Vampire
- Krupavylcan
- Walking Scribbler
- Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
- Kontaktovat uživatele:
Nooo ja za sebe abych pravdu rek tak tomuhle povolani sem vubec neprisel na chut a jaksi bez toho vztahu a znalosti se vsecko delat o dost tizejc. Jestli na to nekdo mrkne tak by to bylo dobre, snad casem nejak.Piscot píše:Můžu se zeptat jak je to se zprovozněním questu na klan tremere? slyšel jsem, že nefunguje protože ho nikdo nechce, ale já a minimálně 2 další lidi by si ho rádi udělali, tak se chci zeptat, jestli se o něm aspoň uvažuje do budoucna, nebo máme prostě peška?
- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
tak aspon nejsem sam kdo by si chtel tremere udelatPiscot píše:Můžu se zeptat jak je to se zprovozněním questu na klan tremere? slyšel jsem, že nefunguje protože ho nikdo nechce, ale já a minimálně 2 další lidi by si ho rádi udělali, tak se chci zeptat, jestli se o něm aspoň uvažuje do budoucna, nebo máme prostě peška?

- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jupí. už se nikdy nezbavím té hromady low horizite! :p Pokud by se linkovalo prvním použitím, tak před prvním použitím by se to pořád dalo prodávat, a pokud by se linkovalo dotykem, tak se linkne na crafta, co to vyrobí (soutěžní otázka za 10 000, hadejte proč.). Leda že by se zároveň muselo při každém pohybu itemem kontrolovat, hýbe-li s ním vamp, což je práce navíc. Imho zbytečné.Night Storm píše:uz sem si svuj horizit koupil a tak me napadlo ze by ste to mohli udelat linkovaci aby se to nepredavalo z postavy na postavu
Mě se líbylo když byli NBi. Ale což už nejsou NB a další kraviny s horizitama jsou zbytečné.Papez píše:Jupí. už se nikdy nezbavím té hromady low horizite! :p Pokud by se linkovalo prvním použitím, tak před prvním použitím by se to pořád dalo prodávat, a pokud by se linkovalo dotykem, tak se linkne na crafta, co to vyrobí (soutěžní otázka za 10 000, hadejte proč.). Leda že by se zároveň muselo při každém pohybu itemem kontrolovat, hýbe-li s ním vamp, což je práce navíc. Imho zbytečné.Night Storm píše:uz sem si svuj horizit koupil a tak me napadlo ze by ste to mohli udelat linkovaci aby se to nepredavalo z postavy na postavu
Festra můžete smazat, ale on se vrátí !
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Festřiku,samozřejmě chápeš proč se udělali non-NBRevenge píše:Mě se líbylo když byli NBi. Ale což už nejsou NB a další kraviny s horizitama jsou zbytečné.Papez píše:Jupí. už se nikdy nezbavím té hromady low horizite! :p Pokud by se linkovalo prvním použitím, tak před prvním použitím by se to pořád dalo prodávat, a pokud by se linkovalo dotykem, tak se linkne na crafta, co to vyrobí (soutěžní otázka za 10 000, hadejte proč.). Leda že by se zároveň muselo při každém pohybu itemem kontrolovat, hýbe-li s ním vamp, což je práce navíc. Imho zbytečné.Night Storm píše:uz sem si svuj horizit koupil a tak me napadlo ze by ste to mohli udelat linkovaci aby se to nepredavalo z postavy na postavu

Omlouvám se za delší čekání. Pozdě, ale přece:
Upíří questy
Po opravě byly znovu otevřeny quest na Stone Impa (Cesta za kamennou hvězdou) a Tremere část klanového questu (Tři bratři). Případné bugy hlašte na mé icq.
Připomínám, že Cesta za kamennou hvězdou je především prestižní záležitost - nejtěžší z upířích questů - a pomocí questu Tří bratří lze získat příslušnost k jednomu ze tří upířích klanů: Brujahu, Gangrelu nebo Tremere. Ta obnáší i výhodu klanového pláště a možnost pronájmu vlastní rakve v temných cechovních kryptách (vstup na 1014,778,-40).
Upíří questy
Po opravě byly znovu otevřeny quest na Stone Impa (Cesta za kamennou hvězdou) a Tremere část klanového questu (Tři bratři). Případné bugy hlašte na mé icq.
Připomínám, že Cesta za kamennou hvězdou je především prestižní záležitost - nejtěžší z upířích questů - a pomocí questu Tří bratří lze získat příslušnost k jednomu ze tří upířích klanů: Brujahu, Gangrelu nebo Tremere. Ta obnáší i výhodu klanového pláště a možnost pronájmu vlastní rakve v temných cechovních kryptách (vstup na 1014,778,-40).
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
- Krupavylcan
- Walking Scribbler
- Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
- Kontaktovat uživatele: