nevem osobne som nemal nikdy makro an target (teda raz ale velmi rychlo som ho zmazal) mag je vzdy prvy target rpe kelra a vacsinou mag pekne svieti, pokial nieje z mamontie ty su furt na tu skaredozltuEmpair píše: Mága máš na objektu aby si ho mohl léčit aniž by si ho musel hledat a se zbytkem je to tak, že i když nemáš všechny záložky je to jedno
Phoenix
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
nj, taky pak to ten mag taky asi citil obcas, kdyz jsi ho tak nemel... protoze kdyz nekam skacete jako grupa, tak ti tam porad skacou novy lidi, do toho se kouzli, summuje, dava prikazy summum, navic po skoku muze byt treba 10 lidi na jednom policku a vytahni si v tom ihned jednoho konkretniho... kdyz se ti tam hejbaj ostatni a prekrejvaj ho, proste objekt jedine, na ty dulezity...Morlith píše:nevem osobne som nemal nikdy makro an target (teda raz ale velmi rychlo som ho zmazal) mag je vzdy prvy target rpe kelra a vacsinou mag pekne svieti, pokial nieje z mamontie ty su furt na tu skaredozltuEmpair píše: Mága máš na objektu aby si ho mohl léčit aniž by si ho musel hledat a se zbytkem je to tak, že i když nemáš všechny záložky je to jedno
Přeji pěkný den!
- The Heretic
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
ne, je to o zvykuPallando píše:nj, taky pak to ten mag taky asi citil obcas, kdyz jsi ho tak nemel... protoze kdyz nekam skacete jako grupa, tak ti tam porad skacou novy lidi, do toho se kouzli, summuje, dava prikazy summum, navic po skoku muze byt treba 10 lidi na jednom policku a vytahni si v tom ihned jednoho konkretniho... kdyz se ti tam hejbaj ostatni a prekrejvaj ho, proste objekt jedine, na ty dulezity...Morlith píše:nevem osobne som nemal nikdy makro an target (teda raz ale velmi rychlo som ho zmazal) mag je vzdy prvy target rpe kelra a vacsinou mag pekne svieti, pokial nieje z mamontie ty su furt na tu skaredozltu
maga vytahnes hned, staci mit trochu cvik
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
asi jsou clerikové co to nepotřebují a stačí jim léčit až když si vytáhnou určitou záložku ale pak jsou taky clerikové (s kterými já chodím nejradši), kteří rozhodují o přežití/výlehu akce. Sice jich je jako maku ale ty, které znám by bez objectu na mága nešli ani do Decitu ... a když se sejdou takovýto clerikové 2 na jedné výpravě tak se dájí podávat takové výkony jako D1,4 za mága beze smrti.Morlith píše:asi ako vravi here, ale aj o tom co mas radsej mozno v 1 z 100 pripadov sa to nepodarilo ale kto nema rad trosku vzrusa?
Ti co tvrdí opak nejsou podle mě na takové úrovni, nemají takové reakce ani zkušenosti a proto to nepochopí.
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Potom pak zalezi na uhlu pohledu hrace, nekomu zalezi na co nejlepsich makrech a skriptech, nekomu zase na vykonech s co nejmensi pomoci od externiho programu. Pak se to ale spatne srovnava a rozlisovat uroven hrace podle poctu maker neni uplne nejpresnejsi. Ono se pak nemuzeme divit, ze jsou ty dungy tak "hrozne" jednoduche...Empair píše:asi jsou clerikové co to nepotřebují a stačí jim léčit až když si vytáhnou určitou záložku ale pak jsou taky clerikové (s kterými já chodím nejradši), kteří rozhodují o přežití/výlehu akce. Sice jich je jako maku ale ty, které znám by bez objectu na mága nešli ani do Decitu ... a když se sejdou takovýto clerikové 2 na jedné výpravě tak se dájí podávat takové výkony jako D1,4 za mága beze smrti.
Ti co tvrdí opak nejsou podle mě na takové úrovni, nemají takové reakce ani zkušenosti a proto to nepochopí.
Show is over motherlovers!
