Tak toje teda jako drsny, teda jakoCarentain Fist píše:kdyby si četl ty tlamo ostatní topicy co tu jsou tak bys věděl že sem byl GM oor-tael...*kejve hlavou*Lucky píše:Tak na m to prozrad o mocny at sme taky v obraze.Carentain Fist píše:
meleš hov... vubec nevíš kdo sem tak se uklidni..
Oor-Tael
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
takze mam vlastne absolutnu pravdu z mojim predposlednym prispevkom...Carentain Fist píše:kdyby si četl ty tlamo ostatní topicy co tu jsou tak bys věděl že sem byl GM oor-tael...*kejve hlavou*Lucky píše:Tak na m to prozrad o mocny at sme taky v obraze.Carentain Fist píše:
meleš hov... vubec nevíš kdo sem tak se uklidni..
Bad world.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Řečnická otázka: ...a vy pořád ještě věříte, že s tím DP někam hnete? ;) (viz ostatní topiky) S tímhle přístupem...Blecha píše:Kdo by se tim nechlubil. Zavraždit a ponížit člověka jako seš ty (modráka) je pro mě slast :wink:Hanted píše:GM takových prasat kteří škodí modrým hráčům, no fuj! Styď se.. Ale ty se tím ještě chlubíš :roll:
To jak toho docílili ortel a s jakym vedením,už je vedlejší věc
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
-
- Inkless
proč by s tím neměli hnout? jestliže se najde jeden jedinej schopnej člověk co je aktivní a obepiše pk udělá stránky vezme do guildy lamy a pak si je budu na ts cepovat proč by neměl něco dokázat...koukni se na oor-tael ..na začátku běhala guilda jako socky byli tam lamy ale časem se zlepšovala zlepšovala až začli lidi litat mrtvě ch/order boje proti pk byla větší zábava bylo víc pojezdu ne vždy uspěšných...atd je to jen o lidech a jestliže chce něco dokázat proč mu v tom bránit? třeba ty amadeusy co si ty dokázal? jediný co o tobě vím je to že neustálně tlacháš svoje kidy na foru ve hře o tobě nevím zhola nic..Amadeus píše:Řečnická otázka: ...a vy pořád ještě věříte, že s tím DP někam hnete? (viz ostatní topiky) S tímhle přístupem...Blecha píše:Kdo by se tim nechlubil. Zavraždit a ponížit člověka jako seš ty (modráka) je pro mě slastHanted píše:GM takových prasat kteří škodí modrým hráčům, no fuj! Styď se.. Ale ty se tím ještě chlubíš
To jak toho docílili ortel a s jakym vedením,už je vedlejší věc
kdyby neustále neblokovali GM pk tak by tu bylo mrtě lidí a vzhledem k tomu že už většina aktivních pk co běhali denně neběhá začnou gm blkovat modráky a duvody budu typu ty máš ban bo si začel cove za hodinu a pět minut a ty empe ty máš taky ban za to že si šel despa ve dvou lidech a joooo a ty ty máš zase ban za to že si tam vybral pokladek atd prostě tohle už nemá s uo nic společnýho GM maj bejt naprosto nad věcí a ne se srát do věcí hráčů mezi sebou kde jedno gm nadržuje druhýmu atd 3 roky zpátky si vzpomenu na SaaN-Raala z Legii ještě ted to mám uložený někde v historii...pojel sem ho a vzhledem k tomu že to ej prej veeelkej kamarádíček acaruse sem druhej den lognul paladina a neměl sem zhola nic na acc a na icq mi saan-raal piše hm hezký věci dostal sem je od kvama...Ostuda s velkým O..takhle to tu je a to je ubohý čus
-
- Inkless
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mám názor na svůj názor, forum je od toho, abych ho dal najevo. To co jsem v UO dokázal si nechám pro sebe. Kdo ví, ví, kdo neví, ať neví, nemusím si něco dokazovat a bejt GM nejprasáčtější guildy na DP. Vadí mi jak hrajete, jak prasíte, neberu vám to, ale jsem proti, tak to tu píšu.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
Mr. PeKař
" si vzpomenu na SaaN-Raala z Legii ještě ted to mám uložený někde v historii...pojel sem ho a vzhledem k tomu že to ej prej veeelkej kamarádíček acaruse sem druhej den lognul paladina a neměl sem zhola nic na acc a na icq mi saan-raal piše hm hezký věci dostal sem je od kvama...Ostuda s velkým O."
K tomuhle by se mohl Acarus vyjádřit
muze i nemusiBlecha píše:" si vzpomenu na SaaN-Raala z Legii ještě ted to mám uložený někde v historii...pojel sem ho a vzhledem k tomu že to ej prej veeelkej kamarádíček acaruse sem druhej den lognul paladina a neměl sem zhola nic na acc a na icq mi saan-raal piše hm hezký věci dostal sem je od kvama...Ostuda s velkým O."
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
to je dobra picovinaBlecha píše:" si vzpomenu na SaaN-Raala z Legii ještě ted to mám uložený někde v historii...pojel sem ho a vzhledem k tomu že to ej prej veeelkej kamarádíček acaruse sem druhej den lognul paladina a neměl sem zhola nic na acc a na icq mi saan-raal piše hm hezký věci dostal sem je od kvama...Ostuda s velkým O."
bez tak ho san ral zapalil a vykradol mu acc ;pp
Sklb - okrasny clovek
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
k cemu by se mel tu jako vyjadrovat, ze smazanej garadien tu breci a snazi se hazet na Gmka spinu? aha no to pak jo :pBlecha píše:" si vzpomenu na SaaN-Raala z Legii ještě ted to mám uložený někde v historii...pojel sem ho a vzhledem k tomu že to ej prej veeelkej kamarádíček acaruse sem druhej den lognul paladina a neměl sem zhola nic na acc a na icq mi saan-raal piše hm hezký věci dostal sem je od kvama...Ostuda s velkým O."
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Johny Matovic píše:to je dobra picovina
Ty si snad Acarus? Myslym že ne ,tak si hraj na hrdinu někde jinde,tady na to neni nikdo zvědavej .A prosimtě ,nespamuj tady bláboli ,děláš ze sebe hlupáka a jako 17 ti letý děco tipuju ,že další tvoje odpověď bude blbábol
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Myslim že ne ,tak si hraj na hrdinu někde jinde,tady na to neni nikdo zvědavej .A prosimtě ,nespamuj tady bláboli ,děláš ze sebe hlupáka a jako 17 ti letý děco tipuju ,že další tvoje odpověď bude blbábolBlecha píše: Myslym že ne ,tak si hraj na hrdinu někde jinde,tady na to neni nikdo zvědavej .A prosimtě ,nespamuj tady bláboli ,děláš ze sebe hlupáka a jako 17 ti letý děco tipuju ,že další tvoje odpověď bude blbábol
No odpověděl sis sám, akorád by to chtělo míň chyb...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
jj dobre moj lebo gmka na povel vyberaju acc kamaratovim nepriatelom .....Blecha píše:Johny Matovic píše:to je dobra picovina
Ty si snad Acarus? Myslym že ne ,tak si hraj na hrdinu někde jinde,tady na to neni nikdo zvědavej .A prosimtě ,nespamuj tady bláboli ,děláš ze sebe hlupáka a jako 17 ti letý děco tipuju ,že další tvoje odpověď bude blbábol
17 rokov ma mozno tvoj tatko ale ja urcite nie tak si bez s nim potykat a nehaz tu na mna svoje mudre rozumy a hlavne nezacni typovat bo na tom setko prehras ty blabole ...
Sklb - okrasny clovek