Vznik nových harv zon

Vaše nápady a návrhy

Jste pro vznik nových harv zon ?

Ano, určitě
23
43%
Ne
31
57%

Celkem hlasů: 54

Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Fakt tohle nechapu. Harv zon je kotel a stejne se nevyuzivaji. Nejak mi nedochazi v cem by to pomohlo.
Show is over motherlovers!
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Johny X píše: Viz mrakoplas, luky a podobní, kteří maj strach vylézt z gz :D
Nikomu tyhle zóny nenutím, kdo se bojí, at zůstane na trhu. Věřím, že spousta lidí by v těchto zónách našli zalíbení :)
No hraju jen pvp (pk/frakci) takze bych mel tvuj navrh vlastne asi podporovat, ale kdyz to vemu kolem a kole...
Kdo chce mamon ma jit do dungu. Kdo nepujde do dungu, nemel by mit takovejhle mamon. ilsh3 je fakt drsna vyjimka ktera nahrava modrym (jaks rikal lamam) pvm hracum. Myslim si osobne ze to byla chyba a uz se to po ty vlne kritiky asi moc opakovat nebude...
---------------------------------------------------------
Ale ven si kolik je na svete moznejch harv zon (minidungu a i kousek dungu muzes zajit abys poharvitl) A kolik se z toho vyuziva.
Johny X píše: PS: viz pk friendly místa: kdo říkal, že pk se nemůžou pojíždet mezi sebou.
Nj by bylo brekotu zas.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Johny X
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Johny X »

Mara z Acoma píše:Fakt tohle nechapu. Harv zon je kotel a stejne se nevyuzivaji. Nejak mi nedochazi v cem by to pomohlo.
Můžeš mi prosím říct, co ty považuješ za harv zonu ? Nemyslim místa, kde sou 3 ogre lordi nebo 5 pavouků. Myslím nějaké atraktivní místa. Už sem říkal, že chci místa, kde se hraje pvp.
Johny X
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Johny X »

To Lucky:
Můžeš mi napsat jména svých postav, abych věděl, s kým mám tu čest. Hlavně pk by mě zajímalo

Když si takový true pvper, tak se ti fakt divím, že mé názory kritizuješ. Jde mi prostě pvp, které se na jiných místěch kromě cove, del, bux, lesík a pvp zóna neodehrává.
Teda ovšem jestli nemáš vyloženě štěstí, když někoho jinde potkáš.

Nejde mi o harv, jako tak o místo, kde se lidi můžou potkat. Dungy si jít pohárvit můžeš, ale zas hlídači ...
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Všichni ste chytrý a PVP zony sou na prd ..... Tak něco vymyslete vy :wink:

Jinak můj názor je takovej , že to stejně nemá cenu .Pvp je na DP ztracená věc a GM k tomu hodně přidali.
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Oživíme PvP tim že přidame vic mobů ? Wot ? A třeba že bys napsal frakčnim leaderum a domluvili se na běhani když to pvp tak hodne chces ? Aspon by se vyřešilo neustali někde čekani jestli se něco bude dit a šlo by se rovnou na věc .
neexistující stranka
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

neblazni sejro :)

on hraje pk a chce pojizdet modraky, kteri na sobe budou mit dobry ekvipy a budou harvit moby.. on nechce bojovat ve frakci proti lidem kteri u sebe nic moc nemaji a jsou na to pvp pripraveni

kazdy povazuje za pvp neco jineho a v tom je ten problem mozna :p
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Podle mého si za to můžeme sami. Protože to co se poslední dobou děje, nemá s porovnáním skillu nic společného. Jde jen o to pořádně nasrat protivníka.

To že mě někdo vybere do nuly mě netrápí, má na to právo, ale že mi jen tak z pleziru zabije jezdítko, které má tu smůlu že vozí lamku, co to neustála a pak se nabídne na res a reskill je na světě nemá s pvp nic společného. Nedej bože poslouchat výlev toho jaká sračka vás sundala a že si mě najdete v realu. To fakt chuť refovat nemám.

