Phoenix

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Povolit?

Ano
132
43%
Ne
102
33%
Ano jen se stejnymi podminkami pro vsechny + kontrola na spravnost souboru(verdata etc.)
76
25%

Celkem hlasů: 310

Martini
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martini »

Mancubus píše: S mou nynejsi aktivitou a dobou, jakou jsem tu stravil je mi celkem sumak, jestli me nekdo smaze za to ze hraju s tim, co mi vyhovuje.
Tak tohle opravdu vyzniva hodne dobre, vzhledem k tomu, ze uz si byl jednou smazanej za speedhack. Ale coz, pokud ti s tim vyhovuje hrat proc ne vid? :lol:
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Mancubus
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mancubus »

Martini píše:
Mancubus píše: S mou nynejsi aktivitou a dobou, jakou jsem tu stravil je mi celkem sumak, jestli me nekdo smaze za to ze hraju s tim, co mi vyhovuje.
Tak tohle opravdu vyzniva hodne dobre, vzhledem k tomu, ze uz si byl jednou smazanej za speedhack. Ale coz, pokud ti s tim vyhovuje hrat proc ne vid? :lol:
Muzu vedet, kde jsi vystoural ten speedhack ? :)
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Mancubus píše:
Martini píše:
tak nemusel si byt zrovna zmazany za neho (robil si aj ine pekne veci ) ale pouzival si ho.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Mancubus
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mancubus »

Johny Matovic píše:
Mancubus píše:
Martini píše:Tak tohle opravdu vyzniva hodne dobre, vzhledem k tomu, ze uz si byl jednou smazanej za speedhack. Ale coz, pokud ti s tim vyhovuje hrat proc ne vid? :lol:
tak nemusel si byt zrovna zmazany za neho (robil si aj ine pekne veci ) ale pouzival si ho.
Nechces to trosku rozvest i s prikladama ? :)
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Mancubus píše:Nechces to trosku rozvest i s prikladama ? :)
Pocuvaj ma nebudem ti tu rozvadzat veci jak si behal za tombstone(ci jak sa volal ten tvoj bugodespom nafeedeny pvper) pred xy rokmi ale proste pomaly to nebolo a vedeli to seci ked sa dobre pametam .
Sklb - okrasny clovek
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Diskuse o hře: [Hlasování] Phoenix, jsem tady spravne?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

matovici asi blbost, kdyby to kazdy vedeli ze mel sh tak proc ho gm nesmazali? gm na to maji program aby to zmerily tak nemel blosti ze zavisti
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Kód: Vybrat vše

03.09.2005 13:55	Tombstone	116764	-	Nabugovani skillu a majetku.Ucet smazan.
01.08.2005 22:45	Tombstone	40897e	-	Zabihani do portu v bance Delucijske.Odmenou budiz to, co stoji na cedulce nad portem.
17.05.2002 00:00	TombStone	83809e	-	Zneužití bugu animal boxem. Kill, jail 120 hodin, fame 0, karma -10K, ztráta majetku. The First
21.11.2001 00:00	TombStone	83809e	-	Makro mining. Kill, jail 24 hodin, skill -5.
Speed hack tam nevidim ale malo toho neni :p
Správce charity válečníků
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

taky chuj dostal druhu sancu a ja nie :( kde to zijeme.. :D
clear brainwashing
dNb prezents
Martini
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martini »

No ten speedhack mel za jinou postavu lisak jeden usatej :lol: :twisted:
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Ciarny Jazdec
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciarny Jazdec »

Legend Of Pain píše:taky chuj dostal druhu sancu a ja nie :( kde to zijeme.. :D
Někteří z nás i 3. nebo 4 ;ppp
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Michaels píše:matovici asi blbost, kdyby to kazdy vedeli ze mel sh tak proc ho gm nesmazali? gm na to maji program aby to zmerily tak nemel blosti ze zavisti
09.08.2006 23:44 Mancubus 590d76 - Zneuziti funkci externiho programu. Ip a z ni logujici ucty zablokovany a budou smazany.Tzn. ucet nightmareuo2 a ben4
Alebo
23.01.2006 19:54 Magmadar 28bfc3 - Vazne zneuziti a nenahlaseni herniho bugu. IP zablokovana IP:193.85.247.247

