Rybářský quest
Rybářský quest
Dobrý den chtěl bych se touto cestou zeptat jestli se nechysta nějáky rybřský quest třeba na nb prut nebo robe of fishing. Bylo by to zajímavé spestření pro moho rybářů na molech. Předem děkuji za odpověd.
Re: Rybářský quest
Myslim že to sem nepatří A co by sis představoval pod robe of fishing ? (táhání lvl 5 mapek ) Já být Tebou zkusim to z organizovat anavrhnout to GMkum a pak udělat questMefista píše:Dobrý den chtěl bych se touto cestou zeptat jestli se nechysta nějáky rybřský quest třeba na nb prut nebo robe of fishing. Bylo by to zajímavé spestření pro moho rybářů na molech. Předem děkuji za odpověd.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
A co kdybys byl proti ? :pRevenge píše:Já neřikám že jsem proti jen at si to ujedná s GMkama akdyž povolí tak to začne řešitPlague píše:Tak kvuli rozmanitosti, proc nemit quest pro rybare... Ale co by mela byt odmena? Ona roba of fishing by zyvsovala sance na tahani rybek a map jestli se nepletu, takze proc by ne.
Tak bych mu to dal najevo Ale já jsem pro questy A když se udělá pěkně možná to může ejt i srandaLucky píše:A co kdybys byl proti ? :pRevenge píše:Já neřikám že jsem proti jen at si to ujedná s GMkama akdyž povolí tak to začne řešitPlague píše:Tak kvuli rozmanitosti, proc nemit quest pro rybare... Ale co by mela byt odmena? Ona roba of fishing by zyvsovala sance na tahani rybek a map jestli se nepletu, takze proc by ne.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Quest na nb prut byt nemuze, protoze by tim pak ten muj ztracel na hodnote :(
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem uraženej jen je škoda že se toho nikdo nechce ujmot a přitom by to byla sranda lidí co rybařej je docela dost a tim by se quest docela upotřebyl. Quest s rybářovím synem je dost lehkej a ještě ktomu už ani nedává mapku ale rybky jsou furt dobrý prostě jen by bylo dobrý udělat nějákou vychytávku a hlavně takovou aby se to nedotklo NB věcí které už holt někdo ma
Sejro v klidu kdyby ji nestavel none jsme zajiste prvni ;pppSejra píše:Je to oboustranyHunter píše:To seš ještě uraženej jo?None píše:.. ale kdyby si chtěl postavit PvP arenu dej vědět. Zeptej se Sejra jaký krásný umím
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele: