Oor-Tael

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
The Hardy
Orc Writer
Orc Writer

Oor-Tael

Příspěvek od The Hardy »

tak co modráci spokojený jste?:D To bude zas podungováníčko co?:) Chodit decáky s topkama atd jinak ve spoedním topicu ohledně frakcí sem chtěl pochválit empa co napsal na první stránce ty gz v buxu boj o město a tak hezký škoda že sem se toho nedožil bitku o nějaký city bych si nenechal ujít no nic mějte se na tom DP krásně:)
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Me by spis zajimalo, proc vas smazali / smazou. Co jste provadeli. Vzdy jsem si na vas mamonil krasny eqwip.
The Hardy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od The Hardy »

Miki píše:Me by spis zajimalo, proc vas smazali / smazou. Co jste provadeli. Vzdy jsem si na vas mamonil krasny eqwip.
pár lidí používalo makro na attack last přez id na potvory..nejvíc asi já tímpádem si to delet zasloužím aj ban tuším moji ip adresy ale nechápu co s tím maj společnýho ostatní lidi a nejvíc mě sere proč bloknuli jenom pulku guildy a zbylí lidi co s náma běhali mnohem víc jak ostatnbí co jsou bloknutý si vesele hrajou dál ironie:D

ale přijde mi divný proč s tímhle maj gm problem když 50% kleriků makro přez id použivaj v dungu na heal dalších 500 pvp hráču to používá na hráče když logne třeba nějakej mamon aby ho mohly rychle najít nehledě na to že attack last používa těměř každej při pvp aby ses otáčel za cílem no coment..
Naposledy upravil(a) The Hardy dne 18.07.2009 16:38:22, celkem upraveno 1 x.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

zivot je kruty :p a teraz mas aspon moznost zistit ze uz neni zima ale leto :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
The Hardy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od The Hardy »

Johny Matovic píše:zivot je kruty :p a teraz mas aspon moznost zistit ze uz neni zima ale leto :p
víš o mě prd mužeš se zeptat kluků že moje herní aktivita byla dosti mizivá ale zároven nejvíc pojezdu bylo když sem tu byl já bo jsme si byl schopnej ty lidi svolat a dát dohromady pěknej pojezd mám to doma trošku jinak bo mě čeká 4. ročník a mám reparát takže moje aktivity směřujou trochu jiným směrem než je uo..
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Aha, tak to chapu... Holt jste si pridali posledni hrebicek do rakve. A na Accarusoj bylo aby ho zatloukl.
The Hardy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od The Hardy »

Miki píše:Aha, tak to chapu... Holt jste si pridali posledni hrebicek do rakve. A na Accarusoj bylo aby ho zatloukl.
já v tom nevidím nic za co by jsme měli dostat jail natož delete nepřijde mi to jako přestupek jestliže se koukneš třeba na phoenixe a na jeho možnosti řekneš si kterej blbec tohle povolil nehledě na to že tohle makro na attack_last je normálně povolený mi ho jen trošku více rozvinuli..
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Rozvinuli jste ho trochu mimo pravidel. To ti jako prijde normalni ze za 2 minuty skontrolujes 30 priser, a vis o zmene hlidace?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

kovarnici tiez len trosku rozsirili portovanie...
nebud blahovy gara. keby si nabehol pred dung, zatargetil hlidace a z domu nanho mackal attack last tak by to mozno bolo all right. strazit si takto vsetky dungy je uz ale trochu zneuzivanie.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

The Hardy píše:
Miki píše:Aha, tak to chapu... Holt jste si pridali posledni hrebicek do rakve. A na Accarusoj bylo aby ho zatloukl.
já v tom nevidím nic za co by jsme měli dostat jail natož delete nepřijde mi to jako přestupek jestliže se koukneš třeba na phoenixe a na jeho možnosti řekneš si kterej blbec tohle povolil nehledě na to že tohle makro na attack_last je normálně povolený mi ho jen trošku více rozvinuli..
Tahle hra je pro hrace vasich formatu proste uz mala, tak zkus jit kousek dal
A nerikej, ze nakej prikaz/program je povolenej tak s nim muzu delat co chci
Si vem treba Nůž, taky to je bezne pouzivana vec, ale ne kazdej ho pouzije na protahnuti mezery mezi bradou a hrudnickem
The Hardy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od The Hardy »