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Empair píše:mezi hráči jsou lidi, terý nejsou schopní pochopit, že skill se nedá získat žádným programem scriptem nebo úpravou ... a nevymluví jim to nikdo.
Tak zlepsuje program skill nebo ne?Empair píše:asi jsou clerikové co to nepotřebují a stačí jim léčit až když si vytáhnou určitou záložku ale pak jsou taky clerikové (s kterými já chodím nejradši), kteří rozhodují o přežití/výlehu akce. Sice jich je jako maku ale ty, které znám by bez objectu na mága nešli ani do Decitu ... a když se sejdou takovýto clerikové 2 na jedné výpravě tak se dájí podávat takové výkony jako D1,4 za mága beze smrti.Morlith píše:asi ako vravi here, ale aj o tom co mas radsej mozno v 1 z 100 pripadov sa to nepodarilo ale kto nema rad trosku vzrusa? :P
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Až na to, že si tím jasně odpověděl v čem je lepší ty záložky mít vytažený pořád, protože v tom připádě makro na target nepotřebuješ, dobrý. Nehledě na to, že Here psal, že target nemá a myslím, že zrovna nějak pod "úrovní" není.Empair píše:....
Objetky uděláš na jakékoli vezi Yoka, dokonce i na assistu nahraješ macro přímo na hráče. Skill není v tom macru samotném, jen ho mít nestačí ... skill je v tom umět ho používat, clerik lečící jenom mága je na prd, clerik co házející jenom IVMka je na prd, clerik co neumí přežít je na prd, clerik co neumí držet boosty je na prd, ... dalo by se pokračovat. Žádný externí program ti nenahradí tvoje schopnosti, znalosti, jednání, ...Mulambo píše:Empair píše:mezi hráči jsou lidi, terý nejsou schopní pochopit, že skill se nedá získat žádným programem scriptem nebo úpravou ... a nevymluví jim to nikdo.Tak zlepsuje program skill nebo ne?Empair píše:asi jsou clerikové co to nepotřebují a stačí jim léčit až když si vytáhnou určitou záložku ale pak jsou taky clerikové (s kterými já chodím nejradši), kteří rozhodují o přežití/výlehu akce. Sice jich je jako maku ale ty, které znám by bez objectu na mága nešli ani do Decitu ... a když se sejdou takovýto clerikové 2 na jedné výpravě tak se dájí podávat takové výkony jako D1,4 za mága beze smrti.Morlith píše:asi ako vravi here, ale aj o tom co mas radsej mozno v 1 z 100 pripadov sa to nepodarilo ale kto nema rad trosku vzrusa?
Nechci komentovat jeho výkony bo si ho z dungu nepamatuji ... ale vím i jiných Holly Word, Bart, Patejl ...Big Bud píše:Až na to, že si tím jasně odpověděl v čem je lepší ty záložky mít vytažený pořád, protože v tom připádě makro na target nepotřebuješ, dobrý. Nehledě na to, že Here psal, že target nemá a myslím, že zrovna nějak pod "úrovní" není.Empair píše:....
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Se mnou chodi jeden nejmenovany klerik jehoz schopnosti nejsou nijak velike.Moji zalozku obvykle ani nema a kdyz mu reknu ze chci aby me vylecil cinaboostil tak mu trva nez me vubec najde...Ovsem kdyby mu moje zalozka nemizela tak by ta prodleva mezi "hele vole hod mi busta" a tim boostem byla postatne mensi...Takze sice by to hral porad ten stejnej nub :p ale jeho vysledky by byly uplne jine...Takze co je vlastne ten dokola opakovany "skill"?Kdyz neco co zasadne ovlivnuje herni vykon nema zadny vliv na skill?Je vubec nejaky skill potreba kdyz nema nic spolecnyho s vyslednym hernim vykonem?
