zlobi yoko ci client, help

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Dargor
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

zlobi yoko ci client, help

Příspěvek od Dargor »

Zdravim, přešel jsem na Visty, nainstaloval uo, všechno pořešil jak má byt. Když lognu přez yoko, tak hra jede v pohode, ale když neco zatargetim, třeba chcu nahodit svetlo, nebo tak neco a targetem nekam clicknu tak mi to hodi hlasku: UO client performed an unrecoverable invalid operation. Terminate? A je tam ano ne, když dám ne, tak furt dokola hláška, když ano vypne se UO. Nevíte co s tim? Pomůže jiná verze yoka bo neco? Jo a když to lognu normálně jen přez clienta tak pohodička, nic nepadá... stal se mi takový bollshit poprve a nevim jak to pořešit, help...
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Od dob co mam visty, mi uo jede bez problemu(teda ve spojeni s vistama, jinak to pada furt :wink: ). Tvuj problem se mi nedavno stal, kdyz jsem zkousel ruzny verze yoka, uz nvm kery to bylo, ale fungovalo v pohode a pak najednou lognu a jak rikas, cokoliv s targetem -> crash. Pomohlo delete yoka a nahozeni staryho zalohovanyho...
Dargor
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dargor »

okiš, dikec za radu, staženo nové yoko a problém vyřešen, už jsem myslel, že to bude těma pokakanýma Vistama. Lock či delete, diky
Odpovědět