online poker je pre baby, tam ti dám all in aj na 5,2. skúsenosti samozrejme mám, každý piatok si zrobíme turnájek. za 1,5 ojri mám zábavu na 4 hodiny minimálne
No, nevim. Prijde mi, ze zauceni a uceni stoji dost penez. A ze nekomu nabizis, ze mu ukazes, jak snadno prijit k penezum. Aniz z toho neco budes mit? Vtom je nejaka bouda, jelikoz tyhle sluzby jsou drahy, tim si sem jisty
Rampa McKvak píše:No, nevim. Prijde mi, ze zauceni a uceni stoji dost penez. A ze nekomu nabizis, ze mu ukazes, jak snadno prijit k penezum. Aniz z toho neco budes mit? Vtom je nejaka bouda, jelikoz tyhle sluzby jsou drahy, tim si sem jisty
Rampa McKvak píše:No, nevim. Prijde mi, ze zauceni a uceni stoji dost penez. A ze nekomu nabizis, ze mu ukazes, jak snadno prijit k penezum. Aniz z toho neco budes mit? Vtom je nejaka bouda, jelikoz tyhle sluzby jsou drahy, tim si sem jisty
free roll turnaje na nete
Jasny no. Ja mel na mysli takove to uceni, ze mas profi hrace, co ma Tebe, popripade par dalsich lidi a vysvetluje jim proc zahral tak a tak. Popripade jim komentuje jejich handy, atd:) Pac to je celkem mastne.
Jedna sa o iste peniaze konkretne o 50 dolarov a nemusite vyhrat ziadny turnaj nic a ja z toho budem mat body za reffering.... a kto by mal zaujem o zaucenie kludne s nim par stolov odohram ak bude cas a nalada,samozrejme zadarmo.
Poker hram 3 roky tak urcite mam cloveka co naucit .
Hraju docela dost... na netu to bejva tak ze nekdy vyhraju a nekdy prohraju takze to vychazi tak nak ze nula od nuly pojde, ale kamose v knajpe obiram docela casto a uspesne.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson