Phoenix

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Povolit?

Ano
132
43%
Ne
102
33%
Ano jen se stejnymi podminkami pro vsechny + kontrola na spravnost souboru(verdata etc.)
76
25%

Celkem hlasů: 310

Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Hajek II. píše:A zkouseli jste, nebo mate, co nejvic skriptu co jde primo v hotkeys a co nejmin v souboru se skriptama? Jak tady nekde psal Mikee, jestli to je nejakej rozdil v tech cc?:)
Na cleroj mam cca 40 maker(750 řádků kódu) + 10 primo v klientoj. Verze yoka 1.26.4b a CC minimalne. OS mam win xp original vsechny update jak maji byt. Pada me to vetsinou v okamzik kdy to padne vic lidem na skoku nebo tak. Pri beznym solo hrani, harveni a dalsi zabave CC nemivam.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Prosim te byotchi posli mi tvoji verzi yoka 1.26.4b rad bych ji vyskousel taky :roll:
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Castian píše:Prosim te byotchi posli mi tvoji verzi yoka 1.26.4b rad bych ji vyskousel taky :roll:
jo to ja taky, ja myslim ze tahle jeho veta vystihuje presne proc je proti fenixu, nerozumi ani yoku, takze proc by mel mit snahu pochopit novej program :lol:
Liberty
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Liberty »

Byotch píše:Na cleroj mam cca 40 maker(750 řádků kódu) + 10 primo v klientoj. Verze yoka 1.26.4b a CC minimalne.
a co z toho ti poslali kamarádi, kterejm to poslali jejich kamarádi ?

-------------------------
po promazání autoload.sc, kterej jej teď vytvořen pouze pro jedno povolání, mam cca 1300 řádek kodu pro jedno konkrétní "kouzlící/bojující povolání"

celkove ve 20 souborech mam 11627 řádek

z nichž jsem 80% nascriptil sám s bratrem a zbytek jsou zásadně pozměněné/upravené "ne"funkční verze programů z mrakoplashe.

trvalo to chvilku, ale myslim si že v joku neni nic nemožný a souhlasim s tim, že phoenix je jen posun o další level.

a jestli mi chce někdo nařknout že to jsou zbytečný scripty, tak ano,jsou, ale jen pro někoho kdo neumí využít jejich brutální potenciál.

p.s. Jsi njub a nobem zůstaneš :wink:
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Liberty píše:
Byotch píše:Na cleroj mam cca 40 maker(750 řádků kódu) + 10 primo v klientoj. Verze yoka 1.26.4b a CC minimalne.
a co z toho ti poslali kamarádi, kterejm to poslali jejich kamarádi ?

-------------------------
po promazání autoload.sc, kterej jej teď vytvořen pouze pro jedno povolání, mam cca 1300 řádek kodu pro jedno konkrétní "kouzlící/bojující povolání"

celkove ve 20 souborech mam 11627 řádek

z nichž jsem 80% nascriptil sám s bratrem a zbytek jsou zásadně pozměněné/upravené "ne"funkční verze programů z mrakoplashe.

trvalo to chvilku, ale myslim si že v joku neni nic nemožný a souhlasim s tim, že phoenix je jen posun o další level.

a jestli mi chce někdo nařknout že to jsou zbytečný scripty, tak ano,jsou, ale jen pro někoho kdo neumí využít jejich brutální potenciál.

p.s. Jsi njub a nobem zůstaneš :wink:
A ty si co za hvězdu?
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Liberty píše:...
Ano jsi nejlepsi :!:

Opravdu nevim na co potrebujes tak slozity skripty. Moje nejslozitejsi makro je na vytahovani zalozek, heal a resovani konkretni osoby a na tamovani. A ostatni pujdou tak ze 70% napsat primo do hotkeys az na to budu mit cas.
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Liberty píše:a jestli mi chce někdo nařknout že to jsou zbytečný scripty, tak ano,jsou, ale jen pro někoho kdo neumí využít jejich brutální potenciál.
A to je právě ten problém, kterej tu řešíme. Kdo to umí využít, bude to mít brutální výsledky, velkej posun a velký rozdíl mezi lidma, co ho používají a těma co ne.. Kdyby ty skripty byly opravdu zbytečný, tak co se tu řeší?
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

To ja mam na warovi 2596214896278751 radek kodu protoze makro na last atack je sakra slozity.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Liberty píše:Sci-fi
To co napsal sou opravdu blbosti...To uz je lemplovitost hrace ze musi mit macro na kazdou blbost...Nechapu jak muzes mit 11k radku kdyz ja mam na vsechny postavy 2k radku a to tam mam kazdej script 5x ....

