Ale asi jo, trosku rozehrejvam ReddaInkvizitor Dan píše:Pls slo by to i v jinejch dungach?
Ja jak mam dp dovolenou a nemusim resit ptakoviny, tak muzu delat i obcas neco uzitecnyho.
Po +- 3 rokoch co tu hraju je to asi první dobrá věc co tě vidím udělat :p(když nepočitam že si mi 2x dal bann)Acarus píše:Tak at to neni porad stejne, navic by to tedka mohlo bejt pro vypravu i zajimavejsi a atraktivnejsi dung. Zmeny jsou jeste mozne. Kdyztak obcas se muze stat ze se kdesi cosi zmeni kdekoliv.Hodmal píše:Pekna zmena fakt se mi to libi a to vyreseni ze je zrusenej drop a nahrazen necim to se mi taky libi )) diky za zabavu
ooo diky diky, ale vetsi diky patri spis Reddovi.Ciarny Jazdec píše:Po +- 3 rokoch co tu hraju je to asi první dobrá věc co tě vidím udělat :p(když nepočitam že si mi 2x dal bann)Acarus píše:Tak at to neni porad stejne, navic by to tedka mohlo bejt pro vypravu i zajimavejsi a atraktivnejsi dung. Zmeny jsou jeste mozne. Kdyztak obcas se muze stat ze se kdesi cosi zmeni kdekoliv.Hodmal píše:Pekna zmena fakt se mi to libi a to vyreseni ze je zrusenej drop a nahrazen necim to se mi taky libi )) diky za zabavu