sorry ze ti tu takto prasim do topiku.. ale kolko tak ludi treba mat v guilde aktivnych na to aby sme si mohli v tych guild hrach normalne zahrat?
e:
Ook Dik
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 28 zář 2009 18:14, celkem upraveno 1 x.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Johny Matovic píše:sorry ze ti tu takto prasim do topiku.. ale kolko tak ludi treba mat v guilde aktivnych na to aby sme si mohli v tych guild hrach normalne zahrat?
Nemusíš mít guildovní lidi jen musíš vystupovat jako guilda. Bodování bude na guildu.
Ja bych se zase rad optal na to, kde ze budou ty securky? Loni jsem GH nehral, takze vyrok, ze budou na stejnem miste jako loni pro me nema moc velkou informacni hodnotu
Arim píše:A jak a kdo bude sbirat ty logy ? Kliknout bude moci jenom nahlaseny zastupce? Nebo kdokoliv? Cela vyprava? Nebo na to bude timer jednou za X minut?
Ta hromádka je úplně stejná jako malé lockovací pokladky, ale nejsou locky potřeba. Prijde kdokoliv a pokliká a jednou za X minut/hodin vypadne log. Takže třeba půjde výprava a za ní hned druhá a ta ten log mít nemusí.
Rampa McKvak píše:Ja bych se zase rad optal na to, kde ze budou ty securky? Loni jsem GH nehral, takze vyrok, ze budou na stejnem miste jako loni pro me nema moc velkou informacni hodnotu
Sekurky budou v Temple of Serenity na který se dá dostat z trhu.
Rampa McKvak píše:Ja bych se zase rad optal na to, kde ze budou ty securky? Loni jsem GH nehral, takze vyrok, ze budou na stejnem miste jako loni pro me nema moc velkou informacni hodnotu
Jeste bych upresnil ze pristup neni jen z trhu, ale z kazdy banky.
Jeste bych upresnil ze pristup neni jen z trhu, ale z kazdy banky.