Nový účet-první postava-problem,client musi byt ukoncen

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Asgaard Mooner
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Nový účet-první postava-problem,client musi byt ukoncen

Příspěvek od Asgaard Mooner »

Zalozen fungl novy ucet na DP - operacni system win xp home,instal UO Age of Shadow(adresar s hrou je na D:\),up2date.exe,dpmapa.exe,prepsan login.cfg,cisty client dp.exe...hrac je na uo naprosty novacek(resime pres icq).
A ted k problemu.Pri vytvoreni prvni postavy se hrac dostane k vyberu ze 4 povolani(neboli heslo a ucet je funkcni) a to trademan,archer,craftsman a warrior,vybere si povolani a hups,spadne(chyba v aplikaci) a Microsoft se omlouva,chyba,program musel byt uzavren.At jsme to zkouseli,jak jsme chteli,dal nez k vyberu z tech 4 povolani nas to nepustilo,bud microsoft a nebo chyba clienta....Osobne jsem si myslel,ze win sebral prava k souborum,tak jsem radil "pouzit zjednodusene sdileni souboru" v moznostech slozky,ale nic takoveho tam pry nema.Nevedel by nekdo radu?diky
Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné - aby slušní lidé nedělali nic. Edmund BURKE
Asgaard Mooner(SWS)-mág
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

pokud se dobre pamatuju, je tam moznost nevybrat ani jedno povolani (to tlacitko bylo pod nekterym z tehle 4 castecne schovany myslim), pak se te to zepta na 3 skilly a nastaveni statu (coz je uplne jedno pac pri vyberu dp povolani se to nebere v uvahu) a pak by to melo jit.. doufam ze sem se vyjadril aspon trochu srozumitelne..
hemeneks more gadzo vazelina!
Asgaard Mooner
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

urcite,zcela jasne...to me nenapadlo....to by mohlo byt ono....az se s tim zase budem morit,dam vedet,jestli to tak skutecne bylo,dik za pomoc
Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné - aby slušní lidé nedělali nic. Edmund BURKE
Asgaard Mooner(SWS)-mág
Plague
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plague »

Ja musim dat tradesman jinak mi to padne
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin

ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Dave Lister píše:pokud se dobre pamatuju, je tam moznost nevybrat ani jedno povolani (to tlacitko bylo pod nekterym z tehle 4 castecne schovany myslim), pak se te to zepta na 3 skilly a nastaveni statu (coz je uplne jedno pac pri vyberu dp povolani se to nebere v uvahu) a pak by to melo jit.. doufam ze sem se vyjadril aspon trochu srozumitelne..
Ano presne tak to funguje i me a mozna by to chtelo napsat do navodu(mozna i obrazky) pro zacinajici hrace na vytvoreni postavy at je tahle drobnost neodradi
Asgaard Mooner
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

A ja jsem dukaz,ze i pro starsi hrace...na tohle jsem uplne zapomel,je to drobnost,ale zasek neskutecnej...
Dave, diky moc za radu,skutecne to bylo tim cos rekl...

// Vyřešeno. Lock.
Asgaard Mooner(SWS)-mág
Zamčeno