Jail

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Jail

Příspěvek od Papez »

Mám dotaz: měl jsem pomoci kamarádovi vysekat se z jailu. Původně dostal 500 logů, pak to nějakým záhadným způsobem narostlo na 1500 logů (což třeba mohlo být tím, že chtěl sekat bachařku, tak budiž), ale odsekal jsem 1200, odlogl asi s zbývajícími 300 logy na odběhání a po měsíci nalognu zase, a najednou zbývá 785 logů. To, že neaktivitou v jailu narůstá počet logů k odběhání je bug, nebo úmysl. Děkuji za odpovědi (k tématu, samozřejmě :p).
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

nesekal si nahodou tehdy kdyz se vracel save?

Edit: logy neaktivitou nenarastaju, asi logol tvoj znamy a zacal osekavat steny..
Jo a neni to nahodou tak nejak i nepovolene, vysekavat cudzie tresty? Nevim tak se ptam...
Naposledy upravil(a) Castian dne 12.05.2009 09:53:14, celkem upraveno 1 x.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Castian píše:nesekal si nahodou tehdy kdyz se vracel save?
Nene, to určitě nebylo ono. Logy mi vždycky přibydou asi tak po 300 ks, pokud někdo z gm přehází stromečky a nechám si v báglu log.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Opravdu neaktivitou logy nenabihaj.Neaktivitou se pouze mazou ucty.
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

2) Je přísně zakázáno se nechat vysekávat z jailu jinými hráči (což je zároveň i porušení pravidel o bezpečnosti accountu).
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Acarus píše:Opravdu neaktivitou logy nenabihaj.Neaktivitou se pouze mazou ucty.
V tom případě by mě opravdu moc zajímalo, čím to tak naběhlo..(jedná se o acount se jménem "kubadobrusky1", id postavy = 0x00233D6E. Pokud někdo z gm zjistíte, čím to bylo, budu moc rád.
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Papezi, Papezi, kdybys radši místo těch svých věčných dotazů radši četl. Až se to příště vrátí tam, kde to bylo nebo budeš mít i pár logů navíc, tak už víš, čim to je.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Redd píše:2) Je přísně zakázáno se nechat vysekávat z jailu jinými hráči (což je zároveň i porušení pravidel o bezpečnosti accountu).
Jj, jen jsem chtěl vydolovat ten mega, co mi ten týpek pořád ještě dluží.:roll: Prostě na něj přitlačím, na tohle 1) fakt nemám sílu. 2) nezaslouží si to. 3) a nesmí se to. 4) připadal bych si jako blbec. Jenom tak, že jsem se chtěl podělit o tuhle zkušenost, dost mě to zaráží.

Jinak v jailu jsou ještě dvě další chyby: Výkupní socha nikdy nežádá o log z javoru, a palma se při zaměření jako jediná nezvýrazní žlutě.
Edit Redd: nj omlouvám se, každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán. Člověk tu něco připomene a málem dostane přes hubu.
Naposledy upravil(a) Papez dne 12.05.2009 10:14:27, celkem upraveno 1 x.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

No vzhledem k tomu, ze mezi tvojim loginem je dycky jeste neci jinej, tak ti to muze zlehcovat on, a nebo vzhledem k tomu ze logoval cca co mesic od sebe ne li dyl tak tam byl tak sem tam navrat.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

papezi je to ciste jen tvoje osobni hamiznost a nic neni dostatecnym duvodem na porusovani pravidel. Jo a hlavne kdyz neco pujcujes hocikomu sance, ze se to vrati je fakt miziva :roll:

jo a taky si ta socha nezada log z bacharky to je taky chyba? Kdyz uz pises javor tak pis hned aj visnu... ale chyba to urco neni.

Edit: jo a asi vsechny stromy by se mohli nastavit tak jako palma, ze je to static a ne item.. to by ty makra na auto-sekani byli k prdu.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Prosím radši lock, než mě za to někdo něco udělá.

Edit: a díky za veškeré odpovědi, z mé strany považuji problém za vyřešený, account budu ignorovat.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Papez píše:Prosím radši lock, než mě za to někdo něco udělá.

Edit: a díky za veškeré odpovědi, z mé strany považuji problém za vyřešený, account budu ignorovat.
jestli si ho vysekaval kvuli bance tak se ti nedivim, ja byt tebou tak pokracuji.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Acarus:
A nesmaže mě za to Redd? :)

E: nebo jiné sankce?

Castian: několikrát jsem mu půjčil gp předtím, vždy poctivě vrátil, neměl jsem důvod nevěřit. Akorát pak nevím ani co se pořádně stalo, jestli mu asi ruplo v kouli, a byl to jeho jediný account.

na žádost autora lock, tyhle notičky si dořešte via pvm/icq
/Soap
Zamčeno