Phoenix

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Povolit?

Ano
132
43%
Ne
102
33%
Ano jen se stejnymi podminkami pro vsechny + kontrola na spravnost souboru(verdata etc.)
76
25%

Celkem hlasů: 310

Cpt.Rookie
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpt.Rookie »

Eliska píše:Co takhle to vyjádření GM?
Přijde v pravý čas. A to, že se ho v tomhle topicu dožaduje už třetí (nebo kolikátý) člověk, to patrně moc neuspíší.
Ale ok, zkoušejte dál.

Jo a ještě (zbytek lidí - ti, kteří tak ještě neučinili) sem nezapomeňte plácnout počet řádků v souborech se scripty.
post++;
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Eliska píše:Co takhle to vyjádření GM?
Redd nenapsal do konce jakyho tydne to rozhodnou:p
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Všechno máte v pravidlech. Žádnou změnu tam nevidím.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Redd píše:Všechno máte v pravidlech. Žádnou změnu tam nevidím.
No v tom pripade mam dotaz, proc je mezi temi programky i razor?, kdyz pry funguje na client 2.0.0.0 a vic coz na dp neni
Nebo to co tam je napsany nemusim brat moc vazne?
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Protože když toho Razora rozchodíš, můžeš ho používat.
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

ja bych jen rad vedel co na to balt , pak Balt je seda eminence a dokonce se tomu i rozumi drobek vic ! :D
clen fora vod dob Imperia
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Irenicus píše:ja bych jen rad vedel co na to balt
Tak rychle jak prisel zase odesel to vis, to je zivot :)
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

tenhle flame má 20 stránek nevím jak vám ale mi se to číst fakt nechce, takže se nedivím GM že to taky neudělají ... ale je tady anketa, vypovídající asi o ničem...

můj názor ... já bych byl hrozně rád, aby se z UO na DP nestalo WoW kde jdu dung, u toho jím, pouštím si filmy, kecám na icq ... a ano tohle všechno zároveň :). Nevím přesně co ten program nabízí, ale když už to umožnuje autoparty samofunkční makra, tak i když to zatím nemá velikou použitelnost tak bych to nepovolil ... nikdo nezaručí že by v budoucnu tuhle věc někdo nedohnal k dokonalosti aby fungovala ještě dřív než si člověk stačí všimnout že má někdo ubrané HP... i tak je 1s kolik tady zaznělo není až tak moc ... nehledě o dalších věcech které tam třeba jsou jenom o nich nevím protože se mi tenhle flame nechtělo číst ...
Dante
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dante »

Raziel píše:
můj názor ... já bych byl hrozně rád, aby se z UO na DP nestalo WoW kde jdu dung, u toho jím, pouštím si filmy, kecám na icq ... a ano tohle všechno zároveň :).
ak hras na neofficial tak sa necudujem tvojim cinnostiam, ak by si hral na offiku tak by si nieco taketo nenapisal... a nemyslim si ze phoena nieco taketo ponuka .. lebo aj s yokom toto mozes(pokial nehras maga/nigga)
Redd píše:Všechno máte v pravidlech. Žádnou změnu tam nevidím.
oficialny topic(zalozeny GM) si myslim ze vyzaduje aj oficialne stanovisko :]
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Raziel píše:tenhle flame má 20 stránek nevím jak vám ale mi se to číst fakt nechce, takže se nedivím GM že to taky neudělají ... ale je tady anketa, vypovídající asi o ničem...
Kdyby to nevypovidalo o nicem, tak to tu neni :) Spis udelat par potrebnych uprav nemusi byt otazka hodiny ci dne (a to nepocitam, ze se mi uz mesic prasi na novej board a procak na server a vubec nemam predstavu kdy ten upgrade udelat :( ...)

Spis +- 2 vyrovnane znepratelene tabory pro a proti a ted chudaci technici aby vymejsleli jak z toho ven, protoze cokoli udelame bude spatne ;)
srbqf
Ciarny Jazdec
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciarny Jazdec »

Baltik píše:
Raziel píše:tenhle flame má 20 stránek nevím jak vám ale mi se to číst fakt nechce, takže se nedivím GM že to taky neudělají ... ale je tady anketa, vypovídající asi o ničem...
Kdyby to nevypovidalo o nicem, tak to tu neni :) Spis udelat par potrebnych uprav nemusi byt otazka hodiny ci dne (a to nepocitam, ze se mi uz mesic prasi na novej board a procak na server a vubec nemam predstavu kdy ten upgrade udelat :( ...)

Spis +- 2 vyrovnane znepratelene tabory pro a proti a ted chudaci technici aby vymejsleli jak z toho ven, protoze cokoli udelame bude spatne ;)
Vypněte to...
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Ciarny Jazdec píše: Vypněte to...
Ani me nehne :)
srbqf
Ackerman
Inkless
Inkless

Příspěvek od Ackerman »

A koukali jste na to z jineho pohledu. Vemte si kolik za ty roky chodu server sezral energie. BURSIKA na vas !!!!!
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Ackerman píše:A koukali jste na to z jineho pohledu. Vemte si kolik za ty roky chodu server sezral energie. BURSIKA na vas !!!!!
co server, ale ty lidi co to pari :)
Ciarny Jazdec
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Baltik píše:
Ciarny Jazdec píše: Vypněte to...
Ani me nehne :)
Představ si jaké by to bylo... Nemusel bys nic... Nemusel by ses dokonce ani dívat na toto trapné a s prominutím boha - Debilní fórum ;o
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Ciarny Jazdec píše: Představ si jaké by to bylo... Nemusel bys nic... Nemusel by ses dokonce ani dívat na toto trapné a s prominutím boha - Debilní fórum ;o
Mozna trapne, ale v porovnanim s TV je to furt jeste celkem odusevnela zabava ;)
srbqf
Ciarny Jazdec
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Baltik píše:
Ciarny Jazdec píše: Představ si jaké by to bylo... Nemusel bys nic... Nemusel by ses dokonce ani dívat na toto trapné a s prominutím boha - Debilní fórum ;o
Mozna trapne, ale v porovnanim s TV je to furt jeste celkem odusevnela zabava ;)
Asi máš jen špatné kanály ;p
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Baltik píše:
aspon ze tu nejsou reklami nato jak baba nosi 10kg praci praskydo kin :roll:
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

hej tak je to teda povolene nebo ne???
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Darkness píše:hej tak je to teda povolene nebo ne???
Podle oficialniho vyjadreni Redda jsi mel sledovat pravidla, kde teda zadna zmena nenastala, takze to povoleny asi neni:). Z cehoz plyne, ze bysme je meli cist aspon jednou tydne, jestli se tam neco zavaznyho nezmenilo, jinak se to asi nedozvis:p.
Odpovědět