Frakcia
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tak facku jsem si dal, po ranu me to trosku probralo. Jen jsem se te na nic neptal tzn. ty nemas na co odpovidat, to osloveni si vyprosuju. Predem dik.
Jinak, frakcni zbrane bych urcite nerusil, aspon neco jako ten reward je... sic bych se prisadil mozna jeste o rozsireni arzenalu, ale za to bude lobing jinde asi.
Jinak do armoru 30 ti dam za pulku klidne i s +5 katanou, tak sem si jen tak rikal, zdali to myslis vazne :p
Jinak, frakcni zbrane bych urcite nerusil, aspon neco jako ten reward je... sic bych se prisadil mozna jeste o rozsireni arzenalu, ale za to bude lobing jinde asi.
Jinak do armoru 30 ti dam za pulku klidne i s +5 katanou, tak sem si jen tak rikal, zdali to myslis vazne :p
- The Hypermangan
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Pročpak?Blbec (zdrobněle blbeček) není ani tak nadávka jako konstatování duševního stavu,takže takPiscot píše:Co je podle tebe normal je podle někoho urážka a neslušnost. Bez toho bl*ečka bych to asi ještě bral v pokecu, ale řekl bych, že jestli se sem podívá mod, můžeme se s tebou rozloučit. Nebo asi s celým topicem.The Hypermangan píše:to,že řeknu nějakýmo blbečkovi,ať si dá facku,protoze me ten nerd navádí k většimu hraní UO,je podle me normal..
A já jsem se na něco ptal?Přemýšlej,než něco zase vybleptneš prosim tebeLucky píše:Tak facku jsem si dal, po ranu me to trosku probralo. Jen jsem se te na nic neptal tzn. ty nemas na co odpovidat, to osloveni si vyprosuju. Predem dik.
To by bylo docela HC, já jsem pro ponechání stavu, ale uvalení na nošení reward fame hranici. Tak 3-4k co myslíte?Big Bud píše:Ono by možná stačilo, aby ty reward zbraně mohli PK normálně férově lootnout a zrecyklovat na dejme tomu 500 mc.......
Prosimtě ty radši pomlč. Ty jsi ostuda frakce, ty by jsi radši měl zalézt kamsi do kouta a fackovat se sám a ne tady velkohubě kecat a dělat ostudu své frakci.The Hypermangan píše:A já jsem se na něco ptal?Přemýšlej,než něco zase vybleptneš prosim tebe
Mesmeric píše:To by bylo docela HC, já jsem pro ponechání stavu, ale uvalení na nošení reward fame hranici. Tak 3-4k co myslíte?Big Bud píše:Ono by možná stačilo, aby ty reward zbraně mohli PK normálně férově lootnout a zrecyklovat na dejme tomu 500 mc.......
Prosimtě ty radši pomlč. Ty jsi ostuda frakce, ty by jsi radši měl zalézt kamsi do kouta a fackovat se sám a ne tady velkohubě kecat a dělat ostudu své frakci.The Hypermangan píše:A já jsem se na něco ptal?Přemýšlej,než něco zase vybleptneš prosim tebe
No já myslím, že s tou hranicí fame by to nebylo to špatné Ale i tak, pro tyhle logouterské a zabíhačské lamy, co běhaj jen po skupinkách bude těžší o tyhle věci přijít.
Navíc zresilují nějakého orderáka a další bacátko je na světě
- The Hypermangan
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Jakpakto?Povídej,přehánějMesmeric píše:To by bylo docela HC, já jsem pro ponechání stavu, ale uvalení na nošení reward fame hranici. Tak 3-4k co myslíte?Big Bud píše:Ono by možná stačilo, aby ty reward zbraně mohli PK normálně férově lootnout a zrecyklovat na dejme tomu 500 mc.......
