Phoenix

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Povolit?

Ano
132
43%
Ne
102
33%
Ano jen se stejnymi podminkami pro vsechny + kontrola na spravnost souboru(verdata etc.)
76
25%

Celkem hlasů: 310

Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Empair píše:NBíka udělá skillera.
Tohle tu nikdo nenapsal.
Správce charity válečníků
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Raynor píše:
Tohle tu nikdo nenapsal.
ty už proboha mlč nejdříve tady spamuješ (i když ani pořádně nevíš o čem mluvíš) fuuuuuuj zakažte to je hrozně zvýhodnění ... a pak no, kdžby mi do toho někdo poslal scripty tak sem pro je to supr ať je to povolené

si jak korouhvička co se otáčí za větrem ... takový bezpáteřní had.
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Wizzy píše:Anketa je sice cute ale pocitam ze kazda uprava na serveru pude obejit, tz ze se to bude pouzivat uz jen z toho titulu ze to tu ma tedka reklamu a kazdej videl ze to umi o dost vic jak yoko.
Dokud se za to nezabanuje dost lidi stejne to kazdej bude pouzivat nezavisle na tom co akar rekne.
Byotch píše: Misto toho aby potrestaly lidi co to pouzivaj, tak se to bude jeste legalizovat.
QFT, zatim to je zakazany cize kdo s k tomu priznal mel by mit stejnej trest jako v pripade "i" klienta. Jinak pak cely pravidla muzou vypadat presne v tomhle stylu: proc bych to nezneuzil stejne kdyz to bude pouzivat kazdej se to legalizuje a nikdo za nic trestanej nebude.
Vyjimecne naprosty souhlas. :)
Nevim Empe, daval bych si pozor na slova jako bezpaterni, Raynor sice muze menit nazory v diskuzi z hodiny na hodinu, ale stale se aspon drzi pravidel. Ty tu tvrdis, jak z toho nemate prospech krom absence CC, ale pri tom assist "na top hrani nestaci" (EDIT: cti s assistem nejsem schopny hrat natolik "top", jako s phoenixem). Resenim melo byt najit si jinou verzi yoka (urcite zas tak unikatni system nemas, aby ti to padalo uplne na kazde.. jestli ano, tak bych to nenazyval unikatni) a zacit diskuzi o phoenixu stylem "mohli bysme.." a ne ignorovat pravidla a zacit lobovat az kdyz se na shard dostane nekdo, kdo trochu umi osetrit veci. Mimochodem dost by me zajimalo, jak dlouho se ten phoenix pouziva bez povsimnuti. V tyhle nekolikastrankovy diskuzi by cloveku skoro uniklo, ze ste obchazeli pravidla mozna pul roku, mozna nekolik let, kdo vi a kdyby vas nekdo nedonutil, tak se o tom ted vubec verejne nemluvi (nerikam, ze o tom zadne gm nevedelo) a prijde ti to uplne normalni, ze. ;) Ja sem treba pro kazdou vychytavku a ackoliv naprogramovat neco zvladnu, tak by mi asi nepripadlo koser rozjet si na shardu s jasne danejma pravidlama vlastni podpurnej program.
Tim ten program nijak neodsuzuju ani se nevyjadruju k tomu povolit/nepovolit, jen ten vas pristup je trochu divnej.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Empair píše:
Raynor píše:
Tohle tu nikdo nenapsal.
ty už proboha mlč nejdříve tady spamuješ (i když ani pořádně nevíš o čem mluvíš) fuuuuuuj zakažte to je hrozně zvýhodnění ... a pak no, kdžby mi do toho někdo poslal scripty tak sem pro je to supr ať je to povolené