Nejsi Maminka/Cukrar?
Me prijde ze jo
Správce charity válečníků
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

jo vareni na panvicke :) na makru
clen fora vod dob Imperia
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Kluci a Slečny,něco mi tu pořád schází.....Nějaký vyjádření povolenejch osob :-D
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Morlith píše:tak on ten party system je bonus hlavne pre klerika, sem tam rpsk ked hodi EFko na zalozku, ale hlavne kler, a casti ty nehras klera, zvysok neriesim, ty musis vediet :)
ten párty system má jednu jedinou věc kterou si na yoku nedokážu nastavit, to aby mi záložky drželi vedle deskoptu - výpisy hp mám, castení na objekty mám překlikání záložek taky..

takže jediná výhoda co v tom vidim je fakt jen to že tu záložku máte vedle okna na hru.. v podstatě u mě je to rozdíl statického panelu vedle obrazovky který vlastně vubec nepotřebuju.. :) jo i na yoku jdou bezva scripty který sou jak phoenix.. a nepadá mi to ;)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Castian píše:Prosim te byotchi posli mi tvoji verzi yoka 1.26.4b rad bych ji vyskousel taky :roll:
http://www.zako-cube.cz/injection.zip
Liberty píše: po promazání autoload.sc, kterej jej teď vytvořen pouze pro jedno povolání, mam cca 1300 řádek kodu pro jedno konkrétní "kouzlící/bojující povolání"
Tak to musi byt super hra jestli jen pro wara/pala/ranga ci wampa potřebuješ 1300 řádků skritů.

To podemnou: Ahato je verze klienta :D no to se stava i tem nejlepsim ze se spletou :D, kazdopadne mi s timhle yokome hra pada minimalne
Naposledy upravil(a) Byotch dne 09.06.2009 22:39:07, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Byotch píše:
http://www.zako-cube.cz/injection.zip
1.26.4b neni tvoje verze yoka...Delas tu ted ze sebe opravdu velkeho hlupaka.
Správce charity válečníků
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Raynor píše:
Liberty píše:Sci-fi
To co napsal sou opravdu blbosti...To uz je lemplovitost hrace ze musi mit macro na kazdou blbost...Nechapu jak muzes mit 11k radku kdyz ja mam na vsechny postavy 2k radku a to tam mam kazdej script 5x ....

Nejsi Maminka/Cukrar?
Me prijde ze jo
chtel sem napsat totez, temer doslova :D (a vcetne toho Cukrare/Maminky :p)

taky mam necely 2k na vsechny postavy a to jsou este cast z toho komentare.. to se pak neni cemu divit kdyz maj lidi v autoloadu vsechny skripty na crafta ze jim to yoko pada..
hemeneks more gadzo vazelina!
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

2k? do tolika neumim ani pocitat :p

188 radku a staci :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

488 na všechny povolání, kromě craft skillů, které mám zvlášť (fishing, mining atd...)

Záleží taky na složitosti skriptů :) Autoloot, chodící mining, běhající jail skript (mno, tak ten asi nemá někdo zrovna v autoloadu..), lumberjack, taming a další skriptíky přidají docela dost, já je mám celkem jednoduché...
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

mam tam neco okolo 2k radku s tim, ze tak 1k z toho sou stary scripty ktery sem linej promazat a kradu z nich casti kdyz pisu novy. Nejdelsi z toho je asi mining a fishing.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

2k?:p
273:p
Omlouvam se za svuj dobry humor...