(aj ked pri tom druhom nvm na 100 percent ci je to tomb :p)
Sklb - okrasny clovek
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Oba jsou hodně aktuální :p
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Vznika tu z toho krasny topic len nie o tom comu to bolo urcene ...
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Napospas píše:Oba jsou hodně aktuální :p
na otazku ale odpovedam nie? :wink:
edit: for bejk
Aktualne neaktualne, V tejto dobe som hraval a celkom som tie veci okolo toho sledoval takze neviem ako ty ale pre mna to JE aktualne aj dnes.
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 27.06.2009 13:11:03, celkem upraveno 1 x.
Sklb - okrasny clovek
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

01.01.2003 23:44 Bejkal 519481 Si uprd, ban

Ty seš auktuální jak prošlý máslo.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No nevim co uz by musel tombstone delat, aby ste vy co s nim hrajete prestali rikat, ze on nic, on uz davno a i to bylo nic
Ale tak proc ne, ma povoleno hrat tak je to asi uz jinej clovek, nebo tak neco

K phoenix, urcite za to mikeemu dik, ze si s tim dal praci a nenechal to jen pro sebe
Ted uz muzu jen cekat co bude, nebo nebude
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Pheme píše:No nevim co uz by musel tombstone delat, aby ste vy co s nim hrajete prestali rikat, ze on nic, on uz davno a i to bylo nic
Ale tak proc ne, ma povoleno hrat tak je to asi uz jinej clovek, nebo tak neco
Ten? I kdyby hackl GM acc a s prominutim nasral do serveru , tak ho tu za tejden mame zpatky s tim, ze to az tak zavaznej prohresek nebyl a dostal 80. sanci, protoze mu to nekterej z jeho kamaradicku vyplskuje.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Drudge Gadgeteer
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Drudge Gadgeteer »

Ne... Snažil jsem se, ale nedokázal jsem přečíst všech 27 nebo kolik stránek. Tolik sr.... se jinde hned tak nevidí. Asi si půjdu hledat jinej shard bez tupců, co si nepřišli sem zahrát hru, ale chtějí být jen nejlepší jakýmkoli možným způsobem. Je pravda, že tohle je asi nejzastaralejší server, co existuje, ale o tom to právě je. A proč všichni tihle nejdou hrát na novější server? Protože tam tyhle funkce, který si tu uměle vytvořej, už ve většině případů jsou buď ve hře samotný nebo všem snadno dostupný a proto se tam proti někomu, kdo umí i hrát moc neuserou, jinak řečeno nevynikají. Tohle je na blití. Jsem doufal, že to tady bude víc o hraní, o zábavě, o komunitě lidí, co si hru užívá, jak kdysi před lety v základech byla jen s několika už taky dost starýma vylepšeníma jako je assist. No omyl. Pokud tu někdo takovej ale přece jen je, ať se mi prosím ozve, rád bych ho poznal a užil si tu hlavně a především společnou zábavu. Zkusím si troufnout doufat, že to tu není všechno jen o tom jednom.
Cpt.Rookie
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpt.Rookie »

Mno. Co je to assist? Není to ten program, který v dávnověku používali lidé, aby dosáhli lepších výsledků než ostatní? Nebo ho používali k tomu, aby si hru příslušně usnadnili, tj. více si ji užili?
Ono hraní na čistém klientovi je pěkná věc, ale jakmile člověk pozná něco, co mu s minimem (assist) či trochu větším (yoko) úsilím poskytuje trochu větší šíři možností, obvykle (!) se mu už nechce vracet o krok zpět.
Tahle logika by se totiž dala aplikovat skoro na všechna udělátka (včetně úprav verdat, apod.). Rozdíly jsou potom už jen v tom, co ten který člověk považuje už za zvýhodnění nepřiměřené a co je ještě pouze příjemná featurka.

S vývodem, že tady lidé zůstávají a hrají s Phoenixem proto, že si pouze chtějí masírovat ego, s tím nesouhlasím. Není tím důvodem spíše to, že se nechtějí učit nový herní systém, učit se nové praktiky, od nuly vyvářet postavu?

Nicméně. Co kdybys přestal vyvozovat závěry z toho, co si přečteš na fóru a raději sis ve hře někam vyrazil, pohledal nějakou vhodnou guildu a zjistil, jak to teda doopravdy je s tím stavem počtu tupců na shardu?

Možná by ti to ušetřilo nervy.
post++;
Odpovědět