Sem tu nikde nebyl pro.Pokud si dobre pamatuju rekl sem ze si o tom muzem popovidat na icq.Jsem proti dokud nebude ten program a scripta k nemu stejne dostupny pro vsechny...Jedinej kdo tu neco obraci a prekrucuje ses tya to kazdej post,post kterej je proti tobe resis tak ze utocis na jeho autora.Jak uz sem tu nekomu psal.Urazet muzes svoje rodice kdyz te vychovaly v rozmazlenyho panovacnyho parchanta a ne me...
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Raegann píše:Nevim Empe, daval bych si pozor na slova jako bezpaterni, Raynor sice muze menit nazory v diskuzi z hodiny na hodinu, ale stale se aspon drzi pravidel. Ty tu tvrdis, jak z toho nemate prospech krom absence CC, ale pri tom assist "na top hrani nestaci". Resenim melo byt najit si jinou verzi yoka (urcite zas tak unikatni system nemas, aby ti to padalo uplne na kazde.. jestli ano, tak bych to nenazyval unikatni) a zacit diskuzi o phoenixu stylem "mohli bysme.." a ne ignorovat pravidla a zacit lobovat az kdyz se na shard dostane nekdo, kdo trochu umi osetrit veci. Mimochodem dost by me zajimalo, jak dlouho se ten phoenix pouziva bez povsimnuti. V tyhle nekolikastrankovy diskuzi by cloveku skoro uniklo, ze ste obchazeli pravidla mozna pul roku, mozna nekolik let, kdo vi a kdyby vas nekdo nedonutil, tak se o tom ted vubec verejne nemluvi (nerikam, ze o tom zadne gm nevedelo) a prijde ti to uplne normalni, ze. ;) Ja sem treba pro kazdou vychytavku a ackoliv naprogramovat neco zvladnu, tak by mi asi nepripadlo koser rozjet si na shardu s jasne danejma pravidlama vlastni podpurnej program.
Tim ten program nijak neodsuzuju ani se nevyjadruju k tomu povolit/nepovolit, jen ten vas pristup je trochu divnej.
natvrdlím lidem to člověk nevysvětlí ... yoko je starý šmej co padá je jedno jaká verze. Dnešní systémy jsou prostě na jiné bázi a i když se najde pár lidí s novějším OS co jim to běží tak stejně jich je X co ne.

PS: smažte all co použíbají phoenu, smažte all co mají upravená verdata, pak ty co už hrahí na druhou šanci a můžeme dp zrušit úplně
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

mno nezapomente ze ani yoko neni povoleny :) Nikdy bych neveril co to vyvola emoci. Ja bych zas treba udelal item wipe :p

EDIT: aha tak uz je no.. to sou veci )
Naposledy upravil(a) Mikee dne 31.05.2009 19:41:49, celkem upraveno 1 x.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Raynor píše:
Empair píše:
Raynor píše: Tohle tu nikdo nenapsal.

Sem tu nikde nebyl pro.Pokud si dobre pamatuju rekl sem ze si o tom muzem popovidat na icq.Jsem proti dokud nebude ten program a scripta k nemu stejne dostupny pro vsechny...Jedinej kdo tu neco obraci a prekrucuje ses tya to kazdej post,post kterej je proti tobe resis tak ze utocis na jeho autora.Jak uz sem tu nekomu psal.Urazet muzes svoje rodice kdyz te vychovaly v rozmazlenyho panovacnyho parchanta a ne me...
ty už si tak mimo že ani nevíš co plácáš za nesmysli ...
Raynor píše:Kdyz se lidi podeli o scripta stejne jako Edison o zarovku tak budu klidne pro :lol:
doufám, že tě někdy na nějakém srazu budu si s tebou muset promluvit trochu blíž
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Empair píše:
ty už si tak mimo že ani nevíš co plácáš za nesmysli ...
At je muj projev jakkoly chaoticky a mimo jen se snazim aby si tahle hra udrzela nejake "fair play" ... na tom nevidim nic bez paterniho
Empair píše: doufám, že tě někdy na nějakém srazu budu si s tebou muset blíž
Nechybi tit am neco ? :lol:

EDit uz si to sice editnul ale porad je to nejake nekompletini...Zrejme taky uz nevis co placas
Naposledy upravil(a) Raynor dne 31.05.2009 19:26:36, celkem upraveno 1 x.
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Empair píše:
Raegann píše:
natvrdlím lidem to člověk nevysvětlí ... yoko je starý šmej co padá je jedno jaká verze. Dnešní systémy jsou prostě na jiné bázi a i když se najde pár lidí s novějším OS co jim to běží tak stejně jich je X co ne.

