Lagy a wifi router
Lagy a wifi router
Ahoj, mam takovy malinky problem jedna se o to ze s emi stava ze dostanu takovy divny lag ze stojim jako by v pohybu nemuzu nic delat ale vsude kolem me normnalne lidi behaji a monstra me zabijeji atd. ale ja se nemuzu pohnout. Tak by se chtel zeptat jestli je to normalni nebo je nejaka chyba na me strane. Dekuji
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Sranda jak nekdo kdo ma vic jak 500 postu muze zalozit topic s nazvem "Dotazek"
Jinak casto presne toto delaji taky ruzny wifi pripojeni at uz primo od nejakyho wifi providera nebo klidne jen kdyz mate doma routrik s wifinou. Ono jak to zachybuje vypadne nejakej ten paketek tak vidite co se deje okolo vas ale vy nemuzete nic.

Jinak casto presne toto delaji taky ruzny wifi pripojeni at uz primo od nejakyho wifi providera nebo klidne jen kdyz mate doma routrik s wifinou. Ono jak to zachybuje vypadne nejakej ten paketek tak vidite co se deje okolo vas ale vy nemuzete nic.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tohle znam moc dobre:p Je to proste wifinou, kdyz ti tam vypadne par packetu, stava se mi to furt a ,resend rozhodne nedoporucuju, ten mi to v 99ti procentech pripadech zalagne jeste vic a musim relog.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Diky kluci ale nic nepomaha v okoli 3 metru je jen lampa a obraz klauna. No ale nejaky svetilko na ty wifine sviti cervene tak tam je asi problem:)
Jako ja treba dam net a nacitaj se mi web stranky 10 min a pak to oznamy ze aplikace nelze zobrazit. No a za 5 min to zase jde a pak zas ene atd. A pritom mam signal plny. Musim je tam jit zjebat ze kvulim jsem uz nekolik rat umrel:D:D
Jako ja treba dam net a nacitaj se mi web stranky 10 min a pak to oznamy ze aplikace nelze zobrazit. No a za 5 min to zase jde a pak zas ene atd. A pritom mam signal plny. Musim je tam jit zjebat ze kvulim jsem uz nekolik rat umrel:D:D
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No nevím jestli tohle přesně může mít vliv.Bejkal píše:Někdo někdy řikal, že to občas dělá nějakej elektromagnetickej přístroj v blízkosti routru ( TV, hifi, mít to na PC, nebo tak....)
Skus ten router dát někam na poličku aby od toho tam průměrově metr nic nebylo.
Wi-fi router mám jak jsem psal, ale jsem připojenej kabelem a stejně občas ztrácím pakety.