Mam tu takovy problemek... neco je spatne
Mam tu takovy problemek... neco je spatne
Mam tu takovy problem a asi sem tak hloupej ze fakt nevim co s tim... Loguju svuj acc. a yoko mi vyhodi chybovou hlasku "UO client performed an unrecoverable invalid operation". Ale pritom kdyz lognu jinej acc. tak to v pohode jede a i tam vidim tu postavu kterou sem logoval predtim jako ze tam je.... Obe postavy jsou v jailu za Dual a tou ktera nejde lognout se musim vykopat.... Prosim o jakoukoliv pomoc....
Vyskytl se mi podobný problém a nejde mi vůbec vyřešit. Poradíte někdo?
Chybu typu "UO client performed an unrecoverable invalid operation" mi to vyhodí když chci něco psát.
Když lognu klasickýho clienta tak mi to často hlásí klasickou chybovou chybu s nabídkou o odeslání chyb...
Chybu mi to hlásí akorát když chci nalogovat Maina (Hlavní postavu), když lognu jakou-koli jinou tak mi nalogování jde.
Chybu typu "UO client performed an unrecoverable invalid operation" mi to vyhodí když chci něco psát.
Když lognu klasickýho clienta tak mi to často hlásí klasickou chybovou chybu s nabídkou o odeslání chyb...
Chybu mi to hlásí akorát když chci nalogovat Maina (Hlavní postavu), když lognu jakou-koli jinou tak mi nalogování jde.
S tim psanim a padanimDriana píše:Vyskytl se mi podobný problém a nejde mi vůbec vyřešit. Poradíte někdo?
-Smaz z uo transerv.exe
-Zkus zmenit barvu pisma
Jestli nepomohlo zkus dat v options clienta defautl sem nekde taky cetl