PS: smažte all co použíbají phoenu, smažte all co mají upravená verdata, pak ty co už hrahí na druhou šanci a můžeme dp zrušit úplně
Ok takze az budou nove win, kde napr. nepujde klient 1.26.4a ani b, tak si lidi mlcky opatri jineho klienta, ktery tam pujde a krom toho bude mit jeste par moznosti ciste jako "bonus". Nikdo nerekne "my bysme potrebovali jet na tomhle, protoze jinak si nezahrajem", ale proste dokud se to neprovali, tak bude obchazet pravidla. :clap:
A zajiste taky vsichni jedinci zkouseli napred jine verze yoka po dostatecnou dobu, aby si overili, ze i tyto verze padaj zrovna na jejich systemu.
PS: Vsichni ted uz myslim dobre vime, ze vas za to nikdo trestat nebude, protoze bez tech (placnu) 30 hracu by ten shard byl totalne o nicem. :)
PPS: A co je vlastne komu do toho, jaky si jedes system a jaky mas pocitac, co myslis? Kdyz mi pri afk kontrole vypadne proud, taky to budu horko tezko vysvetlovat, tak se nediv, ze mame pro tebe tak malo pochopeni. :)
EDIT:
Mikee píše:mno nezapomente ze ani yoko neni povoleny :)
Tohle jsem asi nepochopil, kdyz je zde: http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=pravidla yoko-injection vyslovne uvedeno ve schvalenych.
Naposledy upravil(a) Raegann dne 31.05.2009 19:31:56, celkem upraveno 3 x.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Ale kdyby jste smazali empa kvuli phonexu tak to mne za ty verbdata klidne smazte :) to by mne to smazani snad nevadilo kdyz vidim jak tady breci :)
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

No zajimalo by me jak se k tomu postavi GMka :D :D :D
The Heretic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Heretic »

kdyz uz tady ze zavisti poradate hon na carodejnice, tak byste mohli pustit ven tu informaci o zahadne verzi yoka co "ma cc jednou za 5 a vic dungu" a nechovat se stejne jako ti hrozne zli programatori, co vam nechteji poslat ubah skripty

na phoenix jsem presel mimo jine i proto, ze mi na yoku vyskakujou targety o vterinu pomaleji (505.18 vendor) + jsem byl pravidelne ucastnikem hromadnych cc v dungu (z 10 lidi jich spadne 7, to se to pak hraje panecku)

uvedomte si, ze nekomu dela yoko problemy napr pri spousteni stejne tak jako nekomu phoenix, takze tyhle puristicky vykriky o zakazu mi prijdou dost mimo

jinak abych prispel k obecne informovanosti, na prijemne hrani s phoenixem nepotrebujete znat ani prd o zadnem programovacim jazyku a nemusite se hrabat po forech se skriptama, 95% hernich cinnosti se vejde do 5 slov v Hotkeys, jen tam holt nebudete mit nepadajici zalozky a jine nastroje ďábla

kdo umi, ten hodne podobnych vysledku dosahne i v yoku, problem je spis v tom, jake to ma moznosti do budoucna a ty jsou bezesporu velke
ja osobne se rad vzdam vsech techto moznosti, ale proste chci, aby tu byla alternativa pro lidi, kterym yoko nevyhovuje (at uz z jakychkoliv duvodu)
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

The Heretic píše:kdyz uz tady ze zavisti poradate hon na carodejnice, tak byste mohli pustit ven tu informaci o zahadne verzi yoka co "ma cc jednou za 5 a vic dungu" a nechovat se stejne jako ti hrozne zli programatori, co vam nechteji poslat ubah skripty
Nikde sem si nevšiml, že TY bys pustil ven tu informaci, že existuje program dejme tomu třeba pro ty, co jim yoko dělá bordel a chtěli by si v klidu zahrát bez CC, tak co tu plácáš? Si k smíchu jak tu argumentuješ, když ti teče do bot, protože si používal NESCHVÁLENÝ externí program.
Nymir
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nymir »

