?Ideální? sraz :)

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Freak
Book Snake
Book Snake

?Ideální? sraz :)

Příspěvek od Freak »

Pokud čtete tento článek, asi se nudíte... ale tedy ... Enjoy!

Krátká nechutná recenze z 4denního srazu Nemesis, jediné guildy na DP která chodí častěji na srazy než do dungů.

7.-10.5 2009 ve Zlínském kraji zažila malebná vesnička Podkopná Lhota peklo.

Nepřijde nám to normální, ale napíšeme vám o tom.

Sešli jsme se v pěkné sestavě Balsamo, Renji, Freak, Stanly, Katy, Chose, Oproman a jedna dívčina která Ultimu nehraje, ale na srazy s námi jezdí (zřejmě silný žaludek) :).

Ač ochuzeni o alkoholika Vitasha, měli jsme povedený loot.

3x Royal Peach Vodka (0,5 l)
1x Božkov Vodka (1 l)
1x Amundsen Jahoda (0,5 l)
5x Fernet Stock Citrus (0,5 l)
1x Fernet Citrus pofiderní značky (0,5 l)
2x Lemond Becherovka (0,5 l)
1x Griotte (0,5 l)
3x Tuzemák (0,5 l)
2x Kokosovy liker (0,5 l)
1x Božkov Zelená (0,5 l)
1x Whisky (0,5 l)
3x Renjiho domácí rumový likér (0,5 l)

30x Lucky Strike
4x Camel
3x Viceroy
1x LM

15L Gambrinus Excellent 11°
30L Pilsner Urquell 12°

36L Kofoly

20x Čínská Polívka :)
Tuny Chleba a nějaký ten spotřebák k němu...

Dalo by se říci, že slušný loot, ale nic není zadarmo a tak i naše cesta byla obtěžkána různými překážkami ...

Neustále ležícím Freakem
http://nemesis.lba.cz/galerie/displayim ... fullsize=1

Nebo massáky

Stanlyho IJSkama

Špatnými ekvipy

Malou kartografkou

A tak dále až do neděle :)

Více fotek zde : http://nemesis.lba.cz/galerie/thumbnails.php?album=19
A taky zde : http://nemesis.lba.cz/galerie/thumbnails.php?album=18

Něco málo videí : http://www.youtube.com/user/Earosol

Zdraví Vás bratři Zpátečníci, a těšíme se na DP sraz! :pp
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Věř nebo nevěř, ale asi 15 minut sem teď přemýšlel nad tím, zda se dá vypit tolik (vyšlo mi to asi 1,5l na osobu) alkoholu v tolika lidech. Vzhledem k tomu, že pocházím z okolí, kde se alkoholu holduje hodně a poměrně často, jsem usoudil, že se to asi dá. :). Konec konců ty fotky tomu docela odpovídajou :).
Ale ty piva vám nevěřím ani za hovno. 1,5 litrů nějaké směsice tvrdýho se sice dá vypit, ale pak člověk vypadá asi jako vy na těch fotkách. Ale k tomu ještě 90 piv/8 lidma, což je 11 na jednoho + tech 1,5 tvrdýho. To vám fakt nesežeru.
Buď vám v každé flašce zbylo aspoň 0,3 naspodku a nebo ste si každej dali 2 piva a zbytek ste nedopili.
EDIT: Důležitá otázka, kalili ste celej den nebo jen večer?
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Nakai
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Nakai »

Tusim na ten dalsi pojdem s vami=D
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Meli ste si namichat haluze na takovou vypravu. Bez tech to nejde :roll:
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Oproman
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oproman »

Miky Mora píše:Věř nebo nevěř, ale asi 15 minut sem teď přemýšlel nad tím, zda se dá vypit tolik (vyšlo mi to asi 1,5l na osobu) alkoholu v tolika lidech. Vzhledem k tomu, že pocházím z okolí, kde se alkoholu holduje hodně a poměrně často, jsem usoudil, že se to asi dá. :). Konec konců ty fotky tomu docela odpovídajou :).
Ale ty piva vám nevěřím ani za hovno. 1,5 litrů nějaké směsice tvrdýho se sice dá vypit, ale pak člověk vypadá asi jako vy na těch fotkách. Ale k tomu ještě 90 piv/8 lidma, což je 11 na jednoho + tech 1,5 tvrdýho. To vám fakt nesežeru.
Buď vám v každé flašce zbylo aspoň 0,3 naspodku a nebo ste si každej dali 2 piva a zbytek ste nedopili.
Byli jsme tam od čtvrtka od večera do neděle :D
Morpheus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morpheus »

