navrhy na zlepseni pvp

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Erik Nighelt píše:
Nycte píše:...
...
Erik Nighelt píše: to si zase dovolim podotknout já že v té době o které asi mluvíš nebyl zakázaný duál.. znám lidi kteří měli i 4acounty naráz.. tři postavy makrovali a za 1hráli..i to muže být jeden z činitelů proč byl otolik hráčů online /esli se počet nepočítá na accounty tak to neplatí ale mám za to že to tak je..tak kdyžtak sorry/
To si zase dovolim podotknut ze 14.1.2005 som dostal jail za Dual co je viac ako 4 roky :)
Erik Nighelt píše: to že bylo 5x víc pk nepopírám ale taky ta uroveň toho hraní za pk byla trošku jinde.. /a nebo štěstí na pk.../
já to chápu že to je pvp i pvm shard a i když běhám only pvp /dungy neběhám už docela dlouho mozna dva roky?../ tak narozdíl od pk hráčů /možná ne všech/ chápu, že se někdo jde do dungu pobavit v rámci PVM tak mu nebudu kazit hru pojezdem -> nuceným pvp , pojezdem.. to že ty se bavíš za pk když pojíždíš blu v dungu neznamená že se baví i ten kdo je v tom dungu pojížděnej proto bych udělal kompromis a pvp od pvm oddělil..
to že to tak nikdá nebdue je věc druhá:) /kdyby bylo na mě tak i zrušim pkčka a pro pvp jen frakce, popř. nějakou obdobu frakcí
Ale vies aj ja som nuteny do nechceneho PVM ked tych blue v dungu dobieham a kazi mi to cely vecer :(.Dalej mi kazi vecer ked na mna skacu nonstop frakcie(vsak Erik in the TK).Ale to uz sme odbocili od temy. Preco si proste nemozem kliknut na runu a len ich pojazdit aby som sa vyhol niecomu co nechcem
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Nycte píše: To si zase dovolim podotknut ze 14.1.2005 som dostal jail za Dual co je viac ako 4 roky :)

Ale vies aj ja som nuteny do nechceneho PVM ked tych blue v dungu dobieham a kazi mi to cely vecer :(.Dalej mi kazi vecer ked na mna skacu nonstop frakcie(vsak Erik in the TK).Ale to uz sme odbocili od temy. Preco si proste nemozem kliknut na runu a len ich pojazdit aby som sa vyhol niecomu co nechcem
tak to sem myslel dobu starší..resp. ty mladší.. multiklienty totiž kdysi dávno trestaný nebyly..

jo a to ej právě ono ty chceš jít pvp a musíš bežet pvm aby si to pvp měl, blu chtějí pvm a musí běžet pvp aby mohli jít dál pvm a kdyby se to oddělilo tak ty si běháš pvp oni pvm a vysmátý sou obě strany že si hrají tak jak je to baví:)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Erik: Kazdej kdo tady zacal hrat, tu zacal hrat s tim ,ze tenhle shard je jak pvm tak pvp a vedel, ze pkacka muze kdykoli a kdekoli mimo gz potkat. Nazor lidi, ze chteji hrat pvm a do pvp jsou nuceni a kazi jim to hru me vubec ale totalne vubec nezajima. Tyhle lidi si proste zvolili spatne shard a veskera jejich lobby za anti pvp zmeny tenhle shard podelavaj a nerozumim tomu jak je nekdo muze vubec brat v uvahu.
Zvlastni je, ze neustale tady padaj reci jako kdyz se ti tu nelibi tak tu nehraj a nemel nesmysly, ale placi ublizenejch pvm hracu se venuje pozornost neustale a dopad toho place jsou zmeny diky kterejm se mi tady uz doopravdy nelibi.
Takze k tomu oddeleni pvm a pvp muzu rict, ze to je nejhorsi navrh co jsem za poslednich XY videl a jestli se nekdy neco takovyho prosadi tak muzu s klidem rict, ze na tomhle shardu proste koncim a spousta dalsich lidi to udela stejne tak bych rekl. A tohle rikam z pozice hrace, co nelogl pkacko dobry 2 roky na pojezd a hraje jen pvm.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

proste jednoduse receno na tomto shardu je uz priliz mnoho rozmazlenych modrych hracu , kteri jen breci breci a breci :-) , skoda kdyz sem zacinal ja se snad ani tolik nebrecelo :P

