navrhy na zlepseni pvp
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
asi by to bolo o dost komplikovanejsie ako je teraz, mozno aj technicky nemozne, ale keby slo nejak tie pk varovat ze na nich skace frakcia. . .
napadlo ma ze by runy nekopali cloveka pri dablkliku ale robili by jednosmernu gate, ktora by ale bola viditelna aj na druhej strane, a aktivovala by sa napr 2 sec po tom ako by sa objavila. (klik na runu, zjavi sa gate, 1.. 2.. skok). frakcia tym len strati vyhodu absolutneho prekvapenia, co je pri skokoch na hlavu neprijemne, a pk tymi 2 sec tazko ziskaju nejaku xtra vyhodu. za 2 sec nestihnes tu gate ani zazdit...
napadlo ma ze by runy nekopali cloveka pri dablkliku ale robili by jednosmernu gate, ktora by ale bola viditelna aj na druhej strane, a aktivovala by sa napr 2 sec po tom ako by sa objavila. (klik na runu, zjavi sa gate, 1.. 2.. skok). frakcia tym len strati vyhodu absolutneho prekvapenia, co je pri skokoch na hlavu neprijemne, a pk tymi 2 sec tazko ziskaju nejaku xtra vyhodu. za 2 sec nestihnes tu gate ani zazdit...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
trochu opozdena reakcia ale predsa:p ---> ja Niesom jeden z rudych nafotke;)Lucifers Angel píše:Chce se mi z vasi pychy a povisenosti zvracet...Kdyz sme tak low tak nas podte pojet...Castian píše:Vidim sa na fotke:pppppDeath Storm píše:btw, kdyz uz se tu ohanit OTckem o PKstaci se podivat na tento pick z ''pojezdu'' ... v pravo chat na mape...
http://pinkaci.wbl.sk/an1.JPG
myslim, ze IQ a prumerny vek hracu v teto guilde se sobe rovnaji....
Jinak nemusis mi vykat v poho a neboj to daveni prejde, taky nebudu hrat vecne;)
Edit: no alebo ma napadlo, ze mozno ty si jeden z pink killers a proste se ti nelibi, ze se tam tak pysne valim na zemi nebo co...
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
No ty si úplně mimo jako obvykle, takže no comment...King píše:furt tu brecite jak je to tezke hrat pekacka tak hrejte frakci nebo farmete na hb nebo ja nevim treba miningujte budete se mit lip ....

jideme dále

No na sraz já rači ee, to by mě tam každej chtěl zmlátitBaltik píše:Takze chapu-li to dobre, tak to znamena se stavit zase v Mongolsku a u pivka popremyslet co vubec technicky je mozny

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
ja sem teda v mongolsku nebyl... ale rekl bych spis, ze to v mongolsku skouseli zmenit uz jini a asi to neni technicky mozne...Miky Mora píše:No na sraz já rači ee, to by mě tam každej chtěl zmlátitBaltik píše:Takze chapu-li to dobre, tak to znamena se stavit zase v Mongolsku a u pivka popremyslet co vubec technicky je mozny. No ale to sem nechtěl...K to mu co jsi napsal: Mám to brát jako tak, že se ti stávající systém moc nelíbí, když říkáš, že by to bylo vhodný probrat?
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Já se teda ve skriptování vůbec nevyznám. Možná teď vypotim hroznou kravinu, tak se moc nesmějte, aleMrakoplas píše:ja sem teda v mongolsku nebyl... ale rekl bych spis, ze to v mongolsku skouseli zmenit uz jini a asi to neni technicky mozne...Miky Mora píše:No na sraz já rači ee, to by mě tam každej chtěl zmlátitBaltik píše:Takze chapu-li to dobre, tak to znamena se stavit zase v Mongolsku a u pivka popremyslet co vubec technicky je mozny. No ale to sem nechtěl...K to mu co jsi napsal: Mám to brát jako tak, že se ti stávající systém moc nelíbí, když říkáš, že by to bylo vhodný probrat?