Tak přijít o reward věci je těžší i dneska, tou hranicí fame, bych právě omezil jejich bezmezné nošení. Pokud někdo chce běhat v ressce a rewardou, tak bude umírat a pak nebude mít fame, takže bude mít pak smůlu. Pokud se běhá ve skupině, tak to ale není chyba nastavení, je to prostě o domluvě. Ale na druhou stranu, při nastavení dávání fame v PvP ta skupinka taky není taková výhra. Takže podle mě omezení rewrad na nějákou fame hranici, klidně i jako +25 věci, protože to co dávají reward robky, to je docela pěkný bonus, bych viděl jako optimální řešení.Johny X píše:
No já myslím, že s tou hranicí fame by to nebylo to špatné Ale i tak, pro tyhle logouterské a zabíhačské lamy, co běhaj jen po skupinkách bude těžší o tyhle věci přijít.
Mesmeric píše:Tak přijít o reward věci je těžší i dneska, tou hranicí fame, bych právě omezil jejich bezmezné nošení. Pokud někdo chce běhat v ressce a rewardou, tak bude umírat a pak nebude mít fame, takže bude mít pak smůlu. Pokud se běhá ve skupině, tak to ale není chyba nastavení, je to prostě o domluvě. Ale na druhou stranu, při nastavení dávání fame v PvP ta skupinka taky není taková výhra. Takže podle mě omezení rewrad na nějákou fame hranici, klidně i jako +25 věci, protože to co dávají reward robky, to je docela pěkný bonus, bych viděl jako optimální řešení.Johny X píše:
No aspon těch 4500 famy + možnost lotovat za pk.
Podle mě je nesmyl, aby tímto získaly lamy Ubah zbraně zadarmo, které sou silné jako +9.
Docela solidní zvýhodnění proti pkčkům, které za stejný ekvip musí draze zaplatit. A frakční hráči s platem a zbraní nepřídou vlastně téměř o nic.
No jo, ale on to taky byl záměr, aby frakce měla zvýhodnění proti PK, však to byl účel reward zbraní. Akorát se podle mě ulítlo s tím, že se dají používat bez omezení. To že se nedají lotovat je v pořádku, ale fame nenáročnost je podle mě špatně. Ta by se měla změnit. To že je může lotnout jen frakční hráč je podle mě nanejvýše v pořádku, protože on taky jediný s tou věcí může něco udělat.Johny X píše:
Podle mě je nesmyl, aby tímto získaly lamy Ubah zbraně zadarmo, které sou silné jako +9.
Docela solidní zvýhodnění proti pkčkům, které za stejný ekvip musí draze zaplatit. A frakční hráči s platem a zbraní nepřídou vlastně téměř o nic.
A to aby byly zbraně silné jako +9, to byl taky účel ?Mesmeric píše:No jo, ale on to taky byl záměr, aby frakce měla zvýhodnění proti PK, však to byl účel reward zbraní. Akorát se podle mě ulítlo s tím, že se dají používat bez omezení. To že se nedají lotovat je v pořádku, ale fame nenáročnost je podle mě špatně. Ta by se měla změnit. To že je může lotnout jen frakční hráč je podle mě nanejvýše v pořádku, protože on taky jediný s tou věcí může něco udělat.Johny X píše:
Tohle zvýhodňování je už jako hodně dramatické a frakci uplně vodí za ručičku. PK mi ted připadaj jako fackovací panáci, kteří nemaj prakticky žádné výhody.
Dřív tomu tak nebylo a nevím, proč je ted tak ostře založena politika proti pk.
Samozřejmě že to byl účel. Frakce má být zvýhodněna proti PK, mají to být bojovníci proti nečestným vrahům, takže mají přístup k nejnovějším vynálezům z dílny Lorda Blackthorna a Britishe, tohle všechno je úplně v pořádku. To že je absolutně neomezené nošení, to není.Johny X píše: A to aby byly zbraně silné jako +9, to byl taky účel ?
Tohle zvýhodňování je už jako hodně dramatické a frakci uplně vodí za ručičku. PK mi ted připadaj jako fackovací panáci, kteří nemaj prakticky žádné výhody.
ja bych rekl ze frakce je ostuda celkoveMesmeric píše:To by bylo docela HC, já jsem pro ponechání stavu, ale uvalení na nošení reward fame hranici. Tak 3-4k co myslíte?Big Bud píše:Ono by možná stačilo, aby ty reward zbraně mohli PK normálně férově lootnout a zrecyklovat na dejme tomu 500 mc.......
