Frakcia
- The Hypermangan
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
A hele co jsem náhodou našel kámoš kámoše kámoščina bratrance mi to nedávno poslal že se mám pokochat tim pěkným desktopem...Piscot píše:smazáno. na věci to ale nic nemění(na téhle konkrétní).The Hypermangan píše:2Piscot:Kdo ti dal svolení dávat sem odkazy na mojí ftp?
Naposledy upravil(a) Legolend dne 23.07.2009 22:20:05, celkem upraveno 3 x.
Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
- The Hypermangan
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
jako ;hide je zakazany ale q nebo t hode muzee bejt i textovej spam....
ten skreen je tak prukaznej jako slapota ve watergate
ten skreen je tak prukaznej jako slapota ve watergate
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Já to chápu, ale to ten tvůj kousek journalu neukazuje, nevidím tam použití příkazu ,hide ale jen že někdo napsal w,hide ... viz. VerdilithThe Hypermangan píše:Sám příkaz ,hide je zneužití....to bys měl pochopit.Piscot píše:Nic to nemění na tom, že tvůj kus journalu nedokazuje jakékoliv porušení pravidel, či zneužití příkazu ,hide.The Hypermangan píše:ani bych neřekl
- The Hypermangan
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
tzn. častý překlik lidí,co to používají.....proste to w/q omylem zmacknou...Piscot píše:Já to chápu, ale to ten tvůj kousek journalu neukazuje, nevidím tam použití příkazu ,hide ale jen že někdo napsal w,hide ... viz. VerdilithThe Hypermangan píše:Sám příkaz ,hide je zneužití....to bys měl pochopit.Piscot píše:Nic to nemění na tom, že tvůj kus journalu nedokazuje jakékoliv porušení pravidel, či zneužití příkazu ,hide.
- The Hypermangan
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď to nechápu. Tvrdíš teda že píšou příkaz ,hide nebo ne? Nebo se bavíme o něčem jiným?The Hypermangan píše:Nebuď naivní...Ty si opravdu myslíš,že to píšou? Nenech se vysmát..Piscot píše:w/q překlik od čárky ... tak nevim, asi používám nějakou vietnamskou klávesniciThe Hypermangan píše:častý překlik lidí,co to používají.....proste to w/q omylem zmacknou...
Re: Stav PVP
Ještě jsem tam psal, že jsem si to pro pamatáku vyfotil, protože jsem neviděl, že by někdo někoho lotil do nuly hezký pár měsíců, ne-li let. To opravdu dělají chudáci, kterým, to ani nevadí, že se s tím musí otravovat. Mně osobně je to docela jedno, já k tomu tělu stejně už znova nepříjdu a reffnu si doma. Ale je docela sranda, jak u mýho těla stojí 5 natěšenců co to beztak stejně valí makrem a sledovat tu ohromnou touhu té PvP spanilé jízdy, vidět "body of Strašně zlé PK (0 items). To se fakt hrozně řežu, jaká zloba ve vás musí býtPiscot píše:A jak vidno, to funguje skvěle.Miky Mora píše:Ale šak oni neběhají PvP, oni jsou spása světa, která vymýtí svět od PKček, chápeš?!!![]()
![]()
Příběhy o lootu do nuly: Ano, samozřejmě že jediné na tom co člověku vadí, je znovu refnout, to stejné platí u zabití jezdítka. A proč to tu pořád omíláte? Pk taky každého vylotí do nuly a bylo to jistě jedním z faktorů počátku jízd BH.

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- The Hypermangan
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
mají ho ve scriptu,tzn. nepíšou ho,jen macknou cudlPiscot píše:Tak teď to nechápu. Tvrdíš teda že píšou příkaz ,hide nebo ne? Nebo se bavíme o něčem jiným?The Hypermangan píše:Nebuď naivní...Ty si opravdu myslíš,že to píšou? Nenech se vysmát..Piscot píše: w/q překlik od čárky ... tak nevim, asi používám nějakou vietnamskou klávesnici
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Di spat ty ve, to ze ti napisu asd,hide muze byt i zamer abych te vynervil a pak si vypil trko, min hulit a vic hrat to by ti prospelo, chlapce.The Hypermangan píše:mají ho ve scriptu,tzn. nepíšou ho,jen macknou cudlPiscot píše:Tak teď to nechápu. Tvrdíš teda že píšou příkaz ,hide nebo ne? Nebo se bavíme o něčem jiným?The Hypermangan píše: Nebuď naivní...Ty si opravdu myslíš,že to píšou? Nenech se vysmát..
- The Hypermangan
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
dej si fackuLucky píše:Di spat ty ve, to ze ti napisu asd,hide muze byt i zamer abych te vynervil a pak si vypil trko, min hulit a vic hrat to by ti prospelo, chlapce.The Hypermangan píše:mají ho ve scriptu,tzn. nepíšou ho,jen macknou cudlPiscot píše: Tak teď to nechápu. Tvrdíš teda že píšou příkaz ,hide nebo ne? Nebo se bavíme o něčem jiným?

