Rybářský quest

Vše o podobných aktivitách ve hře
Odpovědět
Mefista
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Rybářský quest

Příspěvek od Mefista »

Dobrý den chtěl bych se touto cestou zeptat jestli se nechysta nějáky rybřský quest třeba na nb prut nebo robe of fishing. Bylo by to zajímavé spestření pro moho rybářů na molech. Předem děkuji za odpověd.
Revenge
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Rybářský quest

Příspěvek od Revenge »

Mefista píše:Dobrý den chtěl bych se touto cestou zeptat jestli se nechysta nějáky rybřský quest třeba na nb prut nebo robe of fishing. Bylo by to zajímavé spestření pro moho rybářů na molech. Předem děkuji za odpověd.
Myslim že to sem nepatří :) A co by sis představoval pod robe of fishing ? (táhání lvl 5 mapek ) :) Já být Tebou zkusim to z organizovat anavrhnout to GMkum a pak udělat quest :)
Plague
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plague »

Tak kvuli rozmanitosti, proc nemit quest pro rybare... Ale co by mela byt odmena? Ona roba of fishing by zyvsovala sance na tahani rybek a map jestli se nepletu, takze proc by ne.
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin

ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
Revenge
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revenge »

Plague píše:Tak kvuli rozmanitosti, proc nemit quest pro rybare... Ale co by mela byt odmena? Ona roba of fishing by zyvsovala sance na tahani rybek a map jestli se nepletu, takze proc by ne.
Já neřikám že jsem proti jen at si to ujedná s GMkama akdyž povolí tak to začne řešit
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Revenge píše:
Plague píše:Tak kvuli rozmanitosti, proc nemit quest pro rybare... Ale co by mela byt odmena? Ona roba of fishing by zyvsovala sance na tahani rybek a map jestli se nepletu, takze proc by ne.
Já neřikám že jsem proti jen at si to ujedná s GMkama akdyž povolí tak to začne řešit
A co kdybys byl proti ? :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Revenge
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revenge »

Lucky píše:
Revenge píše:
A co kdybys byl proti ? :p
Tak bych mu to dal najevo :) Ale já jsem pro questy :) A když se udělá pěkně možná to může ejt i sranda :)
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Quest na nb prut byt nemuze, protoze by tim pak ten muj ztracel na hodnote :(
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Mulambo píše:Quest na nb prut byt nemuze, protoze by tim pak ten muj ztracel na hodnote :(
Tvuj prut pro nas bude mit vzdcky velkou hodnotu
neexistující stranka
None

Příspěvek od None »

Myslím že nic okolo rybářu se neplánuje měnit, ale kdo ví třeba se toho nějaké gm ujme. Já ne, ale kdyby si chtěl postavit PvP arenu dej vědět. Zeptej se Sejra jaký krásný umím :wink:
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

None umi vzdy potesit
Mefista
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Mefista »

Děkuji za nabidku ale pvp by se mnou bylo jen na chvilku :( tak ještě zkusím ostatní gm :twisted:
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

None píše:.. ale kdyby si chtěl postavit PvP arenu dej vědět. Zeptej se Sejra jaký krásný umím :wink:
To seš ještě uraženej jo? :mrgreen:
Nexios
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Hunter píše:
None píše:.. ale kdyby si chtěl postavit PvP arenu dej vědět. Zeptej se Sejra jaký krásný umím :wink:
Je to oboustrany
neexistující stranka
Mefista
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Mefista »

Nejsem uraženej jen je škoda že se toho nikdo nechce ujmot a přitom by to byla sranda lidí co rybařej je docela dost a tim by se quest docela upotřebyl. Quest s rybářovím synem je dost lehkej a ještě ktomu už ani nedává mapku :? ale rybky jsou furt dobrý :) prostě jen by bylo dobrý udělat nějákou vychytávku a hlavně takovou aby se to nedotklo NB věcí které už holt někdo ma :D
Hodmal
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Hodmal »

Sejra píše:
Hunter píše:
Je to oboustrany
Sejro v klidu kdyby ji nestavel none jsme zajiste prvni ;ppp
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Nait Magusanus
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nait Magusanus »

hehe mit tak za odmenu robe of fishing a pokud by toho cloveka pojelo pk a lootlo by robu tak by dostal piratsky klobouk co by mu daval nb spyglass :)
Odpovědět