P.S. erzo smazat pk ... a co by si tu delal ...
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Nycte píše:No a presne toto je to rozmaznanie.Keby sa niekto v tu dobu stazoval na to ze ho na HB pojazdili PKcka,tak by mu tu ruku,ktorou to napisal zlomili PK, a druhu by mu zlomili blue zato aku kravinu napisal.V tej dobre hravalo 350 hracov,dovolim si tvrdit ze PK bolo 5nasobok ako dnes a stale to ludi bavilo a hralo sa im dobre.
jeden maly detail nycte
si nepamatam ze by boli pk only v ramci dobiehani vyprav,o com je dnes v podstate skoro cele pk pvp,sem tam sa stalo,ale neboli na tom zalozene guildy,nebolo na tom zalozene pk pvp

ak chcu pk dobiehat dungy mozu, co im v tom brani,musia ale pocitat ze ta frakcia na nich skoci a ze bude aj ine pvp ako to ze zmasakruju vypravu ktoru uz trieskaju aj mobovia

blue idu do dungu na pvm->dungy su na to urcene
pk idu do dungu na pvp->dungy na to ne su urcene
tak teraz mi povedz kto komu vnucuje nieco,to ze modrak ide dung a skocia na neho pk,alebo ze pk ide pojet modraka a musi "chudacik"popritom to pvm....
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Uther píše:proste jednoduse receno na tomto shardu je uz priliz mnoho rozmazlenych modrych hracu , kteri jen breci breci a breci :-) , skoda kdyz sem zacinal ja se snad ani tolik nebrecelo :P

P.S. erzo smazat pk ... a co by si tu delal ...
tak ja si udelam pekacko a budu brecet za neho co ?
a vyrovnam to !
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Uther píše: P.S. erzo smazat pk ... a co by si tu delal ...
začal bych hrát pvm :shock:
a nebo bych nehrál :p

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Geralt píše:
Nycte píše:No a presne toto je to rozmaznanie.Keby sa niekto v tu dobu stazoval na to ze ho na HB pojazdili PKcka,tak by mu tu ruku,ktorou to napisal zlomili PK, a druhu by mu zlomili blue zato aku kravinu napisal.V tej dobre hravalo 350 hracov,dovolim si tvrdit ze PK bolo 5nasobok ako dnes a stale to ludi bavilo a hralo sa im dobre.
jeden maly detail nycte
si nepamatam ze by boli pk only v ramci dobiehani vyprav,o com je dnes v podstate skoro cele pk pvp,sem tam sa stalo,ale neboli na tom zalozene guildy,nebolo na tom zalozene pk pvp

ak chcu pk dobiehat dungy mozu, co im v tom brani,musia ale pocitat ze ta frakcia na nich skoci a ze bude aj ine pvp ako to ze zmasakruju vypravu ktoru uz trieskaju aj mobovia

blue idu do dungu na pvm->dungy su na to urcene
pk idu do dungu na pvp->dungy na to ne su urcene
tak teraz mi povedz kto komu vnucuje nieco,to ze modrak ide dung a skocia na neho pk,alebo ze pk ide pojet modraka a musi "chudacik"popritom to pvm....
No takzo sa mi na tuto kravinu reaguje.V prvom rade ti chcem pogratulovat ze o dnesom PK pvp vies tolko ze tu mozes pisat no.A v druhom rade ja tu prave hovorim ze to vnucovanie je blbost co si vymysleli rozmaznany blue.Ako som pisal, UO + DP su veci na ktorom sa pvp aj pvm hrava takze ze tu niekto hra 5 rokov potom ho raz niekot pojazdi tak to ozaj nieje vnucovanie.No a PVP v dungoch ... co ja viem.PK ako Player Killer ide do toho dungu za dalsimi PLAYERMI aby ich pojazdil.A kedze praca PK je zabijat ostatnych playerov tak je myslim jedno ci su v prirode,v dungu alebo na Neptune no
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Nycte píše: no
no... ale ty musis brat, ze dnes tu neni 30 nb hracu dene... a opravdu ne... a ne... a ne... pro vetsinu hracu servru tvoje omg rofl tru hunt mamonu ala PK pvp v dngach neni takova zabava jak si ty myslis...