Miki píše:Rozvinuli jste ho trochu mimo pravidel. To ti jako prijde normalni ze za 2 minuty skontrolujes 30 priser, a vis o zmene hlidace?
ale bylo nutný ty lidi kurňa deletovat nestačil nějakej názornej trest typu 3K logu bo tak něco aby se to už neopakovalo ok? hlavně si tu řekl to samí akorát trošku jinak ok srazíme se 20 lidi v GH za pk každej oběhne jeden dung a attackne jednoho hlidače dopadlo by to naprosoto totožně..:)

ano jak říkám z mé strany toto bylo neomluvitelné a zároven vuči ostatním dosti neférový ale zase když si to vemeš tak že modráci tohle makro nebo podobný používaj na detekování itemů v pokladu to se ti zdá férový? je to uplně stejnej princip.
Naposledy upravil(a) The Hardy dne 18.07.2009 16:56:36, celkem upraveno 1 x.
Ciarny Jazdec
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciarny Jazdec »

vedel sem ze zacnes brecet, ale netusil sem ze tak brzy a tak nesmyslne :D
The Hardy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od The Hardy »

Ciarny Jazdec píše:vedel sem ze zacnes brecet, ale netusil sem ze tak brzy a tak nesmyslne :D
ještě vyplodíš něco smysmlupného? tohle je volná diskuze a rád bych byl aby odbloknuly kluky který za nic nemužou mě si klidně smažte je mi to fuk..:)
Ciarny Jazdec
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

The Hardy píše:
Ciarny Jazdec píše:vedel sem ze zacnes brecet, ale netusil sem ze tak brzy a tak nesmyslne :D
ještě vyplodíš něco smysmlupného? tohle je volná diskuze a rád bych byl aby odbloknuly kluky který za nic nemužou mě si klidně smažte je mi to fuk..:)
Pro volnou diskusi máš Pokec, kluci z tvého makra čerpali taky vytěžek z pojezdů ne? :p
(nebo si celej loot vzal vzdy jen ty? (nedivil bych se :D) )
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

The Hardy píše:
Miki píše:Rozvinuli jste ho trochu mimo pravidel. To ti jako prijde normalni ze za 2 minuty skontrolujes 30 priser, a vis o zmene hlidace?
ale bylo nutný ty lidi kurňa deletovat nestačil nějakej názornej trest typu 3K logu bo tak něco aby se to už neopakovalo ok? hlavně si tu řekl to samí akorát trošku jinak ok srazíme se 20 lidi v GH za pk každej oběhne jeden dung a attackne jednoho hlidače dopadlo by to naprosoto totožně..:)

ano jak říkám z mé strany toto bylo neomluvitelné a zároven vuči ostatním dosti neférový ale zase když si to vemeš tak že modráci tohle makro nebo podobný používaj na detekování itemů v pokladu to se ti zdá férový? je to uplně stejnej princip.
Mno vidis, budte radi ze jste prisli jenom o jeden ucet. A ne o vsechny . Jako tomu bylo v kauze KovareN. Tam se s nama nikdo nemazlil.
The Hardy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od The Hardy »

Ciarny Jazdec píše:Pro volnou diskusi máš Pokec, kluci z tvého makra čerpali taky vytěžek z pojezdů ne? :p
(nebo si celej loot vzal vzdy jen ty? (nedivil bych se :D) )
ty seš asi další nasraný pk co se k nám nedostalo že tu válíš takový kidy co..

stejně si myslím že to byla sranda to pvp mě bavilo a nej cove pvp tam byla fakt sranda hlavně s frakcí

sami jste se shodli, toto je topik jako stvořený do Pokecu
/Soap
Ciarny Jazdec
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

The Hardy píše:ty seš asi další nasraný pk co se k nám nedostalo že tu válíš takový kidy co..

stejně si myslím že to byla sranda to pvp mě bavilo a nej cove pvp tam byla fakt sranda hlavně s frakcí

/Soap
jj, wc uklizec ;ppp tak už si otři očka a požadej o šanci u sofi a založ si cove pvp guildu Oor II.
The Hardy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od The Hardy »

Ciarny Jazdec píše:
The Hardy píše:ty seš asi další nasraný pk co se k nám nedostalo že tu válíš takový kidy co..

/Soap
jj, wc uklizec ;ppp tak už si otři očka a požadej o šanci u sofi a založ si cove pvp guildu Oor II.
nj ostuda paladin co kapal na každým rohu no..dostal si kick s magikem tak jste běželi za acarem :D
The Hardy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od The Hardy »

Miki píše:
The Hardy píše:

Mno vidis, budte radi ze jste prisli jenom o jeden ucet. A ne o vsechny . Jako tomu bylo v kauze KovareN. Tam se s nama nikdo nemazlil.
tjn to je taky fakt tam to bylo ostrý ale byli jste lepší to se musi nechat ty pojezdy depsu fakt hezký no..:)*tleská*
Ciarny Jazdec
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

The Hardy píše:
Ciarny Jazdec píše:

/Soap
nj ostuda paladin co kapal na každým rohu no..dostal si kick s magikem tak jste běželi za acarem :D
ja na guildstone nebyl nikdy ani napsany :) stěr garouši ;o a nevím jaks me mohl vidět kapat když sem s tebou byl na 1 pojezdu ;p moment na 2. na druhém sem kopl asi 10 minut predtim než vás harpagoni vyhravily...
Odpovědět