Padnutie serveru
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Padnutie serveru
Tak toto bolo velmi mile vcera vecer okolo 23:00 padol server akurat sme s gildou boli Terathan keep dneska nalognem na tom istom mieste a co sa nestane 3 spider kingovia 2 terathan archeri 1 terathan warior naraz sa do mna pustia .Cize som tam akurat prisiel o priblizne pol miliona gp kvoli tomu ze dp je tak zabugovana ze stale pada fakt super fakt dik. Da sa to nejak riesit??
Rika se tomu riziko podnikani stejne jak lagy. Nejsi prvni a jediny komu se to stalo. Vetsinou se da napsat page nebo PM z jine postavy, aby vas GM vykopalo z dungu ven nebo se dohodnout s celou partou a logovat hromadne, aby jsi nebyl jen jeden proti vsemu.
Podle meho jedina chyba je mezi klavesnici a zidli.
Podle meho jedina chyba je mezi klavesnici a zidli.
Bez podpisu
Uplne napred pred kazdym lognutim precist novinky na dp strankach jestli nebyl navrat ?
Pro jistotu pokazde lognout nakou postavu co nebyla na harvu ani v dungu, zkontrolovat jestli nebyl navrat save ?
Jestli byl tak napsat lidem s kterejma sem byl dung(nekdy problem, aby meli vsichni ve stejnou dobu cas) ?
Page/icq/pm poslat gm plsovaci zpravu ?
Ja vynechal vsechny body jednou a bylo hned zle..proste chyba mezi zidlickou a klavesnici
Pro jistotu pokazde lognout nakou postavu co nebyla na harvu ani v dungu, zkontrolovat jestli nebyl navrat save ?
Jestli byl tak napsat lidem s kterejma sem byl dung(nekdy problem, aby meli vsichni ve stejnou dobu cas) ?
Page/icq/pm poslat gm plsovaci zpravu ?
Ja vynechal vsechny body jednou a bylo hned zle..proste chyba mezi zidlickou a klavesnici