Hraci ubyvaji
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Můj názor je podobnej, s těma pvp zonama. Podle mě je DP svět mrtvej, všechno se odehrává jenom v dungách, pvp zoně, v cove a ještě je tu trh. Na co přidávat pvp zony na harvy, nebylo by lepší jenom osadit starej svět? Kromě pár hb, harpyjí a ettinů v lesech nic není, jenom taming zvířátek.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Já myslím, že harv zóny sou dobré právě pro to pvp Pkčka budou mít víc míst, kde můžou někoho potkat. Je opravdu velice nudné lítat jen cove a pvp zona a čekat, až se někdo uráčí z cove vyběhnout ven.Amadeus píše:Můj názor je podobnej, s těma pvp zonama. Podle mě je DP svět mrtvej, všechno se odehrává jenom v dungách, pvp zoně, v cove a ještě je tu trh. Na co přidávat pvp zony na harvy, nebylo by lepší jenom osadit starej svět? Kromě pár hb, harpyjí a ettinů v lesech nic není, jenom taming zvířátek.
Cove pvp je opravdu hrozně sux.
Nechodte na mě s argumentama, že nemám chodit cove. Fakt netuším, kde jinde bych někoho mohl potkat, zvlášt při dnešní aktivitě.
Ty harv zony bych umístil na místo, odkud by nebylo tak jednoduché se dostat do bezpečí pod guardy. Z nynější pvp zony se člověk dostane velmi snadno do gz.
Jo hold dobrej harv, by měl být vykoupený rizikem výlehu na pk
Právě v tomhle je pvp to největší kouzlo, že člověk má prostě pořád adrenalin a je na pozoru. Tohle se ve wowku nemůže nikdy stát.
Jo hold dobrej harv, by měl být vykoupený rizikem výlehu na pk
Právě v tomhle je pvp to největší kouzlo, že člověk má prostě pořád adrenalin a je na pozoru. Tohle se ve wowku nemůže nikdy stát.
Nové hráče už asi moc nepřilákáš, pouze může začít hrát víc starších lidí a to by mohlo dpčku stačit.Wilson píše:A tim bys prilakal jako nove hrace ze by bylo vic harv zon? Jen by v nich bylo vic pk a ty pk by vetsinou nebyli novy hraci, nybrz ti stavajici co ted breci, jak to hrozne moc tezke hrat za pk :p
Takze zadnej prirustek, jen ty lidi co sou ted logly za blue, tak by byli za red ...
Lidi přestali hrát hlavně kvůli nudě, která na dp ted převládá.
Za pk není až tak těžké hrát, jako že nikoho nepotkáváš, nebo na tebe vyběhne 10 lidí z cove. Férovka prostě na dp už vymizela.
Hlavně jde o to náhodné pvp a ne připravované v cove, kdy se naboostujou a vyběhnou.
Jak kdysi říkal starý hráč Barrin ,,připravované pvp sux" Tohle se mi vždycky osvědčilo. Není nad náhodné pvp.
Asi tak, jde prostě o to, že někteří lidi lognou a nemaj žádného kámoše online, co by šel dung, tak zajdou zaharvit do pvp zony (která není furt prázdná) a tam může narazit i na pvpBlecha píše:Pokud si v "pvp" zoně harvíš , tak bys měl být na pvp připravenej.Morlith píše:nahodne.. to ako ja nechcem a ty ma nahanas? kul :p
Zvýšila by se tak šance na náhodné pvp, které ted téměř není možné.
Jenze to je take problem ... Nahodne PvP neni dle meho moc zadane a ja osobne ho ani nevyhledavam ... Pokud chci PvP jdu do PvP zony, pokud chci PvM, jdu do dungu ... Fakt nemam rad, kdyz me za wara s kterym vazim bezmala 500 stone, zacne nahanet tlupa tri magu v ressrobkach, na sumech a s 50ti regama od kazdyho ... To u me neni nahodny PvP ....Johny X píše:Asi tak, jde prostě o to, že někteří lidi lognou a nemaj žádného kámoše online, co by šel dung, tak zajdou zaharvit do pvp zony (která není furt prázdná) a tam může narazit i na pvpBlecha píše:Pokud si v "pvp" zoně harvíš , tak bys měl být na pvp připravenej.Morlith píše:nahodne.. to ako ja nechcem a ty ma nahanas? kul :p
Zvýšila by se tak šance na náhodné pvp, které ted téměř není možné.
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
však ted si uzijete pvp i v dungách.) jak to tak vypadá vyskytla se proPk uprava a je o něco mín run.. no nezustala jich ani pulka takže TŘESTE SE MODRÁCI PŘED ZLEJMA PK
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
-
- Misspelling Chicken
Plačete tu, že nemáte koho zabíjať za pk tak je velmi potrebné pridať harv zóny, nech chudáčikovia môžte znepríjemňovať hru tým ktorí o pvp nestoja? No to je prevratný nápad ako zabrániť ubúdaniu hráčov z DP...si to dajte patentovať rovno.
Ani neviem prečo to nazývate pvp keď idete do toho len s úmyslom zabiť modráka, lotnúť a ísť ďalej ale v pohode =)
Ani neviem prečo to nazývate pvp keď idete do toho len s úmyslom zabiť modráka, lotnúť a ísť ďalej ale v pohode =)
-
- Misspelling Chicken
Blecha píše:Proč to nazýváš plakáním? Nevim jestli ste tak nevyspělý nebo retardovaní ,ale tohle je diskuze ....A to (pokuď vím) se na foru děláLifespring píše:Plačete tu...........
NO ano diskusia ale asi ste skor mali zalozit novy topic s nazvom pomoc pk lebo toto je topic o ubudani ludi a navrhy na zlepsenie hry a prilakanie novych ludi pokial viem...
Začal jsem hrát před 7mi lety a hrál asi 2 roky. Postavu jsem nechal umřít a tak jsem si nedávno založil novou. Dojmy? Kdybych nenapsal GM na ICQ, tak na acc čekám ještě teď. Pak makrování v NB dole (ve kterém už dnes na rozdíl od dávných časů nikdo není), takže totální opruz a nováček bez makra nemá šanci.
NB dung byl fajn, to za mě kdysi nebylo, proč nevyhodit důl uplně a nedat ten dung povinej? A dát nějakou podmínku velikosti skillu aby mohl člověk ven?
Nahoře se hodně změnilo k lepšímu a to ne že ne, NB dungy? padající skilly? dyť to tady kdysi nebylo a hodně to omezuje zbytečná makra a nudu.
Takže co jsem viděl, stačilo by urychlit vstup hráče do hry a možná nějakou reklamku aby přišlo víc lidí najednou (což teda nevím jakou) a DP by na tom mohlo být relativně v pohodě (relativně, on dnes už tyhle sprity nikdo kromě starších rád nemá).
NB dung byl fajn, to za mě kdysi nebylo, proč nevyhodit důl uplně a nedat ten dung povinej? A dát nějakou podmínku velikosti skillu aby mohl člověk ven?
Nahoře se hodně změnilo k lepšímu a to ne že ne, NB dungy? padající skilly? dyť to tady kdysi nebylo a hodně to omezuje zbytečná makra a nudu.
Takže co jsem viděl, stačilo by urychlit vstup hráče do hry a možná nějakou reklamku aby přišlo víc lidí najednou (což teda nevím jakou) a DP by na tom mohlo být relativně v pohodě (relativně, on dnes už tyhle sprity nikdo kromě starších rád nemá).
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz