Nebyl to pry zamer, ale nechalo se to i na fiznute protoze se to k "ztizeni" hry hodiloLong John píše:Dobře ale není to trošku kach ? Proč je to omezení i na fizznuté summony ? To se nedalo ošetřit nebo je to záměr ... pokud záměr zajímalo by mě proč.
Rrevize summonu 2. fáze
Aha pěkný tzn. že nikdo nemůže jet mága od začátku ... co udělá nb mág s 60 magery když si vyfizzuje summy ? odlogne a počká těch 30-50min než se mu obnoví sloty ? Tak ale pokud je to záměr od gm tak stím moc nezmůžem děkuji za odpověď.Pheme píše:Nebyl to pry zamer, ale nechalo se to i na fiznute protoze se to k "ztizeni" hry hodiloLong John píše:Dobře ale není to trošku kach ? Proč je to omezení i na fizznuté summony ? To se nedalo ošetřit nebo je to záměr ... pokud záměr zajímalo by mě proč.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ty zvladas delat obrovskou dmg i bez summu a hlavne i do 10 ruznejch targetu :pNight Storm píše:ja bych vratil stary sumy.. server uz stejne konci.. chtel bych si zajit par hc dungu v malym poctu a dmg delat sumama jako driv :p
a chodit dungy v malym poctu neni problem ani s nynejsima summama, kdyt od dmg mas zbrane a kouzla
jinak problem u maga s 60magery a summama muze nastat jedine tak na solo, ve skupince neni problem a doplni se to a kdyz ses na solo, tak s tim pocitat a i tak opravdu neni nutne cekat 50min...
Přeji pěkný den!
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
To je nejak podle povolani a magery kolik zrovna mas osetreno, aby to uvolnovalo sloty rychleji sem tusim cetl, aby si netrpel kvuli fizovani z male mageryLong John píše:Aha pěkný tzn. že nikdo nemůže jet mága od začátku ... co udělá nb mág s 60 magery když si vyfizzuje summy ? odlogne a počká těch 30-50min než se mu obnoví sloty ? Tak ale pokud je to záměr od gm tak stím moc nezmůžem děkuji za odpověď.Pheme píše:Nebyl to pry zamer, ale nechalo se to i na fiznute protoze se to k "ztizeni" hry hodiloLong John píše:Dobře ale není to trošku kach ? Proč je to omezení i na fizznuté summony ? To se nedalo ošetřit nebo je to záměr ... pokud záměr zajímalo by mě proč.
Jak jsem psal výše, za fiznutého sumona si může v drtivé většině případů mág sám, tudíž podle mne to pomáhá k odlišení dobrého mága od špatného, plus ztížení hry.Long John píše:Dobře ale není to trošku kach ? Proč je to omezení i na fizznuté summony ? To se nedalo ošetřit nebo je to záměr ... pokud záměr zajímalo by mě proč.
Čím méně magery máš, tím rychleji se ti uvolní slot. U mága s 60ti magery je tohle ten nejmenší problém, co si pamatuju, tak se mi snad nestalo, že bych měl dva sumy a nemohl sumit, až jsem se tomu i divil (tenkrát jsem nevěděl že je to závislé na magerce).Long John píše:Aha pěkný tzn. že nikdo nemůže jet mága od začátku ... co udělá nb mág s 60 magery když si vyfizzuje summy ? odlogne a počká těch 30-50min než se mu obnoví sloty ? Tak ale pokud je to záměr od gm tak stím moc nezmůžem děkuji za odpověď.
...k fizovani napomahaji i lagy, pak to urcite nerozlisi dobreho a spatneho maga (i jakekoliv jine povolani), ne? ... Staci byt v nejake casti dungu, kde je lag temer jisty... Ja vim, ze top hraci to zvladaji i tak, ale ti slabsi...njn, maji cekat az budou top... Osobne omezeni summonu moc neprozivam, ja vim moc toho ted nenahraju...
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
..Jean Paul
Lagy občas zažije každý. To, že při nich čekáš hroznou dobu, než ti vyskočí target, další dobu, než se začne kouzlit, to vím. Ale když tě během sumení něco praští, tak to přece není důvod k fizznutí suma?Pheme píše:Kdysi sem videl lagy jake mela caroline, takze neprimo to fakt muze ovlivnit i ty sumony, protoze vykouzlit suma ji tak trvalo, ze ji neco behem toho urcite trefilo a mohla to fiznout
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nechcete přepsat tu hlášku "nemůže kouzlit summona" na " Koule si mysli ze mas dost summonu" nebo ještě lépe "summony dosly, lamo" ?
Se samotným omezením souhlasím, ale zvyšovat obtížnost nesmyslným chováním systému není nejšťastnější řešení. Sloty se zablokují i tím, že člověk si nehodí světlo nemůže kouzlit za světla, když nemá nahozené světlo. (Divily byste, co někdy koule dokáže vymyslet). Já sice vím, že Wilsonovi to přijde naprosto logické a správné, ale na tohohle veldoprdelku co odkývá každou kravinu se prosím už vykašlete.
Se samotným omezením souhlasím, ale zvyšovat obtížnost nesmyslným chováním systému není nejšťastnější řešení. Sloty se zablokují i tím, že člověk si nehodí světlo nemůže kouzlit za světla, když nemá nahozené světlo. (Divily byste, co někdy koule dokáže vymyslet). Já sice vím, že Wilsonovi to přijde naprosto logické a správné, ale na tohohle veldoprdelku co odkývá každou kravinu se prosím už vykašlete.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
no zrovna dneska sme zrusili vypravu ptz nebyl cleric.. takze dunguj o clery je nouze! ve skupine v nakym strednim dungu si vydelas asi lip, nez kdyz chodis na solo deceit..
twe taky sem zkousel solovat ale prez lsn sem neprosel
kapre jak si zabil lsn?
twe taky sem zkousel solovat ale prez lsn sem neprosel

Naposledy upravil(a) Night Storm dne 30.07.2009 11:45:15, celkem upraveno 2 x.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ja ho dal i za wara tak mysim ze za klera nebude problemDriana píše:Taky me dost ty sumoni štvou, protože teď Clerik nemá šanci dojít solo Decait.
Tak kam si pak mam chodit za Clera vydělávat...?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: