navrhy na zlepseni pvp

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

minuly tyzden ma vo wrongu pojeli dva blue (byl sem blue), neco sem si napsal a taky nic z toho:(

Edit: jo a ted jeden z nich lita za chaos W:ppp
Naposledy upravil(a) Castian dne 28.05.2009 21:59:38, celkem upraveno 1 x.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Raynor píše:
Inkvizitor Dan píše:Hele me to uplne stejne neprijde. Frakce ma ulohu branit modraky v dungach a toho ducha zneuzili k tomu, aby ty modraky ochranili.

Pkacka v tomhle pripade (pokud jsem to dobre pochopil) pouze zneprijemnovali a kazili hru lidem, na ktery vubec nemohli coz je dost prudicsky...
PK maj ulohu ty lidi zabit,nebo se pletu?
Kovaren zneuzivala duncha k tomu aby modraky pojela...proste zneuziti ducha je zneuziti ducha a melo by byt trestane.

nemluve o tom ze z toho co vim by stihli je i dojit vylootit...takze standartni pojezd :p
jenze on by je polotil a stihl odkopnout driv nez by ty pekacka dobehli to ti asi nedoslo mistre
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Acarus píše: Jinak to s tim FDD se mi taky nelibi, ale kdyby to resil pres icq/mapu/jinak tak stejne udelate prd a oni vam odkopnou ...
Myslis ze kdyby vedel kdo ten dung jde a mel icq na ty lidi ze by tam behal takhle za ducha?Ja myslim ze ne...

To cos napsal je jen takovej polovicni argument...Proste zneuziti ducha je zneuziti ducha
Správce charity válečníků
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

King píše: jenze on by je polotil a stihl odkopnout driv nez by ty pekacka dobehli to ti asi nedoslo mistre
jelikoz nejsi schopnej si to precist tak ti to sem hodim jeste jednou...
Acarus píše:detekli modraka zivyho, co nemoh vylootit sve ani je
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Raynor píše:
King píše: jenze on by je polotil a stihl odkopnout driv nez by ty pekacka dobehli to ti asi nedoslo mistre
Ja to blbe napsal no...
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Acarus píše:
Raynor píše:
Ja to blbe napsal no...
Aha)
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Xviva píše:
Baltik píše: Ciste IMHO za sebe - "napraseni" PKcek duchama bych resil v okamziku, kdy vznikne vseobecna shoda v tom, ze kazde napraseni modre vypravy PKcku (byt po icq/na mape/relogem) bude reseno banem.
No když chceš banovat za tohle, tak nechápu jak si mohl přejít bez mrknutím oka toto :
Nechtel. Pouze mi to pripada jako podobna kravina :)
Raynor píše:
Ja mam pocit ze ty sam vis o lidech co tuten program puzivaji a nedelas s tim nic...Tak nac tyhle prazdny slova? :p
Je to vytrženo z JEDNOSTRÁNKOVÉHO topiku kde i po tomto postu reagujete, ty i acarus, k tématu, takže pochybuji, že ste to přehlédli, což se samozřejmě může stát, proto to tu znovu nadhodím a rád bych slyšel vaše vyjádření....je tedy phoenix povolený? Nebo je zakázaný a jeho používání se nijak trestat nebude? ;)
Takze jestli to chces slyset narovinu - odmitam nekoho zavirat/banovat za vec, kterou lze "dokazat" jen tim, ze ho nekdo nabonzuje popr. se nekde ukecne a tim ze sebe delat jedine saska, z toho jsem uz za ty leta doufam vyrostl ;)
Az me s phoenixem nastvete, tak si najdu zpusob, jak zjistit kdo ho ma a kdo ne, popr. jak vam s nim zabranit lognout.

Edit: jestli chcete slyset i neco oficialniho a nejen osobni nazory o moji lenosti ;) tak: Phoenix neni mezi povolenymi externimi programy, v soucasne dobe nevim, jak ho zjistit, ani to jestli to pripadne pujde zjistit zpetne, a pokud ano, tak jak situaci resit (at uz smer povolit, nebo naopak smer pachatele potrestat).
Takze jinak receno, to ze ho pouzivate je ciste vase rozhodnuti, se vsemi moznymi dusledky ktere se vam pripadne nemusi libit.
srbqf
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

no a vubec je duvod, proc "nezlegalizovat" phoenixe? co jsem slysel, tak je s nim minimum cc a to je jedna z veci co velmi nakakavala... kdyz to kazdou chvili pada, zvlast ve vypjatych momentech, pripadne temer cele vyprave... takze defacto jeden vyvarovani cc, ktera urcite nejsou chtena a hratelnost posilaji dolu
Přeji pěkný den!
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Neni to ale prilisne zjednoduseni hry? Dalsi krok by mohl byt rovnou server-side bot co by hral sam...
srbqf
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Baltik píše:Neni to ale prilisne zjednoduseni hry? Dalsi krok by mohl byt rovnou server-side bot co by hral sam...
kludne im to dovol ked im nestaci assist ani yoko... SK1LLZZZ
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Baltik píše:Neni to ale prilisne zjednoduseni hry? Dalsi krok by mohl byt rovnou server-side bot co by hral sam...
Otazka je, proc se to hraje, prece pro zabavu, tohle uz by bylo trochu jinde. Vyvoj proste jde dopredu a predevsim prinasi vetsi pohodli. Jako to, ze chces mit veci na makru a obsluhovat je stiskem klavesy a ne pouzivat nepraktickou mys, hledat itemy v bagliku, ktere se prekryvaji a rucne je naklikavat. Nebo prave to, ze ti to po skoku do mistnosti, pri krizovce, kdovi kdy spadne a ty musis znovu spoustet klienta a nalogovavat, nedejboze, ze kvuli tomu visi acc... Tj fakt velika zabava, kdyz ti to udela 5-15x v dungu.

Na druhou stranu, nektere moznosti, ktere to prinasi, by jiste tu hru velice ulehcilo. Jenze to je problem i tak. I ted je to proste jednoduche, veskere ty dungy atd. chtelo by to vice situaci - dungu, ktere by byly narocnejsi na skill. Jedine co proste muze vazne zkazit den, je ze to zalaguje, dostane se CC, neco bugne.

Takze bych rekl, ze je uplne jedno, zda se to povoli/nepovoli, kdyz uz samo o sobe je to tak moc jednoduche a moznosti ztizeni se mnoho nevyskytuji (dle moznosti sfery)

Jinak, kdyz uz, tak bych byl pro zacit vypuzovat nizke zdi, prostredky na jejich kontrolu jsou.
Přeji pěkný den!
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Pallando píše: Jinak, kdyz uz, tak bych byl pro zacit vypuzovat nizke zdi, prostredky na jejich kontrolu jsou.
Opravdu? Jake?

Jinak me to teda s jokem nepadalo nikdy.Jestli mi to spadlo za 20 dungu 2x tak je to hodne.
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Acarus píše:
Pallando píše: Jinak, kdyz uz, tak bych byl pro zacit vypuzovat nizke zdi, prostredky na jejich kontrolu jsou.
Opravdu? Jake?

Jinak me to teda s jokem nepadalo nikdy.Jestli mi to spadlo za 20 dungu 2x tak je to hodne.
hele fakt to pada, dokonce hromadny ccka, jako jestli chces, tak klidne nekoho od nas poverim, aby ty cc zapisoval... a proste pada to v dobe kdy nebezi zadnej skript (kdyby bezel, tak ofc to muze zpusobovat on)

tamto na icq
Přeji pěkný den!
The Hardy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od The Hardy »

co jsem tu tak vypozoroval takže kempení za ducha před dungem je přisně zakázané ale jestli budu kempit s nb postavičkou u dungu v ress robě to zakázaný není?
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Pallando píše:hele fakt to pada, dokonce hromadny ccka, jako jestli chces, tak klidne nekoho od nas poverim, aby ty cc zapisoval... a proste pada to v dobe kdy nebezi zadnej skript (kdyby bezel, tak ofc to muze zpusobovat on)tamto na icq
Vendor padá, starší verze ne..
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Pallando to mas fuk... sice to osetruje vecsinu nezmyselnych cc ale takove tie masove cc kdy dostane cela skupina na jednom mieste cc nerozdycha ani phoenix.. proste sa sekne a hotovo.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Máte si najít fungující verze. Já jsem s tím nikdy problém neměl...
Cukrar
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Cukrar »

Redd píše:Máte si najít fungující verze. Já jsem s tím nikdy problém neměl...
ok dobře... když sem postneš jednu jedinou fungující verzi která padne jen 2* za 20 dungů a přísaham bohu že zařídim abys tyhle volby vyhrál ;-)

edit: co máš teda za verzi ?
třeba já mam 505.18 Vendor a myslim si je to jedna z těch "lepších" z pohledu poměru funkce-pád

tak která je lepší ?
http://forum.yoko.com.ua/viewtopic.php?t=12482 ?
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Base 0.3.30.4 vyhraju ? :p
Me nepada skoro vubec, obcas z mnoha skriptu (kdyz zoufale piju jiz 10x vypity tmr v pvp) a nebo kdyz odejdu od 8 otevrenejch beden. Ale sem snim spokojenej, je to pohodicka
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Bulm
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bulm »

Lucky píše:Base 0.3.30.4
Me nepada skoro vubec, obcas z mnoha skriptu (kdyz zoufale piju jiz 10x vypity tmr v pvp) a nebo kdyz odejdu od 8 otevrenejch beden. Ale sem snim spokojenej, je to pohodicka
napodobne :p
it's legal to be a loozer! :p
Odpovědět