Správce charity válečníků
ne, že bych na to neměl odpověd ale kometovat tvoje posty je ztráta časuRaynor píše:Se mnou chodi jeden nejmenovany klerik jehoz schopnosti nejsou nijak velike.Moji zalozku obvykle ani nema a kdyz mu reknu ze chci aby me vylecil cinaboostil tak mu trva nez me vubec najde...Ovsem kdyby mu moje zalozka nemizela tak by ta prodleva mezi "hele vole hod mi busta" a tim boostem byla postatne mensi...Takze sice by to hral porad ten stejnej nub :p ale jeho vysledky by byly uplne jine...Takze co je vlastne ten dokola opakovany "skill"?Kdyz neco co zasadne ovlivnuje herni vykon nema zadny vliv na skill?Je vubec nejaky skill potreba kdyz nema nic spolecnyho s vyslednym hernim vykonem?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To je pak treba se zptat proc si sem postl to co tu qvuotuju )Empair píše:ne, že bych na to neměl odpověd ale kometovat tvoje posty je ztráta časuRaynor píše:Se mnou chodi jeden nejmenovany klerik jehoz schopnosti nejsou nijak velike.Moji zalozku obvykle ani nema a kdyz mu reknu ze chci aby me vylecil cinaboostil tak mu trva nez me vubec najde...Ovsem kdyby mu moje zalozka nemizela tak by ta prodleva mezi "hele vole hod mi busta" a tim boostem byla postatne mensi...Takze sice by to hral porad ten stejnej nub :p ale jeho vysledky by byly uplne jine...Takze co je vlastne ten dokola opakovany "skill"?Kdyz neco co zasadne ovlivnuje herni vykon nema zadny vliv na skill?Je vubec nejaky skill potreba kdyz nema nic spolecnyho s vyslednym hernim vykonem?
Ono se na todle asi ani odpovedet neda vis.Protoze je to zamozrejme ze to takhle je...Me by stacilo kdybys napsal "Phoenix ovlivnuje vysledny herni vykon a to smerem nahoru" protoze je to pravda ale to ty nereknes,radsi tu budes mlzit dal jak mlzis :p
Edit:Jeste bych rad kdybys mi definoval pojem "skill"
Správce charity válečníků
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Tak kůli obecenstvuRaynor píše:To je pak treba se zptat proc si sem postl to co tu qvuotuju )Empair píše:ne, že bych na to neměl odpověd ale kometovat tvoje posty je ztráta časuRaynor píše:Se mnou chodi jeden nejmenovany klerik jehoz schopnosti nejsou nijak velike.Moji zalozku obvykle ani nema a kdyz mu reknu ze chci aby me vylecil cinaboostil tak mu trva nez me vubec najde...Ovsem kdyby mu moje zalozka nemizela tak by ta prodleva mezi "hele vole hod mi busta" a tim boostem byla postatne mensi...Takze sice by to hral porad ten stejnej nub :p ale jeho vysledky by byly uplne jine...Takze co je vlastne ten dokola opakovany "skill"?Kdyz neco co zasadne ovlivnuje herni vykon nema zadny vliv na skill?Je vubec nejaky skill potreba kdyz nema nic spolecnyho s vyslednym hernim vykonem?
Ono se na todle asi ani odpovedet neda vis.Protoze je to zamozrejme ze to takhle je...Me by stacilo kdybys napsal "Phoenix ovlivnuje vysledny herni vykon a to smerem nahoru" protoze je to pravda ale to ty nereknes,radsi tu budes mlzit dal jak mlzis :p
Edit:Jeste bych rad kdybys mi definoval pojem "skill"

Když bude mít nepadající záložky, jediné co mu to dodá je to, že je nebude muset vytáhnout po skoku.
Clerik, kterej tě neuměl naboostit a léčit doteď si záložkou nepomůže ... chodíš dungy jako je shame, nefim přesně kolik je tam skoků aby clerik ztratil all záložky ale tolik jich zas nebude ... ak ti neházel boosty a healy nebylo to záložkou ale tím, že tu postavu nezvládá.
Hrával sem clerika na od začátku DP, několik let ... chodil sem všechny velké dungy ... tahání záložek je otrava ... ale to je všechno. občas sice někdo umře bo ho prostě nemáš výtáhlého (lenost tahat lidi znova a znova je otročina) ale většinou to jsou IKčka nebo massový demage a podobně.
