Návrh
Návrh
Nechcete zase udelat nejakou loterii ? treba zase v topkach na povolani nebo velkou
"Raději vládnout peklu,než-li sloužit nebi"
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, dobře promakaná loterie určitě zvýší aktivitu hráčů. Jednou za 3 měsíce lognout, podívaj se na los co vyhráli a zase odlognou.
Loterie měly za ukol odsát něco gp z DP, ale většina zjistila že se to vůbec nevyplatí a myslím že každá další loterie měla mín učastníků.
Navíc cena práce se vůbec nevyrovná zábavě, která je z tohohle pohledu imho nulová, ale příště jak bude, tak řeknu babičce že mám pro ni novou sportku
Loterie měly za ukol odsát něco gp z DP, ale většina zjistila že se to vůbec nevyplatí a myslím že každá další loterie měla mín učastníků.
Navíc cena práce se vůbec nevyrovná zábavě, která je z tohohle pohledu imho nulová, ale příště jak bude, tak řeknu babičce že mám pro ni novou sportku
mmt bavi se tu nekdo o aktivite hracu? to je zas tusim jinej topicRaziel píše:Jasně, dobře promakaná loterie určitě zvýší aktivitu hráčů. Jednou za 3 měsíce lognout, podívaj se na los co vyhráli a zase odlognou.