Kecy o tom, že jen oplácíme si nechte, protože to je blbá výmluva. Každý ať si sáhne do svého svědomí.
Bez podpisu
Johny X
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Johny X »

Sejra píše:Oživíme PvP tim že přidame vic mobů ? Wot ? A třeba že bys napsal frakčnim leaderum a domluvili se na běhani když to pvp tak hodne chces ? Aspon by se vyřešilo neustali někde čekani jestli se něco bude dit a šlo by se rovnou na věc .
JJ a přiběhne 50 ch/o včetně BHW s frakčníma zbraněma a plejt mejlu :D
To tak. Hlavně při stávajícím počtu pk by sme se asi těžko zmohli na odpor.
Nevím jestli tebe baví fajty typu 20vs2. Mě fakt ne, když frakční bojovníci vyběhnou v přesile minimálně 3v1.

Vím, že ty seš slušnej hráč, ale každý jako ty není :D
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

vymyslis bejkoviny dzony, max upravit ty porty z ils3 pvp zony, jak se tu uz nekolikrat lobovalo, aby to nekopalo tak blizko gz ...

Jinak harv zon/mini dungu/ etc. je na dp fakt hodne, to ze ty znas jen Ils3 to je tvoje chyba :p
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Johny X píše: Můžeš mi prosím říct, co ty považuješ za harv zonu ? Nemyslim místa, kde sou 3 ogre lordi nebo 5 pavouků. Myslím nějaké atraktivní místa. Už sem říkal, že chci místa, kde se hraje pvp.
Za harv zonu povazuju mista, kde jsou 1-4 prisery s 3k gp dropem za jednu, popripade nejake lockovaci poklady. Aby nekde padalo vic gp je imho zbytecne. Prsk vydela 50k za hodku, coz je dost, a pokud tohle neni dostatecne lakadlo, tak pochybuju, ze to pridani mobu zlepsi.
Rozjed spis frakcni pvp, mobama nic nevyresis.
Show is over motherlovers!
Johny X
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Johny X »

btw tento topic je hlavně k přesunutí PVP do jiných míst. Ano lidi běhaj stále, ale nebaví mě pořád někoho nahánět u gz. Kde exitujou lidi typu strike and run back.

A taky nejsem zastánce cigánské férovky (ty máš 20, nás je 20)

Uznejte přeci, že COVE PVP je fakt už děsně sux a něco by se mělo dělat...
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Johny X píše:
Sejra píše:Oživíme PvP tim že přidame vic mobů ? Wot ? A třeba že bys napsal frakčnim leaderum a domluvili se na běhani když to pvp tak hodne chces ? Aspon by se vyřešilo neustali někde čekani jestli se něco bude dit a šlo by se rovnou na věc .
JJ a přiběhne 50 ch/o včetně BHW s frakčníma zbraněma a plejt mejlu :D
To tak. Hlavně při stávajícím počtu pk by sme se asi těžko zmohli na odpor.
Nevím jestli tebe baví fajty typu 20vs2. Mě fakt ne, když frakční bojovníci vyběhnou v přesile minimálně 3v1.

Vím, že ty seš slušnej hráč, ale každý jako ty není :D
Jestli 3/4 serveru budou frakčni hrači tak pujdu a na srazu udělam stojku . Když nechceš aby tam přišli BHW tak nepiš jejich lídrovi . Napiš Orderum . Ono by celkově asi stačilo napsat že třeba běhate nebo tak .

E:
Johny X píše:btw tento topic je hlavně k přesunutí PVP do jiných míst. Ano lidi běhaj stále, ale nebaví mě pořád někoho nahánět u gz. Kde exitujou lidi typu strike and run back.

Mam takovej dojem že tohle pvp se už nezměni . Staryho psa novejm kouskum nenaučiš :p
Naposledy upravil(a) Sejra dne 29.07.2009 13:59:59, celkem upraveno 1 x.
neexistující stranka
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Johny X píše:btw tento topic je hlavně k přesunutí PVP do jiných míst. Ano lidi běhaj stále, ale nebaví mě pořád někoho nahánět u gz. Kde exitujou lidi typu strike and run back.