dle mého názoru by se tu měli řešit věci hlavně:
Týkající se úpravy pvp zony připadá mi dost divný narazit na modráka co si harví lvl 7-9 moby v zoně ze kterejch je luxusní mamon, ale zárověn může utýct do gz a jak bylo řečeno má to 100 v hodně hustým terénu dost snadný.-To dle mého názoru není pvp zona.
Co se týče návrhu Mikiho ohledně CH-O run a jejich počtu skákání frakčních hráčů přímo na pk se mi zdá také divný byl tu návrh Objevění 1-2s gate před jejich skokem ohledně počtů kolik jich je se asi nic měnit nebude bo by na pojezdy nadávala zase pulka lidí že nemuže jit poject cove který si jdou dát 2 lidi jako že se to chodí dost často. Hodně PK nemá o pvm ani potuchu a dohonit takovou výpravu by pro ně bylo nemyslitelné.
Dále tu někdo zminoval hrad pro pk kde by byli reward stouny pro pk ty reward věci by byli hezký ale myslím si že do tohodle se nikdo nepustí stávající situace je dost vyhovující. Ohledně toho hradu je to k ničemu bo se 90% pk populace navzájem sjíždí at už je to HatedvsLAWvs-PK- a spol. Kdyby byla stávající situace taková že tyhle guildy by spolu běhali dopadlo by to zase hromadným deletem jako to bylo u 15-ti členné kovárny která tahala na pojezdy dungu jako cove 20 lidí a 15 lidí z frakce jim opravdu problémy nedělalo.
všechny problémy by se dali řešit jedinou věcí...a to tou že by se PK hráči sjednotily pod svojí pravou červenou vlajku a dělali by se hromadné nájezdy na dungy/frakce/ a zbytek modrého světa ale jak říkám to by bohové zakročily dalším výrazným upgradem v podobě například nelootovatelnejch nb minotaurek na pk atd...
Týkající se úpravy pvp zony připadá mi dost divný narazit na modráka co si harví lvl 7-9 moby v zoně ze kterejch je luxusní mamon, ale zárověn může utýct do gz a jak bylo řečeno má to 100 v hodně hustým terénu dost snadný.-To dle mého názoru není pvp zona.
Co se týče návrhu Mikiho ohledně CH-O run a jejich počtu skákání frakčních hráčů přímo na pk se mi zdá také divný byl tu návrh Objevění 1-2s gate před jejich skokem ohledně počtů kolik jich je se asi nic měnit nebude bo by na pojezdy nadávala zase pulka lidí že nemuže jit poject cove který si jdou dát 2 lidi jako že se to chodí dost často. Hodně PK nemá o pvm ani potuchu a dohonit takovou výpravu by pro ně bylo nemyslitelné.
Dále tu někdo zminoval hrad pro pk kde by byli reward stouny pro pk ty reward věci by byli hezký ale myslím si že do tohodle se nikdo nepustí stávající situace je dost vyhovující. Ohledně toho hradu je to k ničemu bo se 90% pk populace navzájem sjíždí at už je to HatedvsLAWvs-PK- a spol. Kdyby byla stávající situace taková že tyhle guildy by spolu běhali dopadlo by to zase hromadným deletem jako to bylo u 15-ti členné kovárny která tahala na pojezdy dungu jako cove 20 lidí a 15 lidí z frakce jim opravdu problémy nedělalo.
všechny problémy by se dali řešit jedinou věcí...a to tou že by se PK hráči sjednotily pod svojí pravou červenou vlajku a dělali by se hromadné nájezdy na dungy/frakce/ a zbytek modrého světa ale jak říkám to by bohové zakročily dalším výrazným upgradem v podobě například nelootovatelnejch nb minotaurek na pk atd...

To jsem nerekl ani si to nemyslimMiky Mora píše: No na sraz já rači ee, to by mě tam každej chtěl zmlátit. No ale to sem nechtěl...K to mu co jsi napsal: Mám to brát jako tak, že se ti stávající systém moc nelíbí, když říkáš, že by to bylo vhodný probrat?

