Zdravím všechny příznivce ultimi online. Hraju na DP1 pár dní. Jsem ještě noob, který si troufne akorát na hřbitov a to jen za vrátka. Proto jsem byl překvapen několika hráči, kteří mě podali pomocnou ruku a v začátcích mě pomohli. Jak radou, tak hmotně.
Vím, že jsou tu PKčka, kteří si dovolují zrovna na takové, jako já. A tak jsem počítal s tí, že když uvidim červené jméno, jsem nejspíš mrtev. Jaké bylo moje překvapení, když sem bloudil pustinou a neměl rune book, ani recal, abych se kopl do města a tu se objevilo červené jméno. Myslel sem, že jsem mrtev a víte co? Nebyl, nejen, že zabil reapra, co chtěl sejmout mě, ale pučil mi i knihu, abych se mohl vrátit do města.
Myslel sem si, že je tu určitá tolerance. Ale spletl sem se. Když postava jménem ALBUS BRUMBAL přišla a všechny tam prosila, aby mu někdo půjčil sekáček, řekl sem si, že když lidi pomáhají mě, měl bych to i já vracet. Domluvili jsme se na 5 minutách a pak mi sekáček vrátí. Bohužel tomu tak nebylo a když jsem DOTYČNÉHO našel ve městě a požádal ho o navrácení, jen odpověděl. NENÍ. Poté se vymlouval na to, že jsem mu ho dal a že ho vyměnil za jíiný item. Když jsem mu řekl, že se o něm zmíním všude, kde to jen půjde, akorát se mi vysmál. Ale pak mi řekl, že mi dá jiný. Že s ním mám jít domů, že mě zabít nechce. Jsem sice noob, ale nejsem blbec. Ale i tak jsem mu chtěl dát šanci a šel s ním za město. Samozřejmě připraven utíkat při prvním kouzle. Přišli jsme k nějakému domu a pak to přišlo. Para, zost kill na mě.
ALe dámy a pánové, ALBUS BRUMBAL je taková LAMA že mě nedokázal zabít. Mě bude něco říkat o noobech Dokázal sem doběhnout zpět do města.
PROTO TÍMTO VARUJI VŠECHNZY PŘED ZLODĚJEM, LHÁŘEM A LAMOU jménem ALBUS BRUMBÁL ( dělá špatnou pověst tomuto jménu) Nechť si všechny PKčka na tohodle človíčka udělají čas a dopřejou mu své přítomnosti a ať jeho ...... pozná středověk.
Albus Brumbal
-
- Misspelling Chicken
hehehe no pred dvema dny sem mu u nas smazal prihlasku, byla k pobaveni, psal dokonce ze je to doktor :p jeho icq vytvorene 3.7.09
jeho aktualni prihlaska u Hunters dopadne stejne. Tentokrat to ale neni doktor a je mu 22 let vzhledem k jeho pravopisu tipuju tak 14 let mozna... kazdopadne lamicka at je to zlodej nebo prase videl sem uz verohodnejsi prihlasky
jeho aktualni prihlaska u Hunters dopadne stejne. Tentokrat to ale neni doktor a je mu 22 let vzhledem k jeho pravopisu tipuju tak 14 let mozna... kazdopadne lamicka at je to zlodej nebo prase videl sem uz verohodnejsi prihlasky