Oor-Tael

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Carentain Fist píše:
Lucky píše:
Carentain Fist píše:
meleš hov... vubec nevíš kdo sem tak se uklidni..
Tak na m to prozrad o mocny :( at sme taky v obraze.
kdyby si četl ty tlamo ostatní topicy co tu jsou tak bys věděl že sem byl GM oor-tael...*kejve hlavou*
Tak toje teda jako drsny, teda jako :shock:
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Carentain Fist píše:
Lucky píše:
Carentain Fist píše:
meleš hov... vubec nevíš kdo sem tak se uklidni..
Tak na m to prozrad o mocny :( at sme taky v obraze.
kdyby si četl ty tlamo ostatní topicy co tu jsou tak bys věděl že sem byl GM oor-tael...*kejve hlavou*
takze mam vlastne absolutnu pravdu z mojim predposlednym prispevkom...
Bad world.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Hanted píše:GM takových prasat kteří škodí modrým hráčům, no fuj! Styď se.. Ale ty se tím ještě chlubíš :roll:
Kdo by se tim nechlubil. Zavraždit a ponížit člověka jako seš ty (modráka) je pro mě slast :wink:

To jak toho docílili ortel a s jakym vedením,už je vedlejší věc
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Blecha píše:
Hanted píše:GM takových prasat kteří škodí modrým hráčům, no fuj! Styď se.. Ale ty se tím ještě chlubíš :roll:
Kdo by se tim nechlubil. Zavraždit a ponížit člověka jako seš ty (modráka) je pro mě slast :wink:

Řečnická otázka: ...a vy pořád ještě věříte, že s tím DP někam hnete? ;) (viz ostatní topiky) S tímhle přístupem...
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Carentain Fist
Inkless
Inkless

Příspěvek od Carentain Fist »

Amadeus píše:
Blecha píše:

Řečnická otázka: ...a vy pořád ještě věříte, že s tím DP někam hnete? ;) (viz ostatní topiky) S tímhle přístupem...
proč by s tím neměli hnout? jestliže se najde jeden jedinej schopnej člověk co je aktivní a obepiše pk udělá stránky vezme do guildy lamy a pak si je budu na ts cepovat proč by neměl něco dokázat...koukni se na oor-tael ..na začátku běhala guilda jako socky byli tam lamy ale časem se zlepšovala zlepšovala až začli lidi litat mrtvě ch/order boje proti pk byla větší zábava bylo víc pojezdu ne vždy uspěšných...atd je to jen o lidech a jestliže chce něco dokázat proč mu v tom bránit? třeba ty amadeusy co si ty dokázal? jediný co o tobě vím je to že neustálně tlacháš svoje kidy na foru ve hře o tobě nevím zhola nic..

kdyby neustále neblokovali GM pk tak by tu bylo mrtě lidí a vzhledem k tomu že už většina aktivních pk co běhali denně neběhá začnou gm blkovat modráky a duvody budu typu ty máš ban bo si začel cove za hodinu a pět minut a ty empe ty máš taky ban za to že si šel despa ve dvou lidech a joooo a ty ty máš zase ban za to že si tam vybral pokladek atd prostě tohle už nemá s uo nic společnýho GM maj bejt naprosto nad věcí a ne se srát do věcí hráčů mezi sebou kde jedno gm nadržuje druhýmu atd 3 roky zpátky si vzpomenu na SaaN-Raala z Legii ještě ted to mám uložený někde v historii...pojel sem ho a vzhledem k tomu že to ej prej veeelkej kamarádíček acaruse sem druhej den lognul paladina a neměl sem zhola nic na acc a na icq mi saan-raal piše hm hezký věci dostal sem je od kvama...Ostuda s velkým O..takhle to tu je a to je ubohý čus
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

A ted tu pahadku o karkulce Garadiene ...

