(nepočítam mezka kterej chodí v +15

Ejejej zas nekdo zcela nechape. Snad ani nema cenu to v tvym pripade rozepisovat. Napis mi na Icq ja ti to zkusim nak polopaticky vysvetlit. Jediny co k tomu muzu rict vseobecne:: Kdybych chtel zasobu topek a slo mi o sebe, tak si proste dam na vyvesku ze je koupim a budu je mit.Byotch píše:No vidis z toho na vychazi ze prumerny hrac jako ty co to mu ten cas nevenuje by to topko nikdy ziskat nemel.Inkvizitor Dan píše: Ty nejlepsi equipy, v zadnym pripade nemaj co delat u absolutne prumernejch lidi co v nicem nevynikaji a jedine co tomu venuji je cas, kterej si v dungu odklikaj jakozto war/rang a pod.
Ale jakej je problem jestli nekdo to topko ziska za pul roku velmi aktivnim hranim a nebo za 4 roky prumernym hranim. A pokud se po 4 letech hrani placas mezi tim mit na regy a na blood brnko tak je asi hold nekde chyba za klavesnici a ne v systemu.
Zas a zas vedle vic casu vic mamonu? Ano ale ne jen za cas - to je hloupost. Vem si RL : Budes zametat chodniky a budes to delat 20 hodin denne ve vidine ze si vydelas mamon - ale ono ejhle, za zametani chodniku totiz i za 20 hodin denne udelas sotva prumernej plat. Jsi chytrej, neco umis, dokazes resit problemy, obchodovat a hledat novy reseni? Budes delat managera naky firmy a kdyz tomu budes venovat 20 hod denne, tak ten mamon udelas. Takze tak.Mrakoplas píše:
osobne nechapu, kde si vzal, ze 50 % majitelu topek sou prumerne lamy... ja si troufam rict, ze 90% majitelu topek to umi dost nato, aby si to topko zaslouzili a udrzeli... a tech zbejvajicich 10 % o to topko nekde prijdou driv, nez ho seskladaji ...
i kdyby 50% byli lamy... tak porad 50 % si to topko zaslouzi.
a osobne chci videt tebe jak si zajdes pro tebe nerutini 10 hodinovej desp 3 a najdes tam poklad jako ja najdu za dve hodky v Tk ... protoze kolik je novych dngu?
a dal... novym dngem te ty magove protahnou uplne stejne jak despem 3 ... porad ti budou rikat, co mas delat a ty budes jen plnit jejich prikazy...porad muzes bejt slabej prumer a novej dng si dojdes...
a topko co takhle ziskas... myslis, ze ho lidi budou brat do novych dngu typu ankh 3 ? nebudou... bude se to akorat valet v bance.
dle meho osobniho nazoru, pokud ti vadi styl "vic casu, vic mamonu"... vybral sis spatnou hru, ba i spatnej zivocisnej druh...
tak toto samozrejme neni pravda... kdyz uz sme zacli tim ankhem... tak rekneme 8-12 lidi treba... ukaz mi cloveka, co si sesklada 10 TOP hracu co si zaslouzi topko... samozrejme blbost... samozrejme, ze sebou tahne i lamky... a opravdu mi netvrd, ze +s+ je slozena z 15 top hracu...Inkvizitor Dan píše:Btw.: A neznam cloveka co by sel nekam, kde to nezna a vzal si sebou lamky na provazku co potahne na vt.
jj i tebe bavi chodit v bloodku:p nebo +10 brnkach.Inkvizitor Dan píše:Aby to top bylo jen pro ty co slapou tu cesticku, v despu byli +9ky a v tom FDD +5 max +7. Coz je jen otazka toho jak sou hraci rozmazleny armorama 150 a dmg za 100 na ranu, proste by se ten standard snizil a bylo by.
Kacirska myslenka: - magicka nakaza -> pada toho hodne, ale vzduch je jedovatej a po nejake dobe to zrezavi (takze je to na uzivani a ne do banky)Mrakoplas píše: davej mensi poklady -> lidi to bude min bavit > a vic harvit lvl 9 10 potvory... +25 se uz proste nezbavis... takze tu musi bejt dalsi stupen -> topko
Jojo dane tohle je prave tvuj problem, ze si myslis ze si topko koupi kazda lama na vyvesce co ma alchemku. Na vyvesce mozna postuje kazdej druhej ze to topko koupi, ale problem je v tom ze to nikdo neprodava, takze ty lidi na vyvesce stejne nesezenou.Inkvizitor Dan píše:.... Kdybych chtel zasobu topek a slo mi o sebe, tak si proste dam na vyvesku ze je koupim a budu je mit.
A o kolik mene, kolik je tech lidi co si to nezaslozej a kdo mezi ne podle tebe patri? Jestli podle tebe je zaslouzeni topka to ze se necham protahnout nakym kvestem a pak na konci predbehnu par jinych lidi tak to potes panbuh. By byl po kazdym kvestu brecici topik o supportu gm jak nekomu nadrzujou a nebo o necestnym chovani jinych.Inkvizitor Dan píše:.... Takze by stav by vypadal tak, ze by to nosili jen ti co si je doopravdy zaslouzej....
tak hentakych poprask ekvipov (+5ka roba,koze) ma asi kazdy mag plnu rit :p sam ich mam ale na 15 vykapov (bez kozi aj 100Morlith píše:ale ja som par ludi ktory 20 ekvipov mali poznal :p
trebars jeden nemenovany mag co ked nemal nemal famu a nechcelo sa mu zrovna brat nonfame ekvip (ada) tak si bral +5ky a vies kolko toho mal ?
Doprčic, já mám fakt rád slovenčinu. Si přečtu prostě takovouhle větu a začnu se smát nevim proc ;P Prej "hentakych poprask ekvipov".Johny Matovic píše:tak hentakych poprask ekvipov (+5ka roba,koze) ma asi kazdy mag plnu rit :p sam ich mam ale na 15 vykapov (bez kozi aj 100)
jo tak to som potom poznal 2 takove magy pac ja zrovna nemyslel arihodark fuzzy píše:plnou truhlu, než sem mu to vybralMorlith píše: a nechcelo sa mu zrovna brat nonfame ekvip (ada) tak si bral +5ky a vies kolko toho mal ?