navrhy na zlepseni pvp

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Miky Mora píše:
Byotch píše: Ono pokud lightforky a podobny zbrane jsou standardni vybavou PKcek, tak pak teda nachapu jak tu muze nekomu vadit ze amonthka hodi low dungy v topkach.
Oni to nosí proto, páč se o ty věci nemusijou bát, páč o ně prakticky nemůžou přijít, když je nemůžou pojet PK.
To že vždycky vemu aspoň ten black, +7 či +9 a šutrovku k tomu, je známkou toho, že mi ani nejde o mamon, ale o to, že mě to prostě baví asi jako třeba modráka baví chodit dung.
nemyslis ze to same bavi amonthii ? ze kdyz uz si ty topka poskladali aby je vyuzili a nosli je vsude to te nenapadlo ty inteligente ? ne oni to vsichni vlastne nosi protoze jim to strasne pomuze to ze v angelicku usestris dva regy kvuli svetlu ach sharte premyslej hlavou a ne prdeli
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Ja bych nejakou presilu frakce oproti PK neresil, vas na ten pojezd muze jit taky kolik chcete, tak proc by na vas nemohlo prijit kolik chce lidi z frakce. Spis bych resil ten skok na hlavu ten je divnej no:), udelat nejaky zachytny body v tom dungu, pres ktery kdyby prosly PK tak by to tam kopalo frakci, nevim jestli uz to takhle nebylo pred tim, frakci ani PK jsem nidky nheral:).
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Geralt píše: ja nehovorim ze nepocitam,nepacia sa mi hlasky delete pk a tak,proste by mi to mozno aj chybalo v tej hre
ale rozhodne je mi divne ze sa tu rozobera to ako to maju tie dobiehajuce pkcka tazke/mamonovo vyhodne
nech hra kazdy ako chce,ale dungy su urcene na pvm,to ze nekto chce tu vypravu pojazdit,to je jeho vec,ale nech sa nestazuje ze to trva a je to tazke atd...
Jo kdyby to bylo aspoň těžký, tak se tento topic myslim ani nezakládal. Jenže ono je to prakticky nemožný pojet výpravu, když je loglej jeden frakční, kterej mrkne na runy a následovně obepíše celej contact list.

To Keeper: Ty zkus popřemýšlet o tom, jestli náhodou něco není špatně, když berou TOP výbavu do LOW dungu. TOP výbava má byt opravdu TOP a ne že jich mají všichni, tvojí gildě podobní, na rozdávání a tahajou to pomalu všude. Aspoň tak to dřív bylo a myslím, že to mělo aspoň smysl o té výbavě říkat, že je opravdu TOP.
Se vám to machruje, že chodíte do LOW dungu v topkách, když máte ještě posichrovaný na icq 20 lidí z frakce. V případě že se runa rozsvítí, tak to tam naskáče a vy si můžete jít v pohodě dál. Dřív sem oceňoval lidi, co vzali topko do nějakýho TK nebo tak, neměli v záloze frakci, kterou jsou dneska všichni tak rozmazlovaní a přece šli.
Jinak pokud ti to dělá dobře, určitě z toho máš cool pocit a myslíš si že jsi pán DP, tak já ti ho klidně dopřeju, ale určitě mě tím nijak neohromíš.
Naposledy upravil(a) Miky Mora dne 03.05.2009 22:49:18, celkem upraveno 1 x.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Raynor píše: To opravdu neni normalni jev...To jen ukazuje jka ste zahledeni jen do sebe :p ze nevidite ze zbytek shardu beha v blacku s jednou zbrani...
rofel. viz Kapr
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Miky Mora píše:http://hejtyd.xf.cz/upload/img/33.jpeg
Zajímalo by mě, jestli je tohle trestný. Já myslim, že určitě. Jestli se pletu, tak mě opravte. Ale je to docela síla. Když už ty frakce mají takovou výhodu nad nama, PK, lehnou tam a ještě dělají takovýhle zoufalý věci. Hanba jim!
A vy si nehazite alarma/nepisete si na mapu/icq apod. kdyz nekde vidite modraky?
srbqf
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Baltik píše:
Miky Mora píše:http://hejtyd.xf.cz/upload/img/33.jpeg
Zajímalo by mě, jestli je tohle trestný. Já myslim, že určitě. Jestli se pletu, tak mě opravte. Ale je to docela síla. Když už ty frakce mají takovou výhodu nad nama, PK, lehnou tam a ještě dělají takovýhle zoufalý věci. Hanba jim!
A vy si nehazite alarma/nepisete si na mapu/icq apod. kdyz nekde vidite modraky?
Jó, Baltiku, to víš, že píšem a házíme alarmy. Ale bohužel nikdo z nás nemá instant kop na modráka do dungu. Až ho budem mít, vůbec si nebudu stěžovat.;)
Já se nechcu hádat, to tady řešíme skoro jak globální oteplování na zasedání rady OSN :), ale prostě příjde mi to docela nefér, jak je to nastavený. Ale bohužel s tím nic nenadělám, když ste všeci proti nám. Co už :).
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od dark fuzzy »