moznost pojizdeni v dngach mate... to ze vas to stoji cas nejake obihani... no a co? ty kdyz me sjedes v +25 jak dlouho si myslis, kolik mne stalo casu ho sehnat? min nez tobe obihani dngu, asi ne hele...

moznost tu je, a kdo chce pojizdet musi pocitat, ze treba umre na frakce a ze ho to bude stat cas a equip... bude hold muset trosku trpet...

a to je nutny... aby tu nebylo zas 7 aktivnich pk gild a blue se bali jit dng v bloodu - nato se ti brzo vyprdnou a na slavnem dp zbyde akorad par pk gild, ktere az je prestane bavit se sjizdet mezi sebou v nahuntenem mamonu... muzem to vypnout...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Mrakoplas píše:
Nycte píše: no
yes
Jasne ja sa nehadam ze sa to musi nejak regulovat :).Ja sa len snazim vysvetlit ze ta hra ma v sebe aj PVP aj PVM a proste ked chces byt co najuspesnejsi musis si to prekombinovat a byt dobry aj v PVP aj v PVM.A tiez som chcel tym povedat ze kedysi ked boli hraci vychovavany tak ze ich mohlo zjazdit aj to PK na HB tak sa proste naucili branit.
Dalej k tomu mamonu.No ze by som ja zrovna issiel po mamone to by som netvrdil :).

E to dole : More kde sa ja stazujem ze sa mi nedaju dobiehat dungy :).Ja len vravim ( aj to zo srandy no ) ze mne tak isto moze kazit vecer pvm pri dobiehani ako im pojazd, ale nikde nevravim nech sa daco zmeni :p
Geralt píše:furt sem tahas ze uo to je pvp aj pvm...hej suhlas
ale skus pochopit ze ked ide clovek DUNG tak ide s cielom vymlatit mobov a nie mlatit pk/nechat sa vymlatit
Ja tiez ked idem ten dung dobehnut tak tam idem s cielom zabit blue vypravu a nie sa tam nahanat s frakciou :p
Naposledy upravil(a) Nycte dne 03.05.2009 13:28:48, celkem upraveno 2 x.
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Nycte píše:[No takzo sa mi na tuto kravinu reaguje.V prvom rade ti chcem pogratulovat ze o dnesom PK pvp vies tolko ze tu mozes pisat no.
vysvetlis mi co je na tom kravina?nie si to ty kto sa stazuje ze sa dungy "tazko dobiehaju"?
su podla teba dungy primarne urcene na pvp?
ne,to ze je to tvoj styl hry to ti ja neberem,ani ti to nekritizujem

pre mna za mna chod aj na neptum za tymi playermi,ked si player KILLER,ale neplac ze ti gm nepostavia raketu a nezmenia dungy tak aby si nemusel pvm

furt sem tahas ze uo to je pvp aj pvm...hej suhlas
ale skus pochopit ze ked ide clovek DUNG tak ide s cielom vymlatit mobov a nie mlatit pk/nechat sa vymlatit
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Geralt píše: furt sem tahas ze uo to je pvp aj pvm...hej suhlas