Doufam ze nam nechces tvrdit ze tys byl ten skill co cepoval ostatni lamy z Ooor Bordelu? :ppp
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

on si asi myslí, že vážně něco dokázal...:ppp
Carentain Fist
Inkless
Inkless

Příspěvek od Carentain Fist »

:lol: :lol: já sem byl s guildou spokojenej:D
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Carentain Fist píše::lol: :lol: já sem byl s guildou spokojenej:D
gratulujeme ... kdybyste neblbnuli tak ste se mohli stale co zlepsovat treba...
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Mám názor na svůj názor, forum je od toho, abych ho dal najevo. To co jsem v UO dokázal si nechám pro sebe. Kdo ví, ví, kdo neví, ať neví, nemusím si něco dokazovat a bejt GM nejprasáčtější guildy na DP. Vadí mi jak hrajete, jak prasíte, neberu vám to, ale jsem proti, tak to tu píšu.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

" si vzpomenu na SaaN-Raala z Legii ještě ted to mám uložený někde v historii...pojel sem ho a vzhledem k tomu že to ej prej veeelkej kamarádíček acaruse sem druhej den lognul paladina a neměl sem zhola nic na acc a na icq mi saan-raal piše hm hezký věci dostal sem je od kvama...Ostuda s velkým O."

K tomuhle by se mohl Acarus vyjádřit
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Blecha píše:" si vzpomenu na SaaN-Raala z Legii ještě ted to mám uložený někde v historii...pojel sem ho a vzhledem k tomu že to ej prej veeelkej kamarádíček acaruse sem druhej den lognul paladina a neměl sem zhola nic na acc a na icq mi saan-raal piše hm hezký věci dostal sem je od kvama...Ostuda s velkým O."

muze i nemusi 8)
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Ja jakozto pure pk bych byl radsi kdyby tu byla dalsi aktivni pk guilda bylo by proti komu nebo s kym behat.

Ale ruku na srdce hlidani dungu podle id hlidacu nebylo az tak uplne vono.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Blecha píše:" si vzpomenu na SaaN-Raala z Legii ještě ted to mám uložený někde v historii...pojel sem ho a vzhledem k tomu že to ej prej veeelkej kamarádíček acaruse sem druhej den lognul paladina a neměl sem zhola nic na acc a na icq mi saan-raal piše hm hezký věci dostal sem je od kvama...Ostuda s velkým O."

to je dobra picovina
bez tak ho san ral zapalil a vykradol mu acc ;pp
Sklb - okrasny clovek
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

k cemu by se mel tu jako vyjadrovat, ze smazanej garadien tu breci a snazi se hazet na Gmka spinu? aha no to pak jo :p
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

bukanýři beztak byli a jsou lepší jak nějakej orr takel!!!
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

No ja pomatuju z ortelu Nymfomanku leda kterej lital za ordera, venoval mi par order robek a pak uz rovnou odlogovaval. Vycepoval sis ho dobre, jen co je pravda :)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Johny Matovic píše:to je dobra picovina

Ty si snad Acarus? Myslym že ne :wink: ,tak si hraj na hrdinu někde jinde,tady na to neni nikdo zvědavej .A prosimtě ,nespamuj tady bláboli ,děláš ze sebe hlupáka a jako 17 ti letý děco tipuju ,že další tvoje odpověď bude blbábol :idea:
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Blecha píše: Myslym že ne :wink: ,tak si hraj na hrdinu někde jinde,tady na to neni nikdo zvědavej .A prosimtě ,nespamuj tady bláboli ,děláš ze sebe hlupáka a jako 17 ti letý děco tipuju ,že další tvoje odpověď bude blbábol :idea:
Myslim že ne :wink: ,tak si hraj na hrdinu někde jinde,tady na to neni nikdo zvědavej .A prosimtě ,nespamuj tady bláboli ,děláš ze sebe hlupáka a jako 17 ti letý děco tipuju ,že další tvoje odpověď bude blbábol :idea:
No odpověděl sis sám, akorád by to chtělo míň chyb...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Blecha píše:
Johny Matovic píše:to je dobra picovina

Ty si snad Acarus? Myslym že ne :wink: ,tak si hraj na hrdinu někde jinde,tady na to neni nikdo zvědavej .A prosimtě ,nespamuj tady bláboli ,děláš ze sebe hlupáka a jako 17 ti letý děco tipuju ,že další tvoje odpověď bude blbábol :idea:
jj dobre moj lebo gmka na povel vyberaju acc kamaratovim nepriatelom .....
17 rokov ma mozno tvoj tatko ale ja urcite nie tak si bez s nim potykat a nehaz tu na mna svoje mudre rozumy a hlavne nezacni typovat bo na tom setko prehras ty blabole ...:lol:
Sklb - okrasny clovek
Odpovědět