(hlavne, aj keď nielen) pre hypermangana:
výcuc z pravidiel fóra
4. Nerýpat do ostatních uživatelů, moderátorů ani GM´s
5. Rozmyslet si každý svůj post - pokud vím, odpovím - pokud nevím, tak mlčím a nepíšu ani své dohady ani se nenavážím do tazatele či ostatních
a
7. Primární funkce fóra je informační a komunikativní - posthunt a flame směřujte jen do sekce Pokec
skús sa zamyslieť nad tým čo sem postuješ. tý ľudia, s ktorými sa tu bavíš o "použití" hide, majú pravdu. a to ako ty na nich reaguješ je, s prepáčením, hlúpe.
no offense
výcuc z pravidiel fóra
5. Rozmyslet si každý svůj post - pokud vím, odpovím - pokud nevím, tak mlčím a nepíšu ani své dohady ani se nenavážím do tazatele či ostatních
a
7. Primární funkce fóra je informační a komunikativní - posthunt a flame směřujte jen do sekce Pokec
skús sa zamyslieť nad tým čo sem postuješ. tý ľudia, s ktorými sa tu bavíš o "použití" hide, majú pravdu. a to ako ty na nich reaguješ je, s prepáčením, hlúpe.
no offense
- The Hypermangan
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
A to si vyčetl odkama?Oni se ptají,já odpovídám a to,že řeknu nějakýmo blbečkovi,ať si dá facku,protoze me ten nerd navádí k většimu hraní UO,je podle me normal..Blackhand píše:(hlavne, aj keď nielen) pre hypermangana:
výcuc z pravidiel fóra
a
no offense
No ehm, tak já sem teda nikdy v ress robce neběhal a často mám i hodně regů a +15 komplet, minimálně +5 kostěný. Dřív se v tomto běhalo běžně a naháčů bylo jen docela málo.Piscot píše:A jako ekvip co? Ať si každej nosí co chce, ne? pk prsk taky lítá většinou jen nahej v ressrobce a s 50regama a když má bhw jen iron, tak přece nemůže být těžký ho zabít ne? Dyť s tím nemůže běhat a nemá tě jak zastavit, tak si na to nestěžuj, je to jen jeho handicap.
Jinak je fajn tu vytahovat a omílat to stejné pořád dokola
Prostě jde jen o to, že BHW mají equip skoro zdarma. I s platem, když máš chaos štít, tak ti to dá solidní ar a to ani nemluvím, když dostanou vusko.
A ještě k tomu pvp. Já jak mě hodně lidí zná, tak sem běhal pvp pouze kvůli zábavě, nikoli lotu. Co sem občas lotnul, tak sem většinou nikdy neprodal.
Lot do 0 je jen pro ubožáky. Uplně sem se zasmál, když mi doběhl BHW v platu s frakční zbraní k domku a říkal, at doběhnu znovu, jesli nemám strach.
EHM za ten plate mi to fakt nestojí
Ano budu lobovat:
1. Zrušení frakčních zbraní
2. Zrušení chaos BHW
Co je podle tebe normal je podle někoho urážka a neslušnost. Bez toho bl*ečka bych to asi ještě bral v pokecu, ale řekl bych, že jestli se sem podívá mod, můžeme se s tebou rozloučit. Nebo asi s celým topicem.The Hypermangan píše:to,že řeknu nějakýmo blbečkovi,ať si dá facku,protoze me ten nerd navádí k většimu hraní UO,je podle me normal..
Však já to neberu, ale moji pointu jsi krásně potvrdil.Johny X píše:...
Sám říkáš, že hraješ pro zábavu, ne pro loot, tak ti může být jedno v čem běhá, ne? Když bys mu to stejně nelotil ... tak v čem je problém?
Že má s frakčním štítem a vuskem hafec armor ... a to si jako myslíš, že v mytheril brnku by ten armor neměl?:-D
Opakuju, však to je jen dobře pro tebe, protože pořád má menší armor než by měl v ekvipu a tudíž pro tebe větší šanci ho zabít, tak co ti na tom tak vadí?
Že má s frakčním štítem a vuskem hafec armor ... a to si jako myslíš, že v mytheril brnku by ten armor neměl?:-DVšak já to neberu, ale moji pointu jsi krásně potvrdil.
Sám říkáš, že hraješ pro zábavu, ne pro loot, tak ti může být jedno v čem běhá, ne? Když bys mu to stejně nelotil ... tak v čem je problém?
Opakuju, však to je jen dobře pro tebe, protože pořád má menší armor než by měl v ekvipu a tudíž pro tebe větší šanci ho zabít, tak co ti na tom tak vadí?[/quote]
Ne, jen mě štve, že se takhle low skill hráči dostanou k účinnému ekvipu za minimum peněz, s tím, že si pak jen dojdou pro to haraburdí k mrtvole a otravují vesele dál. Protože běžet s ironem v báglu je pro nekra poměrně riziková záležitost.
Jde mi prostě o to, že ho o to ani nemůžu připravit a když už, tak iron má minimální cenu na pořízení.
A ty přeboostované frakční zbraně mě taky rozesmály. Katanou za půlku jak nic i s armorem 30. A tyto zbraně má každá lama z BHW, tak asi nejsou tak drahé na pořízení. A to sem ještě nedostal halou.
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
a to pockej az tou halou dostanes :p
ad tenhle topik uz stejnak davno skoncil bo uz se jenom hadatw kdo kdy kde koho...
ale piste dal,at se nenudim :p
ad tenhle topik uz stejnak davno skoncil bo uz se jenom hadatw kdo kdy kde koho...
ale piste dal,at se nenudim :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?