tak tos trošku přestřelil balte, todle opravdu neni jedno a to samí
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Nycte píše: Zisk modre vypravy z dungu (gp) = Tazko povedat, zavisi na dungu.Ale ked sa tu uz rozobera FDD, tak minuly loot z FDD bolo wire,elven logy,ada ingy a ice vik, takze pri nefiznutom wire odhadom 10M
No fizz je, takze jsme (statisticky) na 5M, nebejva to tam tak zas casto, takze cca 2M je realnej prumer? (to je otazka)
Zisk dobihajicich PK z lootu = Neviem no tiez zalezi na dungu.Takze zase to FDD pri stedrej vyprave equip za 2M,pri Mamonthii atd samozrejme viac.
takze dejme tomu 3M
Odhadovana pravdepodobnost uspesneho pojezdu = No tiez neviem.Prezit 30minut neustale re-skakajucej frakcie,mat stastie a necakat na jedneho moba hodinu,mat este viac stastia a stretnut vypravu s rangom nepouzivajucim Tracking a nakoniec pojazdit samotnych blue. Typujem tak 5-10%
Pokud je to sance i z pohledu modreho (+- 5-10% ze me pojedou PK v dungu), videl bych to osobne jako celkem optimalni stav.

Pak je tam dalsi rejpava otazka, jestli to teda chapu spravne - jdete na vypravu, dobehne na vas frakce, je PvP s frakci.
Pak bych si dovolil se zeptat, jestli cilem hry za PK je prevazne PvP, nebo prevazne farming modraku v dungu.
Pokud PvP, tak nevim kde je problem.
srbqf
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Miky Mora píše: Jó, Baltiku, to víš, že píšem a házíme alarmy. Ale bohužel nikdo z nás nemá instant kop na modráka do dungu. Až ho budem mít, vůbec si nebudu stěžovat.;)
Jaky je vlastne ted to nastaveni? (ja to vazne nevim)
srbqf
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Baltik píše:
Miky Mora píše: Jó, Baltiku, to víš, že píšem a házíme alarmy. Ale bohužel nikdo z nás nemá instant kop na modráka do dungu. Až ho budem mít, vůbec si nebudu stěžovat.;)
Jaky je vlastne ted to nastaveni? (ja to vazne nevim)
Dobře tak to tu poněkolikáté zopakuju, specielně pro tebe :).
Co musí udělat PK:
-Oběhnout všechny PvM místa (+ má k tomu většinou PK runy, který stojí 50k)
-Pokud náhodou něco najde, obepíše kamarády
-Vezme si solidní ekvip, aby vůbec měli šanci
-V dungu musí čekat na hlídače (což na tomto bodě může krachnout, páč se hlídač nerespne a pak ten čas v tahu pro nic za nic)
-V dungu musí dávat bacha tak aby je modrá výprava jakýmkoliv způsobem nezaregistrovala
-Musí odrazit většinou drtivou převahu, na hlavu kopajících frakcí
-Jde dál v dungu + musí zas počítat s tím, že frakce může kopnout znovu
- Pokud tohle všechno vyjde ve prospěch PK (nesmí krachnout ani jeden bod), tak teprv se dostává k výpravě a může s ňou bojovat

