tak by se mohla nekde objevit zprava po nahozeni, ze byl nahozen a hlavne za kdy byl save. Tady na foru za to, ze nekdo chciipl v dungu a nepodival se na stranky vseci na chudaka rvali ze je to jeho chyba. I GM mu reklo ze je to bez nahrady ze za to GM nemuzou.
Proc nikde neni novinka, ze spadl server (protoze...), kdy byl nahozen a ze kdy je save?
Kdyz spadne server
Kdyz spadne server
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
www.darkparadise.cz
záložka Novinky->Dark Paradise
Co já vím, tak se tam často objevuje zpráva typu:
záložka Novinky->Dark Paradise
Co já vím, tak se tam často objevuje zpráva typu:
psát tam nějaké důvody je podle mě naprosto zbytečné, protože ve většině případů to ani sami gm není. A pokud je chyba v hardwaru, tak to tam stejně balt dycky napíše.Koule spadla, návrat save z 12.33. Omlouváme se za vzniklé potíže
Jedna z možností: GM nejsou ve hře 24/7, takže si pádu nevšimnou okamžitě.
Po zjištění, že koule spadla, ji nejprve nahodí(pokusí se o to) a pak teprve budou psát něco do novinek.
Tak či tak podle mě, pokud server nejede, tak to poznáš i když to není napsané v novinkách A i když to tam bude napsané, tak ti to v ničem nepomůže
Po zjištění, že koule spadla, ji nejprve nahodí(pokusí se o to) a pak teprve budou psát něco do novinek.
Tak či tak podle mě, pokud server nejede, tak to poznáš i když to není napsané v novinkách A i když to tam bude napsané, tak ti to v ničem nepomůže
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
imho ti to vysvetlil celkom dobre jabbere ;pPlague píše:Co to meles? Jde o to aby kdyz uz to jede bylo v novinkach napsane ze to jede a kam se napsal save a ne o to z to nejde.
A vubec, to byl dotaz na GM a ty to nejsi tak co sem furt pises? posthunt?
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.