Zakážte všetky externé programy a prudko zvýšte gain skillov a nebude problém.
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Eliska píše:Koupil jsem si nový počítač win - visty, dvoujadrový procesor atd. S yokem jsem se defakto ani nezahral protože jsem byl večně v nějakým errorovím okně. Pouze z tohohle důvodu jsem přešel na Phoenix. Je mi jedno co ten program umí neumí. Nepotřebuju přejmenovávat summy nebo já envím. Stačí mi, že mě to udrží ve hře, takže jsem hlasoval pro.
Nevim, ale clovek co chtel tak na dvoujadru a wistach uo s yokem zprovoznil
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Stale mi unika reakce na hlavni smysl Raegannova postu. Ze tu hraje XY lidi s neschvalenym programem, obchazej pravidla a kdyby to Balt neosetril, ze jim to pada, tak tady diskuze na toto tema ani neni. Jestli je milej Empe tady neco bezpaterniho, tak ses to ty a lidi co tenhle program pouzivaj.
Obhajovat tady duvody proc to pouzivate je vic nez pokrytecky, protoze kdyby jeden jedinej z vas tyto vyhody toho programu nezneuzival, tak ste sami uz davno zalozili topic o objevu tohoto zazracneho programu a zavedli diskuzi na tema povolit/nepovolit.
Holej fakt, ze tahle diskuze vznikla az potom, co to bylo systemove osetreny je jasny dukaz toho, ze zneuzivate nepovolenej program a zaslozite si dle pravidel shardu trest. Velmi se Empe a spol divim, ze potom co si tady takto otviras hubu a urazis ostatni co narazej na tento problem te Balt jeste za to zneuziti nesmazal. Ja bych to rozhodne udelal a bejt tebou tak jsem hodne malej a drzim hubu a doufam, ze vam to povolej a o tom , ze to nekdo pouzival pred tim bych radsi mlcel.
Takze jeste jednou zkracene: Ty i vsichni, kdo ste pouzivali tenhle program jste porusili pravidla shardu umyslne a opakovane a veskera obhajoba proc to bylo je zcela irelevantni, protoze jste meli moznost s timhle programem seznamit ostatni a oficialne zazadat o jeho povoleni.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

´takova technicka inkvi... zacal si pouzivat yoko az po tom co byl ofico povolenej? a kdy ze to byl ofico povolenej?:p

sou lidi, kterejm yoko nejde vubec a tak musi hrat na phonixu... co reknes jim?

chapu, ze te to nezajima... ono je i z predchozich postu jasne citit, kdo te na tomdle shardu pali nejvic:p
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Mrakoplas píše:´takova technicka inkvi... zacal si pouzivat yoko az po tom co byl ofico povolenej? a kdy ze to byl ofico povolenej?:p

ze maj hrat na cistym klientu! Dan by taky urcite na nem hral :lol:
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Mrakoplas píše:´takova technicka inkvi... zacal si pouzivat yoko az po tom co byl ofico povolenej? a kdy ze to byl ofico povolenej?:p

Yoko jsem zacal pouzivat jako povolenej program.

A lidem co jim yoko nejede muzu tak leda odcitovat pravidla, ktery jsou zavazny pro kazdyho nehlede na to co mu jde nebo nejde.
Vymluvy jako mel kdysi Wallace nebo kdo to byl, ze mu nejde ackovej ani beckovej a tam musi pouzivat icko si muze vymyslet kazdej. Ostatne tenhle pripad presne odpovida tyhle situaci s fenixem a jak to tehda dopadlo? Pokud vim tak spatne pro Wallaceho....
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Inkvizitor Dan píše: Yoko jsem zacal pouzivat jako povolenej program.
nejak ti to neverim... ale ok:p

jo ses frajer inkvi... nejit tobe yoko ses na phoenixu uplne stejne jak vsichni ostatni... ty jen ty co phoenixe pouzivaj mooooc nenavidis, ze je z tebe najednou fer hrac...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Odpovědět