Alchemka - info hlášky

Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku
Odpovědět
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Alchemka - info hlášky

Příspěvek od Ulter-Bes »

Když míchám, nad hlavou se mi přestaly zobrazovat info hlášky - takové to "You add more bla bla ..." Objevuje se až poslední "You pour the completed..."

Dá se to nějak opravit, aby mi to zase psalo, nebo to schválně nepíše ? :-)

Přestalo to psát asi poté, co jsem míchal v hidu, ale teď už v hidu nejsem a stále nic nepíše. Nastavení nějakého filtru si nejsem vědom.

Oprava statů nepomohla, relog nepomohl.

edit : omlouvám se za zařazení, to mělo být asi spíš do vašich dotazů...
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Re: Alchemka - info hlášky

Příspěvek od Pheme »

Ulter-Bes píše:Když míchám, nad hlavou se mi přestaly zobrazovat info hlášky - takové to "You add more bla bla ..." Objevuje se až poslední "You pour the completed..."

Přestalo to psát asi poté, co jsem míchal v hidu, ale teď už v hidu nejsem a stále nic nepíše. Nastavení nějakého filtru si nejsem vědom.

Nejspis to tu uz nekdo psal, ale nevim a samotneho by me to zajimalo jak toho dosahnout, ja naopak chci stav, kdy to nic behem michani nepise
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

hold si to makro budes muset prepsat:)
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Mrakoplas píše:hold si to makro budes muset prepsat:)
makro jede v pohodě, v tom problém nemám, spíš jak jsem déle nehrál, tak narážím na nová nastavení a nemám nikoho zkušenějšího, kdo by mi řekl "jo, to je teď normál", tak se s lehkým zarděním obracím na fórum, jestli jsem přišel na nějakou chybku, nebo proč se to safra děje...

Naposledy, když jsem takto psal page ohledně bugu, tak jsem málem sekal jak mourovatej, protože jsem logl do hry dřív, než jsem si četl novinky...

Nebylo by to poprvé, kdy je něco špatně a omylem se k tomu dostanu zas já... :roll:
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Pheme píše:
Ulter-Bes píše:Když míchám, nad hlavou se mi přestaly zobrazovat info hlášky - takové to "You add more bla bla ..." Objevuje se až poslední "You pour the completed..."

Nejspis to tu uz nekdo psal, ale nevim a samotneho by me to zajimalo jak toho dosahnout, ja naopak chci stav, kdy to nic behem michani nepise...Edit:doplnim jeste, ze me to dela taky a sem tomu rad, jen aby si nemel strach a mel sem za to, ze to tak bylo i drive a jen bych se chtel zeptat proc ti to vlastne vadi? Je teda fakt, ze jeden "zacatecnik" me psal, ze mu to porad nechce michat, kdyz mu to nic nepsalo a na otazku jestli neslysi jak mu to micha rekl, ze nema zvuk
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Pheme píše:
Pheme píše:

Nejspis to tu uz nekdo psal, ale nevim a samotneho by me to zajimalo jak toho dosahnout, ja naopak chci stav, kdy to nic behem michani nepise...
Edit:doplnim jeste, ze me to dela taky a sem tomu rad, jen aby si nemel strach a mel sem za to, ze to tak bylo i drive a jen bych se chtel zeptat proc ti to vlastne vadi? Je teda fakt, ze jeden "zacatecnik" me psal, ze mu to porad nechce michat, kdyz mu to nic nepsalo a na otazku jestli neslysi jak mu to micha rekl, ze nema zvuk
Tak teď další záhada - změnil jsem regy a začal míchat GC místo GH a najednou to zas začlo vypisovat.

Vadilo mi to z toho důvodu, že je tam dost dlouhá pauza a já netušil, jestli zrovna míchám, nebo ne - zvuk je na nic při puštěné muzice. :-)

Ale máš pravdu, asi je to jedno. Pokud to není žádná novinka a stává se to podle kulatosti koule, tak ok a můžeme asi lock.
Speedy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Speedy »

se koukej jestli ti ubejvaj regy a mas to ne?
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

v urcite zone to pise v urcite zone ne, ale ze by se to menilo sem tam na stejnym miste jsem jeste nezazil
Odpovědět