Pouze hledam zaminku se vymluvit z prace

srbqf
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
jo, to bola skutocne cela podstata celeho hardyho postu, navyse zrovna tato veta bola jednoznacne pisana s vaznou tvarou a jej tvorca rozhodne nevtipkoval, nebol sarkasticky ani nic podobne. . .Wilson píše:kdyz je nb, tak jak ti ji muzou lotnout? Proboha premejslej, nez neco vyplodis ...The Hardy píše:ale jak říkám to by bohové zakročily dalším výrazným upgradem v podobě například nelootovatelnejch nb minotaurek na pk atd...
takze hardy, kym sa nenaucis pisat nb minotaurka alebo nelootovatelna minotaruka, radsej ani nic nepostuj ak nedostanes od wilsna dennu propustku na forum.

how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
No 3PK litajici na Islu1 s light forkama a silent huntkou o to prijit snad muzou?Miky Mora píše:Oni to nosí proto, páč se o ty věci nemusijou bát, páč o ně prakticky nemůžou přijít, když je nemůžou pojet PK.
Tak hold musi PK chodit na vypravy v 15 pkckach. Je to snad problem? Ono despa 1+3 pokrocilejsi guilda taky neda v 5 lidech aby ten mocny equip, ktery pk povazuji za strasne lehce sehnatelny ziskala.Miky Mora píše:Jo kdyby to bylo aspoň těžký, tak se tento topic myslim ani nezakládal. Jenže ono je to prakticky nemožný pojet výpravu, když je loglej jeden frakční, kterej mrkne na runy a následovně obepíše celej contact list.
To by mě zajimalo jaky mocny PK chodi na pojezd TK v 8 lidech kdyz i 4PK dokazou v pohode rozprasit 6 clenou vypravu stredne zkusenych hracu.Vitasho píše:Třeba nastavit na TK 4 PK = 40% šance na mark. Jinak že past nezklapla na plno a frakce by musela dobíhat. Na větší dungy samozřejmě razantně snížit možnost marknutí. Takže by mohli na pojezd TK jít v 8 ale museli by počítat s frakcí.
Nechapu co tu kdo breci, kdo hraje PK aktivne ma mamonu tri prdele at uz sbirky blood kompletu na 10 let hrani nebo zbrani. To ze PK nemaji pristup k top vecem je spravny. Jestli chce pk top veci at si je koupi nebo chodi dungy. Stejne by je ke hre nevyuzilo tak je ani nepotrebuje.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Je videt jak moc jsi mimo. Pk o to muze prijit klidne i na tom Ilsu. Dokavad ty porty nebyli zahadne neustale zablokovany, tak sme tam 1x za den nabehli klidne v 5ti a po prvnim pojetym modrakovi se Ils zmenil na pvp zonu, protoze se tam nahrnulo cely cove a my meli co delat aby sme utekli.Byotch píše:No 3PK litajici na Islu1 s light forkama a silent huntkou o to prijit snad muzou?Miky Mora píše:Oni to nosí proto, páč se o ty věci nemusijou bát, páč o ně prakticky nemůžou přijít, když je nemůžou pojet PK.
Co sem cpes despa? Chces rict ze invul casti, +9ky a sutry nepadaj ve skoro kazdym middle dungu?Byotch píše:Tak hold musi PK chodit na vypravy v 15 pkckach. Je to snad problem? Ono despa 1+3 pokrocilejsi guilda taky neda v 5 lidech aby ten mocny equip, ktery pk povazuji za strasne lehce sehnatelny ziskala.Miky Mora píše:Jo kdyby to bylo aspoň těžký, tak se tento topic myslim ani nezakládal. Jenže ono je to prakticky nemožný pojet výpravu, když je loglej jeden frakční, kterej mrkne na runy a následovně obepíše celej contact list.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Tak to by me zajimalo co je tohle za vomastenej kec. Ze by naky O/CH behali po Islu jsem fakt nevidel a ze sem tam jeden cas chodil fakt aktivne a obcas chodim i ted jelikoz diky castejsimu vyskytu PK je tam prazdno.Inkvizitor Dan píše:Je videt jak moc jsi mimo. Pk o to muze prijit klidne i na tom Ilsu. Dokavad ty porty nebyli zahadne neustale zablokovany, tak sme tam 1x za den nabehli klidne v 5ti a po prvnim pojetym modrakovi se Ils zmenil na pvp zonu, protoze se tam nahrnulo cely cove a my meli co delat aby sme utekli.