PS: Když o někom mluvím, že je skill myslím tim, že umí hrát dobře respektivě nadprůměrně.
Ja teda objekt na nekoho konkretniho taky nemam a lidi me neumiraj/ly. Staci rict magoj at na sebe neco napise, prokliknes war vytahnes si ho a jedes.Pallando píše:nj, taky pak to ten mag taky asi citil obcas, kdyz jsi ho tak nemel... protoze kdyz nekam skacete jako grupa, tak ti tam porad skacou novy lidi, do toho se kouzli, summuje, dava prikazy summum, navic po skoku muze byt treba 10 lidi na jednom policku a vytahni si v tom ihned jednoho konkretniho... kdyz se ti tam hejbaj ostatni a prekrejvaj ho, proste objekt jedine, na ty dulezity...Morlith píše:nevem osobne som nemal nikdy makro an target (teda raz ale velmi rychlo som ho zmazal) mag je vzdy prvy target rpe kelra a vacsinou mag pekne svieti, pokial nieje z mamontie ty su furt na tu skaredozltuEmpair píše: Mága máš na objektu aby si ho mohl léčit aniž by si ho musel hledat a se zbytkem je to tak, že i když nemáš všechny záložky je to jedno
Tak ted jsi me opravdu pobavil, tu uroven tvych spickovych cleru sem videl. To jest starat se jen o maga a zbytek vypravy nechat na druhym cleroj - fakt spicka. Ono mag pak mozna neumira a je top ale lidi vy vyprave nekdy jo a opravdu zbytecne.Empair píše:....Ti co tvrdí opak nejsou podle mě na takové úrovni, nemají takové reakce ani zkušenosti a proto to nepochopí.
Tim nerikam ze neumej nebo neumis spickove hrat, jen...
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Tak ja teda taky neco za cleriky. Myslim ze neco sem se za toho clera nahral a jeste nahraju a je to muj prim char. Musim souhlasit s empem a podporuji phoenix. Do tedka sem se o to moc nezajimal, ale kdyz se rozjela takova debata tak sem ten phoenix zkusil.
Opravdu zadna CCka SEN!
- Zkvalitneni herniho zazitku
Kdyz tu porad mluvite, nebo se bojite, ze musite umet programovat. Ja hraji vyhradne PVM a zjistil sem ze na to ve Phoenixu vlastne skoro zadny skripty nepotrebuji. Snad vse co potrebuji jde samotnyma prikazama ci mi to vynahradi vytahnute zalozky. Nepotrebuji uz zadny slozity lagujici a nejspis i spheru zatezujici skript na tahani zalozek. Takze co se me tyka ja bych sphere nejspis ulehcil.
Byl jsem s tim na zkousku jeden dung a neprisel mi lehci ale prisel mi z pohledu clerika zabavnejsi A kdo clerika neumel klikat bez zalozek nebude ho umet ani ze zalozkama, kdyz vam nehodil boosta doted nehodi vam ho ani kdyz bude mit zalozku to se nebojte
Zaver. Pokud vam nedela phoenix bordel na serveru POVOLTE HO prosim.
Opravdu zadna CCka SEN!

Kdyz tu porad mluvite, nebo se bojite, ze musite umet programovat. Ja hraji vyhradne PVM a zjistil sem ze na to ve Phoenixu vlastne skoro zadny skripty nepotrebuji. Snad vse co potrebuji jde samotnyma prikazama ci mi to vynahradi vytahnute zalozky. Nepotrebuji uz zadny slozity lagujici a nejspis i spheru zatezujici skript na tahani zalozek. Takze co se me tyka ja bych sphere nejspis ulehcil.
Byl jsem s tim na zkousku jeden dung a neprisel mi lehci ale prisel mi z pohledu clerika zabavnejsi A kdo clerika neumel klikat bez zalozek nebude ho umet ani ze zalozkama, kdyz vam nehodil boosta doted nehodi vam ho ani kdyz bude mit zalozku to se nebojte

Zaver. Pokud vam nedela phoenix bordel na serveru POVOLTE HO prosim.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior