Schválené externí programy jsou: UOAssist, Autopilot, Winpilot, EasyUO, Yoko-Injection a Razor.
Kdyz uz je vazne vedena debata o phoenix, tak bych se vas kteri jste odborniky pres tyhle programy a klienta, sphere na dp rad zeptal
Je moznost zde zprovoznit Razor?
Je Razor program ktery je co se tyce cc lepsi nez yoko?
Razor pouzivam na jinym shardu a za cca 9 mesicu mi to nikdy nespadlo (resp. nikdy kvuli chybe Razora).
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Raegann píše:Razor pouzivam na jinym shardu a za cca 9 mesicu mi to nikdy nespadlo (resp. nikdy kvuli chybe Razora).
ctrl+c ctrl+v
nicmene funkcema je podle me spis bliz assistu a yoku se proste nevyrovna (i kdyz videl sem i pekny komba v razoru), takze je jen na tobe jesli chces program kterej min pada nebo toho vic umi.. zkusenejsi hrac si poradi s obojim..
s razorem má zkušenosti z jinýho shardu skoro každej, ale otázka byla jestli to někdo rozhýbal tady a popřípadě s jakým úspěchem což by mě taky zajímalo...
Mně se na jednodušší makra velice líbil program UOLoopX... (Na DP jsem ho nikdy nepoužíval, na jiných serverech, kde jsem neměl Yoko, jsem ho využíval velice :))
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
na co slozitejsi makra,kdyz stejne pouzivas jenom makra na 3 radky :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Morlith píše:tak to ta celkom lutujem, ja mam bandu ako jeden riadok v hotkey :p
jistě lze to naspsat bandageself,...
aleurčitě tam nemas osetreno kolik mas zivota, jestli nemas myth scimitar a jestli náhodou už jednu bandu neházíš, aby sis ji nefiznul...
Morlith píše:tak to ta celkom lutujem, ja mam bandu ako jeden riadok v hotkey :p
aleurčitě tam nemas osetreno kolik mas zivota, jestli nemas myth scimitar a jestli náhodou už jednu bandu neházíš, aby sis ji nefiznul...
a kazdu pol hodinu ti to hlasy aktualny cas a momentalny ping a pocet hracov na servery + este sem tam co prave bezi na NOVE :pppppp
holt treba to mat prepracovane..
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
a kazdu pol hodinu ti to hlasy aktualny cas a momentalny ping a pocet hracov na servery + este sem tam co prave bezi na NOVE :pppppp
holt treba to mat prepracovane..
Vzdyt tak jak to popsal to ma vetsina lidi, nechapu co resite.. Nebo vy si snad hazite i bandy rucne, ze tady delate chytraky ? :]