Miky Mora píše:EDIT: Důležitá otázka, kalili ste celej den nebo jen večer?
Freak píše:7.-10.5 2009 ve Zlínském kraji zažila malebná vesnička Podkopná Lhota peklo.
toto by ti asi malo stacit :p
Morpheus [[url=http://www.braterstvo.cz/index.php]Braterstvo[/url]]
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

no moro ja kdyz chlastanm tak taky tolik vypiju a tech 11 pic je fakt malo
Ian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ian »

Miky Mora píše:Věř nebo nevěř, ale asi 15 minut sem teď přemýšlel nad tím, zda se dá vypit tolik (vyšlo mi to asi 1,5l na osobu) alkoholu v tolika lidech. Vzhledem k tomu, že pocházím z okolí, kde se alkoholu holduje hodně a poměrně často, jsem usoudil, že se to asi dá. :). Konec konců ty fotky tomu docela odpovídajou :).
Trosku ti ty pocty rozhazu, protoze ver, ze vetsinu tvrdyho chlastu vypili Stanly s Freakem a Balsamem a vetsinu piva Chosee :D
Oproman
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oproman »

Ian píše:
Trosku ti ty pocty rozhazu, protoze ver, ze vetsinu tvrdyho chlastu vypili Stanly s Freakem a Balsamem a vetsinu piva Chosee :D
Ty slušnější jako Já a Rejni se drželi vzadu proto jsme zůstali vzhůru nejdéle a vypili zbylej tvrdej :-p
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Michaels píše:no moro ja kdyz chlastanm tak taky tolik vypiju a tech 11 pic je fakt malo
ted myslis za vecer nebo za ty tri dny...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Jo tak vy ste tam byli 4 dny, tak to pak jo :D . Já to přepočítával na jeden večer :D . Už mi z toho učení hrabe.
Ty jo tak to je v pohodě, na 4 dny to je sakra málo. 8-)
To Wallace: 11 piv je málo? Za večer? Dat bych to dal, ale říct o tym, že je to málo? Tak to nevim, nejsem superman :).
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Přijeli jsme ve čtvrtek odpoledne napojili sud a kalili do pěti do rána. Spali jsme do osmi a kalili zase třeba do čtyř. Co se táče piv. Měli jsme Choseho kterej nedal z kelímek z ruky ani na hajzlu. Pakliže nevěříš :p Tady je fotka sudů a flašek, které přežili i občasné hody do dálky.

http://nemesis.lba.cz/galerie/displayim ... 19&pos=144

EDIT : Ještě si musíš si odečíst děvčata :) Ty hráli nepatrné vedlejší role. :D
Naposledy upravil(a) Freak dne 14.05.2009 22:16:15, celkem upraveno 1 x.
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

za vecer za 3 dny kdyz kalim sice ne casto ale svatence uplne honde jako flasku a pul vypit sam a do toho 11 piv to fakt neni problem, pak zalezi jak to michas
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Michaels píše:za vecer za 3 dny kdyz kalim sice ne casto ale svatence uplne honde jako flasku a pul vypit sam a do toho 11 piv to fakt neni problem, pak zalezi jak to michas
Jako míchačka.. bohužel
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Ian píše:
Miky Mora píše:
Proto ses poblil? :pppp
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Michaels píše:za vecer za 3 dny kdyz kalim sice ne casto ale svatence uplne honde jako flasku a pul vypit sam a do toho 11 piv to fakt neni problem, pak zalezi jak to michas
11 plzni za vecer malo?... chci te videt.
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Stanly
Inkless
Inkless

Příspěvek od Stanly »

Ja nevim no, mě to přišlo, že toho byl celkem kotel. Jsem to pil v kuse od ctvrtka do sobotní noci(v neděli jsem řídil Zlín - Plzen) a byl jsem furt na kaši. Nicméně játra mi celkem zanadavali do nb, lam a magoru co to s nima dělam :D A aniž bych se chtěl sám sebe zastávat, tak jsem přinejmenším kamaradskym zpusobem choosemu stim sudem pomohl :)
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Ja si dam dve piva a uz se valim:(
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

spíš :)
jinak pěkný kluci, ale přijde mi to jako normal akce kterou měla snad aždá gilda :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Prafotr Morava píše:spíš :)
jinak pěkný kluci, ale přijde mi to jako normal akce kterou měla snad aždá gilda :p
my ne, my meli nejvetsi sraz ve 2 :( a to to pak dopada kdyz 2 chlastaj za celou gildu..
hemeneks more gadzo vazelina!
Odpovědět