jezis ty ses jak ohrana deska, kdyz udelas novou pvp zonu, ktery bude jak ty rikas pk friendly, tak ti tam stejne zadny modraci nepolezou, takze asi tak ... Hlavne ty ches mit proste zonu kde bys mel ty modraky na pojizdeni pohormade, uz ted mas jak rikala Mara po svete tech minidungu s pokaldy a s lvl 8 mobama fakt hodne, tak proc je neobehavas? Holt ta lenost, ty bys chtel jen pojizdet bez namahy no ...
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Wilson píše:

jezis ty ses jak ohrana deska, kdyz udelas novou pvp zonu, ktery bude jak ty rikas pk friendly, tak ti tam stejne zadny modraci nepolezou, takze asi tak ... Hlavne ty ches mit proste zonu kde bys mel ty modraky na pojizdeni pohormade, uz ted mas jak rikala Mara po svete tech minidungu s pokaldy a s lvl 8 mobama fakt hodne, tak proc je neobehavas? Holt ta lenost, ty bys chtel jen pojizdet bez namahy no ...
Jo, presne tak mi taky prijde..
Johny X
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Johny X »

Ste srandisti....při dnešní aktivitě 70 hráčů uplně budu obíhat všechny minidungy vzádlené od sebe jak prase, když sou tam hlídači a každý ti no problem uteče.
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

mne se ten napad libi akorat za jinych podminek nez napsal johny. a to

1:Musi v teto zone byt dostatek lakadel (3-4 lsn teratani,1-2 wyrmove jeden osekany jeden neosekany + bordel okolo)

2: musi byt relativne dobry pristup do mesta ale ne uplne ja bych si to dokazal predstavit nekde mezi hb a dolem nad britem zonu lehce oplocenou ci skalu okolo seba se 2 az 3 vychody kde by byl nekde nize port k ress krizi na hb aby modrak mnel sanci utect.

to je podle mne velmi dulezite pokud chces pritahnout modre targety musis mit dostatecna lakadla a realny unik ktery se ale da treba i jednoduse zazdit.

to by bylo podle mne nejlepsi reseni nedaval bych tam ani dvere na hlidace ani zadny porty na timer ale proste by to bylo otevreny aspon dva vychody z teto ja nevim kusy skaly nebo oploceneho prostoru. a nekde by byl port ktery by portoval blize k mestu jak jsem psal.

samozrejmne by se jeste museli dodelat detaily (napr port z mest nad hb aby to mneli modraci blize)
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Johny X píše:Ste srandisti....při dnešní aktivitě 70 hráčů uplně budu obíhat všechny minidungy vzádlené od sebe jak prase, když sou tam hlídači a každý ti no problem uteče.
Trváš na tom, že cílem tohoto topicu není prosadit lokace, kde bys měl pod nosem ekvipnuté modráky, kteří neumí PvP v místech, odkud není úniku, ideálně s naharveným majetkem z mobů v batohu, protože by ho tam nebylo kde vyložit?
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Walking Scribbler

Příspěvek od Johny X »

Anger píše:mne se ten napad libi akorat za jinych podminek nez napsal johny. a to

1:Musi v teto zone byt dostatek lakadel (3-4 lsn teratani,1-2 wyrmove jeden osekany jeden neosekany + bordel okolo)

2: musi byt relativne dobry pristup do mesta ale ne uplne ja bych si to dokazal predstavit nekde mezi hb a dolem nad britem zonu lehce oplocenou ci skalu okolo seba se 2 az 3 vychody kde by byl nekde nize port k ress krizi na hb aby modrak mnel sanci utect.

to je podle mne velmi dulezite pokud chces pritahnout modre targety musis mit dostatecna lakadla a realny unik ktery se ale da treba i jednoduse zazdit.
Jo port z města by být mohl, ale jen jednosměrný. Zpáteční cestu bych ale trošku prodloužil. Kdyby byla stejná jako z pvp zony do cove, tak sme tam, kde sme byli.
Ale žádnej port do bezpečí bych tam nedal. Sice dá se to zazdít, ale jelikož by byly 3 vstupy, tak by ti pláchl jedním z nich a všechno zazdít nemůžeš.
Prostě únik by být mohl, ale ve vzdálenosti alespon jaké je mezi britem a dolem nad ním.
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Zadny wyrmy , zadny LSN . Pekne Water serpenty
neexistující stranka
Zamčeno