DP forum a Chrome

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Ja mam taky Firefoxe (verze 3.5.3), kolacky jsem taky smazal a porad mne to ukazuje i ty precteny temata:). Na notebooku mam taky firefoxe, tam mne to taky delalo a najednou to samo prestalo tak nevim:p
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rampa McKvak »

Hajek II. píše: Na notebooku mam taky firefoxe, tam mne to taky delalo a najednou to samo prestalo tak nevim:p
Hm, kamennej pc mi tohle udelal tez. Najednou jako kdyz mavnete proutkem a problem byl sam od sebe fuc. Pocitace se chystaji prevzit vladu nad svetem!! :twisted:
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Koláčky nebo sušenky, chová se mi to taky pořád stejně a musím povědět, že to je docela prudérní.

FF 3.5.3
Bez podpisu
Revenge
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revenge »

Nechci bejt ošklivej a opakovat se ale to že Vám to funguje je hezké ale jestli nemáte radu tak tu nespamujte.
Festra můžete smazat, ale on se vrátí !
Ian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ian »

No tak prej si neumíme smazat cookies, takze se musime smirit s tim, na cem jsme :P

Ale kdyby se některému z adminu nahodou chtělo zkusit změnit v konfiguraci (phpBB) nastavení domény z darkparadise.privacy.cz zpět na darkparadise.cz, tak bych mu byl vdecny, protoze by to soucasnou polofunkcnost melo napravit.
Pokud se tedy po vypadku puvodni domeny toto nastaveni nemenilo (i kdyz si myslim, ze se to menit muselo), tak se omlouvam a te zmeny pravdepodobne neni potreba, nebot bude pes zakopan nekde jinde :)

EDIT: Pro ty co si neumeji smazat cookies :D Zkuste si pri prihlaseni zaskrtnout fci 'Prihlasit automaticky pri pristi navsteve' a toto udelatko vyuzivat (pri odchodu z fora se neodhlasovat), melo by to pomoct

EDIT2: + asi nesmíte na ty ikonky noveho postu klikat (odkazuje me totiz na tu domenu privacy)
zeleninový taveňák je největší zlo na Zemi!!
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

No jak se prechazelo prechodne na tu domenu darkparadise.privacy.cz, tak jsem si to na normalnim PC upravil a prihlasil se tam...a kdyz kliknu z webu na forum, tak me to zapne stranku: darkparadise.cz/Forum/..ale po lognuti na forum me to presmeruje zase na tu darkparadise.privacy.cz/Forum/..Na notebooku, na kterym jsem se v dobe kdy nefungovala ta normalni domena neprihlasoval, tak jsem lognutej na forum porad na strance: darkparadise.cz/Forum/
Takze na normlanim PC se mne prispevky precteny nezobrazujou jako precteny a na NB to funguje normalne.
A je to teda docela vopruz:). A na tom normalnim PC mam FF 3.5.3 a Cookies jsem smazal. Na NB mam stejnou verzi a Cookies jsme zadny nemazala funguje to tak jak ma:p
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Hajek II. píše:...
jj, mám to stejně, ale s operou. Ale jak psal někdo nad tebou, tak pokud nebudeš klikat na ty oranžový šipky, ale jen na poslední stránku tak zůstaneš darkparadise.cz/Forum/, takže to bude fungovat normálně...jen je potřeba si asi zvyknout na to kam klikat no :(
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Komu to blbne, tak se odhlašte, zavřete okno s forem, ještě jednou vymažte cookies a mělo by to fungovat.
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Ok dik, az prijedu domu tak to zkusim:)
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

První dojmy, že to funguje. Díky, díky