DP PVP
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: DP PVP
Já za poslední dva dny potkal asi 5krát, nebo i víckrát pkčka... přijde mi, že je ho až dost, na to, že jsem chodil tamovat a ne je honit...Hanted píše:Pojede? Rozjede se? Bezi neco? jak to tu s tim je?

http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Vedle jak ta jedle!Ulter-Bes píše:Já za poslední dva dny potkal asi 5krát, nebo i víckrát pkčka... přijde mi, že je ho až dost, na to, že jsem chodil tamovat a ne je honit...Hanted píše:Pojede? Rozjede se? Bezi neco? jak to tu s tim je?
Správce charity válečníků
Vis jak to je, kluky tady moc to hrani nebavi tak se pta na nakej ten domaci shard s nazvem DP PVP jestli je spustenej, aby si mohli konecne to pvp zahratUlter-Bes píše:Já za poslední dva dny potkal asi 5krát, nebo i víckrát pkčka... přijde mi, že je ho až dost, na to, že jsem chodil tamovat a ne je honit...Hanted píše:Pojede? Rozjede se? Bezi neco? jak to tu s tim je?
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ajoo, tak to se omlouvám, byl jsem opravdu vedle... kdysi jsem také míval na DP PVP nějakou tu postavu, ale samozřejmě teď vůbec netuším, jak to tam vypadá.Raynor píše:Vedle jak ta jedle!Ulter-Bes píše:Já za poslední dva dny potkal asi 5krát, nebo i víckrát pkčka... přijde mi, že je ho až dost, na to, že jsem chodil tamovat a ne je honit...Hanted píše:Pojede? Rozjede se? Bezi neco? jak to tu s tim je?
tedy se omlouvám, že plácám OT

no jo no, měl jsem dnes kliku a vždy jim utekl, jednoho vyguardil, ale oni ví, že to je jen otázkou času, kdy mě dostanou... :pPheme píše:Vis jak to je, kluky tady moc to hrani nebaviUlter-Bes píše:Já za poslední dva dny potkal asi 5krát, nebo i víckrát pkčka... přijde mi, že je ho až dost, na to, že jsem chodil tamovat a ne je honit...Hanted píše:Pojede? Rozjede se? Bezi neco? jak to tu s tim je?
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
nevim no ale ked to teda pojde a deathstorme bude robit take veci ako robil tak to imho ani ist nemusi.. za to ze clovek vedel ako utiect atp tam boli tresty takze tak :pHanted píše:Ja nevim jestli jede dp pvp od Hated. Jednou to jelo potom zas ne..
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Storm byl dycky na to sado maso, tak si ty tresty urco uzival... a vy by ste mu hteli brat to jediny poteseni ?Johny Matovic píše:nevim no ale ked to teda pojde a deathstorme bude robit take veci ako robil tak to imho ani ist nemusi.. za to ze clovek vedel ako utiect atp tam boli tresty takze tak :pHanted píše:Ja nevim jestli jede dp pvp od Hated. Jednou to jelo potom zas ne..
Neni nad to sesikanovat hrace... to uz by ste mohli vedet :p
Nepojede, nerozjede, neběžíHanted píše:Pojede? Rozjede se? Bezi neco? jak to tu s tim je?

- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
tak more ale ked uz scem aby mi niekto niekde hral tak sa nechovam jak ****** predsa :pLucky píše:Storm byl dycky na to sado maso, tak si ty tresty urco uzival... a vy by ste mu hteli brat to jediny poteseni ?Johny Matovic píše:nevim no ale ked to teda pojde a deathstorme bude robit take veci ako robil tak to imho ani ist nemusi.. za to ze clovek vedel ako utiect atp tam boli tresty takze tak :pHanted píše:Ja nevim jestli jede dp pvp od Hated. Jednou to jelo potom zas ne..
Neni nad to sesikanovat hrace... to uz by ste mohli vedet :p
Sklb - okrasny clovek