POMOOOOOOOOOOC
POMOOOOOOOOOOC
client1264b.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
nejde pustit ziaden client... pomoooooooooc
Patching Client v yoku .... Error
Error details: Failed to instal hook in client. Reason: (87) The parameter is incorrect.
client bez yoka vyhadzujem windows okno kde pisu
client1264b.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Prosim poradte postup ako to opravit.
nejde pustit ziaden client... pomoooooooooc
Patching Client v yoku .... Error
Error details: Failed to instal hook in client. Reason: (87) The parameter is incorrect.
client bez yoka vyhadzujem windows okno kde pisu
Re: POMOOOOOOOOOOC
Ackovej klient (dp.exe na strankach) ti to dela taky?Amen píše:client1264b.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Co se ti zmenilo na kompu mezitim?
srbqf
ilpatch - hmm hmm, nemas nakonec nakoplou instalaci Inj?Amen píše:ked tam dam ackovy client tak to vypise Loading Ipatch.cfg error ... a co sa zmenilo na PC ? no kupil som si novy asi vsetko ... kompletne cela zostava ...
Jinak presne tohle mi delal UO Third Dawn na Core2 procaku (jednojadro pohoda), pomohlo az instalace LBR
srbqf
Bejvalo na stazeni nekde na ultima.cz, zkus kdyztak pana Googla (ja to mam zahrabane kdesi v praci), ale Mondains Legacy pry funguje taky dobre.Amen píše:Ja mam AoS a nieco na to bude balt lebo toto iste mi robilo na notebooku kde mam tiez dual jadro. .. hmm ... akurat stahujem Mondain's Legacy ci jak sa to vola a uvidime co to spravi .. zatial by si mi mohol pls poradit daco o tom LBR ? co to je ? daky link popripade navod? diks
srbqf
Jako instalace klienta (tusim ze postupne poradi bylo UO Renaisance, Third Dawn, Lord Blackthorn Revenge, Mondain Legacy, nekde v tom UO Gold), melo by v podstate fungovat vsechny, ale jak vidno u vicejader to tak neni,Amen píše:Jaj to je ako client hej ?
A k tomuhle pak musis stahnout jeste klienta konkretni verze (coz jsou dp.exe alias 1.26.4a nebo alternativni client1264b.exe coz je 1.26.4b - sice teoreticky funguje jakykoli klient z rady 1.26.4, ale ostatni verze by se nelibily bud nam jaky s nimi lze delat bordel (.i), nebo naopak vam (vsechna ostatni pismenka) jak to pada.)
Edit: a samozrejem stahnout/patchnout mapu a dalsi fajly.
srbqf
Yoko ti nebude fungovat s Ackovym klientem. Ja hraju na Age of Shadow a driv to byla T2A (The Second Age). Jednou za cas, kdyz pustim UO, zacne hrat hudba, login je nevyplneny. To uz je pro me signal, ze se neco stalo.
Vetsinou mi to hazi stejnou error jako tobe. Vzdy, kdyz nastane tato situace, nakopiruju si do notaku z pc ultimu (mam ji uz pripravenou pro takoveto pripady, takze je opatchovana, vse mam v ni nastaveno). A potom staci zmenit cestu v registrech a funguje mi to. Mozna bys mel ucinit stejna opatreni
Vetsinou mi to hazi stejnou error jako tobe. Vzdy, kdyz nastane tato situace, nakopiruju si do notaku z pc ultimu (mam ji uz pripravenou pro takoveto pripady, takze je opatchovana, vse mam v ni nastaveno). A potom staci zmenit cestu v registrech a funguje mi to. Mozna bys mel ucinit stejna opatreni

[i]Jeden ringoš velí všetkým, devět lidí sváže, na pařbu je přivede, do temné garáže.[/i]
Zkus sosnout tohle
http://movalis.lba.cz/files/Ultima_Online.zip
Stačí rozbalit kam chces a upravit cesty v uo.reg a poklepáním na tenhle soubor nechat vložit do registru.
Pak to přeraž up2date souborama.
Tu jsou ke stavu k 10.6.08
http://lba.lba.cz/up2date/_up2date_080610.zip
http://movalis.lba.cz/files/Ultima_Online.zip
Stačí rozbalit kam chces a upravit cesty v uo.reg a poklepáním na tenhle soubor nechat vložit do registru.
Pak to přeraž up2date souborama.
Tu jsou ke stavu k 10.6.08
http://lba.lba.cz/up2date/_up2date_080610.zip
Bez podpisu
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
taky mi to obcas dela, chvili sem se snazil to vyresit ale pak sem si zvyk.. vono se to vobcas i hodi kdyz chytnes cc..Napospas píše:Jenom takovou blbost mám, škoda zakládat topic kvůli tomu.
Když spustím ilaunch, sám se nequitne po tom co se spustí client, nevíte čím by to mohl být? (Exit after launch tam samozřejmě zaškrtnuté mám:)
hemeneks more gadzo vazelina!
Dalsi zajimavost.
Ciste nainstalovanej UOLBR na starym celeru (jedno jadro) a nenabehlo to a nenabehlo, az kdyz jsem tam nakopiroval DLLky z jine instalace (ale ze stejnych instalacek). Nechapu... Az bude priste cas, zkusim poprohazovat DLLka.
Jo jeste jedna moznost co obcas neprojde - pokud nemate zadna verdata.mul (ale jine naopak jedou jen bez verdat, asi podle faze mesice)
Ciste nainstalovanej UOLBR na starym celeru (jedno jadro) a nenabehlo to a nenabehlo, az kdyz jsem tam nakopiroval DLLky z jine instalace (ale ze stejnych instalacek). Nechapu... Az bude priste cas, zkusim poprohazovat DLLka.
Jo jeste jedna moznost co obcas neprojde - pokud nemate zadna verdata.mul (ale jine naopak jedou jen bez verdat, asi podle faze mesice)
srbqf