Koureni
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Aktivne cigaretovy kour nevdechuji, pouze pasivne, nebot muj otec je kurak.
Vodnici cas od casu, to mi chutna. Cigarety sem snad na zakladni skole parkrat do huby vzal a stejne rychle jako jsem je vzal, jsem je i vyplivl.
Doutniky šlukuji podle jejich vyskytu u mne, kdyz jsem mel jeste z doiminikansky republiky nebyl problem zprijemnit si nimi kazdy den, jinak spise v hospode a pri vyjimecnych prilezitostech.
Jinak kuraci me nevadi. Jelikoz jsem jak uz sem predestrel pasivni uzivatel nikotinu, ale pritelkyne vyhledavam pouze nekuracky cigaret, protoze to ze slecna chutna jako cigareta se mi opravdu hnusi.
Vodnici cas od casu, to mi chutna. Cigarety sem snad na zakladni skole parkrat do huby vzal a stejne rychle jako jsem je vzal, jsem je i vyplivl.
Doutniky šlukuji podle jejich vyskytu u mne, kdyz jsem mel jeste z doiminikansky republiky nebyl problem zprijemnit si nimi kazdy den, jinak spise v hospode a pri vyjimecnych prilezitostech.
Jinak kuraci me nevadi. Jelikoz jsem jak uz sem predestrel pasivni uzivatel nikotinu, ale pritelkyne vyhledavam pouze nekuracky cigaret, protoze to ze slecna chutna jako cigareta se mi opravdu hnusi.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tož ještě donedávna jsem občas kouřil, když sem pil, v hospě nebo tak, ale už mi přestalo chutnat i to a dám si jenom vodárku, jednou za čas. Jinak mi to vadi, prsty, obleceni... no fuj proste
Slecnu mam, ktera v male mire kouri, vadi mi to, ale omezuje se kvuli me.

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Ne vesely ciga to uz je neco jineho. Jinak doutniky vodnice ale i zvejkaci tabak:)Blecha píše:Krabka mi vydrží dva dny .... O víkendu dvě hodiny...
Zahrnujou se do toho i veselý cíga?
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
imho to tak asi nemyslel :p kožené cigara zejo acareDarkness píše:To je nejlepsi vid? Si nekoupit ciga a brat od kamosuAcarus píše:jen kamaradum.

2topic: fajcim uz 4 roky, skatulku denne, prestat by som na jednej strane chcel ale pokial si mozem vyplnit "pracovnu" dobu o neobmedzeny pocet 10minutoviek kludu (cigo) tak sa mi nechce.
Morpheus [[url=http://www.braterstvo.cz/index.php]Braterstvo[/url]]
-
- Elder Letter
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Strašně mi ten dým voní a chutná, kouřil jsem cca 8 let s několika měsíčníma pauzama, vždycky kvůli nějáké holce, ale pak jsem se zase vrátil ke krabce za tři dny :p
Teď jsem přestal kouřit, bo mě začala štvát věčná sračka a zadýchání po třech schodech
a docela jsem překvapený jak držím, akorát když si dám prda nebo pivo, tak to nejde vydržet
Teď jsem přestal kouřit, bo mě začala štvát věčná sračka a zadýchání po třech schodech

Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Kouřím celkem čerstvě 1,5 roku odolával sem tomu odsuzoval to celých 23 let po smrti mých rodičů a kopačkám od mladý sem to zkusil a ještě se toho nepustil , dávám tak 1-2 krabky denně nejvíc v práci. Přestat sem zatím zkoušel jen jednou vydržel jsem 4 dny a pak mě to zas ovládlo brzy to zkusím znova tak to snad vyjde.
Ps : Nejvíc paradoxní je to že sem to odsuzoval u svých rodičů a neustále jim to vymlouval
Ps : Nejvíc paradoxní je to že sem to odsuzoval u svých rodičů a neustále jim to vymlouval

- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja jsem jen prilezitostny kurak
Drive jsem sem tam kourila kdyz mi bylo o dost min, pak jsem prestala kvuli priteli, ktery nekouril, to mi vydrzelo sest let, pak jsme se rozesli a ja zacla opet prilezitostne kourit
ale ja jsem spis takovy vecerni kurak, pres den na to nemam vubec chut a jsou i dny kdy nekourim vubec 
A ted si dost casto rikam, ze prestanu uplne, ale stejne to zas kdyz mam chut nevydrzim a dam si
ale asi to bude tim, ze nynejsi pritel je kurak, kdyby ne tak s tim seknu nadobro 
(jo a bavim se o cigaretach neplette si to s necim jinym,kdyz jsem holka
)

A ted si dost casto rikam, ze prestanu uplne, ale stejne to zas kdyz mam chut nevydrzim a dam si

(jo a bavim se o cigaretach neplette si to s necim jinym,kdyz jsem holka

Ha. No kouřím cíga, vodárky, doutníky a jiné přírodní věci..
.
S cígama to začalo tak před rokem a půl, kdy sem si dal cígo dycky když sem byl ožralej a říkal sem si, že mi to tak zůstane, že budu kouřit jen když su nakalanej. Bohužel nezůstalo a kouřim i přes den
.
Vodnicu teď kouřim dost často a přemýšlím, že bych to možná měl i omezit, páč mi dělá čím dal větší problémy vyjít velkej kopec bez zadýchání se
.

S cígama to začalo tak před rokem a půl, kdy sem si dal cígo dycky když sem byl ožralej a říkal sem si, že mi to tak zůstane, že budu kouřit jen když su nakalanej. Bohužel nezůstalo a kouřim i přes den

Vodnicu teď kouřim dost často a přemýšlím, že bych to možná měl i omezit, páč mi dělá čím dal větší problémy vyjít velkej kopec bez zadýchání se

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Aspoň to, že už si začal trošku chodi na flámy :ú)Reginald píše:mysli si co chceš:p ale někdo k tomu přistupuje se špetkou profesionality...:pWilson píše:cyve v ty tvoje 4. B tride kouri celej mansaft :pReginald píše:jsem nekuřák a dlouho ještě budu,nic mě k tomu netáhne,navíc můj koníček to nepřipouští..
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..