Zdar,
nuže potom co jsem si týden popřemýšlel nad tím proč čekám v jailu mám pocit, že má smysl popsat můj zážitek i sem pro ostatní.
Tu byl pěkný den, zrovinka se přihlásil človák, že udělal jeden z questů který sem dělal původně pro žadatele do gildy. Tou dobou jsem měl v truhličce extraordinary tub na tři nabití. Taková podivně růžová barva, zkusil sem to nejdřív na róbku. Ale náhle jak se ozval tento řešitel, tak jsem dostal impuls, chytnul ten tub, hodil do báglu container package, "dám mu to v pěknym pytliku.." řikal sem si a použil tub na tu krabici. Nejdřív sem hodil do package dva prázdný pytle ze země,... poklikám na package, kliknu na sebe a ... POINK!
"Detekováno bugování, napiš si page"
Po chvilce rozčilování co to má znamenat mi došlo, že je to asi opatření, aby lidi neobarvili prázdnej package rare pytlem a pak netahali samý rare pytle. Nevadí, po týdnu se to vyřešilo, to už smyl čas, ale teď se ptám:
Co dál s tim packagem, nerad bych to zkusil stylem, že budu čekat zas pár dní v jailu a vůbec mě zajímá jak se toto oficiálně zhodnotí. Bude to příště bugování, nebo se upraví skript, tak aby prostě rare barvy nešly vložit do containru?
Ještě doplňující dotaz, napadlo mě že by bylo fajn, když jsem to poslední nabití použil na bágl, nabarvit si i kůži. Je to legal? Nebo na mě vybafne nějaká automatická hláška? Osobně myslim, že by to mělo být možný beztrestně... Může to být fajn feature..
Zdrávím a těšim se na plodnou diskuzi.
KP
Container package a extraordinary tub
- Blaznivy Sven
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Blaznivy Sven
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Nuže...principielně není chyba v Extraordinary Dying Tube, ale v Container Package. Tj. Tube funguje jak má, na tělo nepoužívat (ale je to ošetřeno, nejde to, žádnej jail apod.).
Celá věc vznikla tak, že tuba vznikla před cont.package a nezahrnuli jsme do tuby výjimku, která by toto ošetřovala (tuba existuje již velmi dlouho, jen se moc nepoužívá). Opravím to, takže nyní již tubou nepůjde cont.package obarvit.
Celá věc vznikla tak, že tuba vznikla před cont.package a nezahrnuli jsme do tuby výjimku, která by toto ošetřovala (tuba existuje již velmi dlouho, jen se moc nepoužívá). Opravím to, takže nyní již tubou nepůjde cont.package obarvit.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.