Aktivita a zastižitelnost GM

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Drudge Gadgeteer
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Aktivita a zastižitelnost GM

Příspěvek od Drudge Gadgeteer »

Nevím, jak se to s tím přesně má, ale vzhledem k tomu, že v kontaktech jsou jen icq, tak mi přijde, že nejsou GM nikdy dostupní. Kupříkladu starší bráška se rozhodl, že by chtěl tady hrát taky a protože mě založili účet skoro hned a u něj už to bude skoro týden, co je uveden jako maximální doba, tak jsem se chtěl zeptat příslušného GM na icq, jestli třeba není problém v tom, že máme sdílenou IP adresu,ale prostě k nezastižení. Tak nevím no. Ale je mi to už skoro blbý říkat bráchovi furt jen to, že nevím nic nového. :roll:
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

jedna varianta je trebars aj to, ze ten registracny email skoncil v spame. Ja som musel na gmaili vsetky reg. emaily z dpcka lovit v spame
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Drudge Gadgeteer
Slime Flourisher
Slime Flourisher

To není tenhle případ. Bráška moc emailů nedostává a spamy ho díky tomu minuly zatím úplně. Naštěstí hned na první pohled je vidět, jestli a kolik spamů nebo nespamů se chytilo. Hm, teď už kecám o ničem. Zkrátka v tom to není, bohužel.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Drudge Gadgeteer
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Mno jo, díky, to samozřejmě není zrovna skvělá vyhlídka, ale tak aspoň má šanci, že se dočká. :D
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Registrace fugnujou, jen proste to trva trosku dyl krapitek, ale vezte, ze se vyridi.
Drudge Gadgeteer
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Dobrá, já tedy vězím. Já jen že zrovna u mě to bylo fakt rychlý. Každopádně vyřídím bráchovi. Snad už si brzy zahrajeme spolu. 8)
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Drudge Gadgeteer píše:Dobrá, já tedy vězím. Já jen že zrovna u mě to bylo fakt rychlý. Každopádně vyřídím bráchovi. Snad už si brzy zahrajeme spolu. 8)
Hm to chces dalsimu clovekovi znicit mladi?? Misto toho aby sel za zenskejma chlastal a uzival tak bude stravit vetsinu casu u pocitace:(
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Drudge Gadgeteer píše:vězím
věz, chlapče, že věz je rozkazovací způsob slovesa vědět, tudíž víš, nikoli vězíš..

vězte, že jsem to češtinářské faux pas raději odmazal
/Soap
hemeneks more gadzo vazelina!
Zamčeno