Co musí udělat frakce
První bod je stejný jako první bod pro PK - mrkne na runy (v PK případě dungy), ovšem s velice nepatrným rozdílem - runy má všechny u sebe pohromadě, okamžitě pozná kde kdo a kolik je PK, runy ho nic nestojí a neztrácí žádný čas obíháním
-Obepíše kamarády
-Všichni si vezmou věci z frakční rewardy, aby náhodou nepřišli o 5k (ano to opravdu myslím vážně...pokud mají ekviplou rewardu a jedná se o prska tak skutečně je ekvip menší jak 5k)
- Boostnou se (velká výhoda), skočí PK na !!hlavu!!
-Buď vyhrajou a kopou s plnýma kapsama domů dělit lot, který získali za, co já vím, 5 minut? (PK to trvá třeba i 2 hodiny, záleží na dungu)
- V případě že prohrajou, tak se nic neděje. Chlapci reffnou znova, možná přiberou nějakýho klamáka a vesele kopnou na PK znova

No a to je asi tak vše. Hrozně fér že? :)

Co navrhuju já?
Alespoň nastavit skript tak, aby pouštěl jen tolik frakcí, koli kje PK v dungu a že by runa kopala jen jednou a dost.
Návrhů tu padlo spoustu. A nejen k runám, ale i k celkovýmu PvP po světě.
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Já si teda myslim že s tou frakcí v dungách je to trochu přehnané, snad jen snížit tu pravděpodobnost marknutí pk, na něakou příznivější úroveň a tím i třeba regulovat stav PK na dung. Třeba nastavit na TK 4 PK = 40% šance na mark. Jinak že past nezklapla na plno a frakce by musela dobíhat. Na větší dungy samozřejmě razantně snížit možnost marknutí. Takže by mohli na pojezd TK jít v 8 ale museli by počítat s frakcí.
Smrt všem !
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

O poctu je proste nesmysl se bavit, kdyz uz mluvis o ty ferovosti, tak taky neni fer kdyz jde na modraky vic PK nez je jich samotnejch. Vas tam muze jit taky kolik chce tak proc ne frakcaku! Kdyz uz upravu tak, ze to teda bude kopat jen jednou a dost a ze by to kopalo treba do nejaky predchozi mistnosti(coz asi neni proveditelny:p), abyste se chudaci stihli pripravit:).
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Hajek II. píše:O poctu je proste nesmysl se bavit, kdyz uz mluvis o ty ferovosti, tak taky neni fer kdyz jde na modraky vic PK nez je jich samotnejch. Vas tam muze jit taky kolik chce tak proc ne frakcaku! Kdyz uz upravu tak, ze to teda bude kopat jen jednou a dost a ze by to kopalo treba do nejaky predchozi mistnosti(coz asi neni proveditelny:p), abyste se chudaci stihli pripravit:).
A my ti snad kopeme přímo na hlavu? Naboostění? Nekopem. Vy se můžete bránit. Můžete nás trackovat, můžete nás odezdít, můžete s nama bojovat.
Můžu ti říct, že za to v jakým počtu jdeme do dungu, za to můžou přesně ty runy. Nebýt run, tak du klidně na vás sám s nějakým člověkem, o kterým vím, že to umí klikat a jsem s ním sehranej (bavíme se např. třeba o TK, Cyclopech, do despu na vás sám nepudu :)). Teď tu nepočítám gildu jako např. gildu -PK-, ti opravdu musí skill nahrazovat počtem, ale to je fuk. Myslíš, že mě to baví naběhnout na výpravu v přesile asi jakou má frakce vůči nám? Ba že ne. Já si aspoň dokážu, že mám nějakej skill, že dokážu pojet víc lidí, než je nás. A když tam nechám ekvip za půl mega..tak co? Je mi to fuk. Třeba to vypnu a příště du zas jako by se nic nestalo. Opravdu to nehraju na mamon. Jen vyjímečně se povede pojezd, kterej opravdu stojí za to.
Kdybych chtěl mamon, tak se přihlásím do nějaké PvM gildy a chodim 2x denně despa a mám za dva dny ekvip, kterej PKřením získám za měsíc aktivního hraní. No i když do PvM gildy bych asi nešel, protože by mě asi s mou stávající pověstí nikde nevzali, ale jen sem to tak zmínil:).
Polož si otázku, jestli to spíš frakce nehrají na mamon, když skáčou v takových počtech a vůbec jim to nevadí, hlavně že si nahrabali...
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Baltik píše:
Nycte píše: Zisk modre vypravy z dungu (gp) = Tazko povedat, zavisi na dungu.Ale ked sa tu uz rozobera FDD, tak minuly loot z FDD bolo wire,elven logy,ada ingy a ice vik, takze pri nefiznutom wire odhadom 10M
No fizz je, takze jsme (statisticky) na 5M, nebejva to tam tak zas casto, takze cca 2M je realnej prumer? (to je otazka)
prumernej loot z FDD kdyz neni poklad a nepadne drat nebo socha je cca 500 - 700K (v tom sou zapocitany gp + cena droplejch itemu, rewarda ne, protoze ta je zavisla na tom kolik slo lidi) ...

2 Shart: jediny co bych asi podporil je to ze runy tam kopnou ty o/ch jen jednou do dungu, to kopani na hlavu bych asi nechal, protoze je to jedina sance pro o/ch jak ty pk chytit, jelikoz pokud se nejedna o wrong tak vsude jinde maj ty hlidaci docela velkej resp a predstav si ze dou modraci, pak dete za nema vy, kdyz mate stesti respne se vam hlidac driv a co frakce, ta kdyby mela cekat zase na hlidace, tak byste byli jako pk v klidu, protoze by vas frakce dohnala v dungu tak v 1 pripadu ze 100 takze asi tak, klidne bych byl pro aby to nehazelo primo na hlavu, ale proste muselo by to bejt nak v blizkosti, aby byla sance na souboj mezi o/ch a pk a ne ze by o/ch furt cekali na hlidace, a to stejne nepude naskriptit si myslim, takze asi tak no ...
Naposledy upravil(a) Wilson dne 04.05.2009 00:17:53, celkem upraveno 1 x.
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

No jo tak mas asi pravdu, ze kdyby to kopalo jen tolik frakci kolik tam je PKcek, ze by to slo, ja vzdycky zapominam na ty modry co jdou dung, ze se muzou taky branit:p, coz ja teda moc nedovedu, protoze v okamziku zapomenu kde mam makro na sipku:p.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Miki:jo no, v tohle je pravda a lidi co se ohani tim, ze pk si vydela za 10 min 150 mega jednim pojezdem tak vazne nevedi o cem mluvej. Procentualni uspesnost pojezdu je miziva a pojet amonthii a podobny gildy v topkach se mnoha lidem povede jednou za svoji pk karieru a nekomu taky nikdy. Jinak je clovek rad, ze ma s cim nebo v cem behat pokud hraju pure pk.
Naposledy upravil(a) Inkvizitor Dan dne 04.05.2009 00:15:52, celkem upraveno 1 x.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

jo no, v tohle je pravda a lidi co se ohani tim, ze pk si vydela za 10 min 150 mega jednim pojezdem tak vazne nevedi o cem mluvej. Procentualni uspesnost pojezdu je miziva a pojet amonthii a podobny gildy v topkach se mnoha lidem povede jednou za svoji pk karieru a nekomu taky nikdy. Jinak je clovek rad, ze ma s cim nebo v cem behat.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

jo no, v tohle je pravda a lidi co se ohani tim, ze pk si vydela za 10 min 150 mega jednim pojezdem tak vazne nevedi o cem mluvej. Procentualni uspesnost pojezdu je miziva a pojet amonthii a podobny gildy v topkach se mnoha lidem povede jednou za svoji pk karieru a nekomu taky nikdy. Jinak je clovek rad, ze ma s cim nebo v cem behat pokud hraje pure pk.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Miky Mora píše: Co navrhuju já?
Alespoň nastavit skript tak, aby pouštěl jen tolik frakcí, koli kje PK v dungu a že by runa kopala jen jednou a dost.
Návrhů tu padlo spoustu. A nejen k runám, ale i k celkovýmu PvP po světě.
Takze chapu-li to dobre, tak to znamena se stavit zase v Mongolsku a u pivka popremyslet co vubec technicky je mozny ;)

K tem pokladum - stejne chci logovat vypravy co projdou dung (kvuli bodovani teda), tak si behem par dni udelam asi predstavu jak je to s tim chozenim a pokladama.
srbqf
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

furt tu brecite jak je to tezke hrat pekacka tak hrejte frakci nebo farmete na hb nebo ja nevim treba miningujte budete se mit lip ....
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Odpovědět