Ty seš ale pěknej vtipálek. Po celou dobu hraní uo nebyla frakce nikdy tak výrazně zvýhodněna proti pk jako je tomu dnes. To se taky podepisuje na pvp, které jde do kytek.Mesmeric píše:Samozřejmě že to byl účel. Frakce má být zvýhodněna proti PK, mají to být bojovníci proti nečestným vrahům, takže mají přístup k nejnovějším vynálezům z dílny Lorda Blackthorna a Britishe, tohle všechno je úplně v pořádku. To že je absolutně neomezené nošení, to není.Johny X píše: A to aby byly zbraně silné jako +9, to byl taky účel ?
To uz rovnou můžete dát chaosakům +9 nubi zbraně a nubi brnko a pak můžete rovnou dát shutdown na server, protože tu bude hrát 5 a půl lidí.
Takhle akorát otevíráte cestu těm lamám, co do pvp nikdy neměli přijít.
Ne já to myslím smrtelně vážně. +9 NB zbraně tady nikdo nežádá. Že frakce má jiné zvýhodnění než dříve je podle mě absolutně normální jev a reakce na vývoj dění na serveru. Nebo ti příjde v pořádku, že se něco zasekne na určitém bodě a pak se to nebude měnit bez ohledu na okolní dění? Tohle už tady jednou bylo a říkalo se tomu "pětiletky". Reward věci už tady byly dříve, jaké byly nevím, v té době jsem hrál akorát modrou postavu crafta a byl jsem rád, že jsem byl rád. Frakční štíty existují taky odjakživa a to je panečku armor jako prase. Dále tu máme frakční runy, ty tu taky byly už dávno, že dneska fungujou jinak? Jop to ano, ale let´s face it, šance zneužití těch run ze strany PK je dnes pomalu větší než to bylo dříve (můžu soudit z obou stran), neboli dříve by se nestalo, že naskáču na hlavu 4 warrům natlačeným na sobě se šutrovkama, zazděnýma na jednom políčku a můj život je počítán v řádu setin sekund.Johny X píše: Ty seš ale pěknej vtipálek. Po celou dobu hraní uo nebyla frakce nikdy tak výrazně zvýhodněna proti pk jako je tomu dnes. To se taky podepisuje na pvp, které jde do kytek.
To uz rovnou můžete dát chaosakům +9 nubi zbraně a nubi brnko a pak můžete rovnou dát shutdown na server, protože tu bude hrát 5 a půl lidí.
Takhle akorát otevíráte cestu těm lamám, co do pvp nikdy neměli přijít.
Frakce byla vždy považována jako jakousi ochrana modrých před vrahy (Že jsou pochyby o tomhle, to tady pořád taky omílat nemusíte ), většina z těch hráčů (či postav jak chcete) se zřekla PvM, za účelem rytířského boje proti přívržencům opačné frakce a ochranou modrých hráčů provozující PvM. Jako takoví měli přístup k věcem, k nimž se normální smrtelník nedostal (např. štíty). Jejich účelem je ochrana nevinných a proto taky mají jistá zvýhodnění, které měli vždy.
No a závěrem bych teda opět dodal, že se mi taky nelíbí naháč s rewardou, takže znova říkám-omezte to fame hranicí, bude myslím klid.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jo pro omezení fame sem taky:) nebo nějak jinak
btw je možný že sme se Snowerem dohráli Uo za Order?
http://img190.imageshack.us/img190/8059/screen56.jpg
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Eričku fotku toho jak to dopadlo tam nemáš?:)Erik Nighelt píše:jo pro omezení fame sem taky:) nebo nějak jinak
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ee:) ja si vyfotil jen tohle jak sme to dohráli.. pak sme se se snowerem shodli ze vas dojde tak 15 doslo vas min noOproman píše:Eričku fotku toho jak to dopadlo tam nemáš?:)Erik Nighelt píše:jo pro omezení fame sem taky:) nebo nějak jinak
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)