A co si precist na co reaguju a zamyslet se. Nejspis reaguju na to, ze na pokoreni tezkyho dungu z kterych je slusny loot je potreba hodne hracu. Cili i PK misto breceni by mohli chodit na pojezdy v 10-15 lidech paklize chtej slusnej poklad.Inkvizitor Dan píše:Co sem cpes despa? Chces rict ze invul casti, +9ky a sutry nepadaj ve skoro kazdym middle dungu?Byotch píše:Tak hold musi PK chodit na vypravy v 15 pkckach. Je to snad problem? Ono despa 1+3 pokrocilejsi guilda taky neda v 5 lidech aby ten mocny equip, ktery pk povazuji za strasne lehce sehnatelny ziskala.
Nebo je snad nekde psano ze na pojezd Shame z kteryho je na equipu 6M jako prd se chodi jen v 4 lidech? To se pak nedivim ze si tu lidi stezuji ze je rozprasila frakce. V 10PK by je frakce nerozprasila a furt mas 600k na osobu.
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
For Byotch: Ok, dejme tomu že těch 15 lidí v pohodě každej den poskládám. Dejme tomu, že aspoň jednou denně půjdeš low dung a já tě v něm skoro pokaždé najdu. Frakci v tom případě pojedeme, páč je nás kotel a tim pádem pojedem i vás.
Už vidim, jak by se tyhle tvoje drsný řečičky proměnily v brekot a loboval by si pro anti - PK změnu.
Máš jen štěstí v tom, že těch 15 lidí holt nemám nikdy šanci sehnat.
Už vidim, jak by se tyhle tvoje drsný řečičky proměnily v brekot a loboval by si pro anti - PK změnu.
Máš jen štěstí v tom, že těch 15 lidí holt nemám nikdy šanci sehnat.
Ty možná nemáš, ale kovárna je byla shopna poskladat. Cili problem bude nekde jinde.Miky Mora píše:Máš jen štěstí v tom, že těch 15 lidí holt nemám nikdy šanci sehnat.
To že je systém nastavanej tak že 4PK rozprasej vypravu 6PvM hracu ti snad prijde optimalni nastaveni? Nějak to omezene musi byt.
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Todle mi prijde jako naprosty blabol nezlob se na me. Jak muze byt system nastavenej kolik lidi kolik zprasy prosimte?? Kdyz tech 6PvM hracu nezmatkuje hraji dohromady tak nemaji problem je poskladat nebo se minimalne ubranit... (tedka se nebavim o polonb v decietu)Byotch píše: To že je systém nastavanej tak že 4PK rozprasej vypravu 6PvM hracu ti snad prijde optimalni nastaveni? Nějak to omezene musi byt.
Nemelo tam byt PvP? Takhle si v jedne vete protirecis, ne?Big Bud píše: Todle mi prijde jako naprosty blabol nezlob se na me. Jak muze byt system nastavenej kolik lidi kolik zprasy prosimte?? Kdyz tech 6PvM hracu nezmatkuje hraji dohromady tak nemaji problem je poskladat nebo se minimalne ubranit... (tedka se nebavim o polonb v decietu)
srbqf
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Eliska píše:Máš pravdu Dane, ne nepadají v každém middle dungeonu. To už musíš mít sakra štěstí, aby ti padlo něco takovýho.
Hahaha http://www.bg.php5.cz/galerie/Shamesdratem.JPG
Chtel bych te upozornit, ze nejsem pure pk a mam prehled co kde pada... tak prosim nelzi.
Naposledy upravil(a) Inkvizitor Dan dne 04.05.2009 20:08:30, celkem upraveno 1 x.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Myslel sem 6pvm hracu proti 4 pk jak psal byotch ... proste mi nerikejte, ze i clovek co nehraje pvp absolutne netusi co ma delat kdyz na nej nabehnou pk.Baltik píše:Nemelo tam byt PvP? Takhle si v jedne vete protirecis, ne?Big Bud píše: Todle mi prijde jako naprosty blabol nezlob se na me. Jak muze byt system nastavenej kolik lidi kolik zprasy prosimte?? Kdyz tech 6PvM hracu nezmatkuje hraji dohromady tak nemaji problem je poskladat nebo se minimalne ubranit... (tedka se nebavim o polonb v decietu)