nic, a buh vi estli nekdy vubec :(
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

uz sem si svuj horizit koupil a tak me napadlo ze by ste to mohli udelat linkovaci aby se to nepredavalo z postavy na postavu :P
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Night Storm píše:uz sem si svuj horizit koupil a tak me napadlo ze by ste to mohli udelat linkovaci aby se to nepredavalo z postavy na postavu :P
Jupí. už se nikdy nezbavím té hromady low horizite! :p Pokud by se linkovalo prvním použitím, tak před prvním použitím by se to pořád dalo prodávat, a pokud by se linkovalo dotykem, tak se linkne na crafta, co to vyrobí (soutěžní otázka za 10 000, hadejte proč.). Leda že by se zároveň muselo při každém pohybu itemem kontrolovat, hýbe-li s ním vamp, což je práce navíc. Imho zbytečné.
Revenge
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revenge »

Papez píše:
Night Storm píše:uz sem si svuj horizit koupil a tak me napadlo ze by ste to mohli udelat linkovaci aby se to nepredavalo z postavy na postavu :P
Jupí. už se nikdy nezbavím té hromady low horizite! :p Pokud by se linkovalo prvním použitím, tak před prvním použitím by se to pořád dalo prodávat, a pokud by se linkovalo dotykem, tak se linkne na crafta, co to vyrobí (soutěžní otázka za 10 000, hadejte proč.). Leda že by se zároveň muselo při každém pohybu itemem kontrolovat, hýbe-li s ním vamp, což je práce navíc. Imho zbytečné.
Mě se líbylo když byli NBi. Ale což už nejsou NB a další kraviny s horizitama jsou zbytečné.
Festra můžete smazat, ale on se vrátí !
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Revenge píše:
Papez píše:
Mě se líbylo když byli NBi. Ale což už nejsou NB a další kraviny s horizitama jsou zbytečné.
Festřiku,samozřejmě chápeš proč se udělali non-NB :-) ae jinak souhlasim s tebou,že je blbost to nějak zas překopávat...je to zbytečné
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Omlouvám se za delší čekání. Pozdě, ale přece:

Upíří questy

Po opravě byly znovu otevřeny quest na Stone Impa (Cesta za kamennou hvězdou) a Tremere část klanového questu (Tři bratři). Případné bugy hlašte na mé icq.

Připomínám, že Cesta za kamennou hvězdou je především prestižní záležitost - nejtěžší z upířích questů - a pomocí questu Tří bratří lze získat příslušnost k jednomu ze tří upířích klanů: Brujahu, Gangrelu nebo Tremere. Ta obnáší i výhodu klanového pláště a možnost pronájmu vlastní rakve v temných cechovních kryptách (vstup na 1014,778,-40).
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Dargor
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dargor »

svižný dotaz k impoj: cesta (rozuměj úvodní část questu - ta část před samotným vstupem na ono místo) se taky nějakým způsobem měnila? Něco tu postrádám, bo si to špatně pamatuju a je to jen jinde?
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

díky kaji, ted musím nainstalovat ultimu ... A to jsem 3 měsíce neměl puštěný..

Tak se na ten qwest nepodívam, mejte se tu krasně.... Je videt že čest moc lidem neříká . Super paráda být vykradený... Ahoj lidi a mějte se tu pěkně...
Krupavylcan
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krupavylcan »

Huraa, muj sen se zacina plnit.. :-) leta stradane equipy na tento quest mohou byt konecne uplatneny a sfere o par desitek itemu ulehceno :-)...

Díky Kaji.
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

:))))))))
Odpovědět