Těmato větama si imho trošku protiřečíš...
Sám jsi řekl, že UO je o PvM ale i o PvP, to znamená, že s tím holt musíš i v dungu počítat.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

mě se líbí pohled na věc kterje tu zazněl z obou stran:)

zbyde tu pár blu co si budou harvit zbytek pude hrát jinam a zbyde tu pár pk guild a blu odejdou :PP

asi mi už uplně uteklo co se tu primárně začalo řešit:)

jo a už nejsem pro smazání všech pk - Johana bych nechal ten mě resl:D

Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Nycte píše:...
v topiku v pokecu si tusim pocital dobu dobihani FDD, z toho sem vychazel... zakoncoval si nejak 70 minut ztracenyho casu... uz je to dyl, presny ani cely zneni si nepamatuju, uvizlo mi jen tech 70 min... jinak tedy sry... odpovidam ted i Shartovi

ale vsak ta hra to v sobe na dp obsahuje(pvp i pvm)... lidi nechodi jen dngy ankh, cd, sorcy atp... uznavam, ze tydle dngy se pojizdej opravdu tezce(az nemozne)...

v ostatnich dngach pojezd moznej je, pvm hrac se tedy obcas do pvp chte nechte dostane - cimz dochazi k redukci, kvuli ktery pk pristup do dngu maji - nechodi se ice v ada... ale hold uz se nepojizdi tak casto a tak lehce jako driv...

kdyby gm chteli uplne oddelit pvm od pvp, tak se do tech dngu davno uz vubec nedostanete...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Mrakoplas píše:
kdyby gm chteli uplne oddelit pvm od pvp, tak se do tech dngu davno uz vubec nedostanete...
No já myslim že to tak chcou. Runama to akorát šikovně zamaskovali.
Ale to je fuk, holt to tak je a jiný to nebude, dokud to sami GM nebudou chtět jinak :).
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Miky Mora píše:
Mrakoplas píše: kdyby gm chteli uplne oddelit pvm od pvp, tak se do tech dngu davno uz vubec nedostanete...
Myslis ze je to potreba maskovat? Modraci by zakaz PK v dungu uvitali ;)

Spis regulovat. Hezky tu byl popis dobehnuti vypravy v FDD. Hezka demagogie, pak PK pozapomel, ze z toho dungu ta PK vyprava (podle jeho popisu kdyz je vse respawnute) ma stejnej loot jako ti modraci, plus sanci na jejich veci.
Takze jestli je to 70 minut ztraceneho casu... proc tam teda ti modri lezou?
srbqf
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Baltik píše:
Miky Mora píše:
Mrakoplas píše: kdyby gm chteli uplne oddelit pvm od pvp, tak se do tech dngu davno uz vubec nedostanete...

Spis regulovat. Hezky tu byl popis dobehnuti vypravy v FDD. Hezka demagogie, pak PK pozapomel, ze z toho dungu ta PK vyprava (podle jeho popisu kdyz je vse respawnute) ma stejnej loot jako ti modraci, plus sanci na jejich veci.
no stratit ten cas
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

uplne rovnaky loot myslim zdaleka nie. ked uz to dobiehanie fdd tak sa zamyslite nad tym co vsetko modra vyprava zabija a looti, a co vsetko cervena vyprava zabit musi, alebo teda nemusi, pre postup dalej.

a mrakoplas, ono to skutocne niej take jednoduche ze zahodim 70 minut a mam invul komplet z vypravy v fdd. tie dungy treba obiehat castejsie, pretoze sa nechodia nonstop. treba tu vypravu najst, treba ich dobehnut (se vsim vsudy) a potom tie veci vyhrat pri deleni. ja osobne som teda vzdy ziskal desatnasobne viac "mamonu" z pvm nez z dobiehania...
navyse myslim ze dnes skutocne uz moc pk co sa zenu len za mamonom nestretnes. aspon teda co sa pk guild tyka. drviva vacsina tych co tahaju za cervenu stranu to robia lebo ich to bavi viac ako nudne pvm proti jednoduchej ai. . .
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Shadowsong píše:uplne rovnaky loot myslim zdaleka nie. ked uz to dobiehanie fdd tak sa zamyslite nad tym co vsetko modra vyprava zabija a looti, a co vsetko cervena vyprava zabit musi, alebo teda nemusi, pre postup dalej.
Tak si pojdme povidat pragmaticky, zajimal by me tvuj odhad nasledujicich cisel:

Zisk modre vypravy z dungu (gp) =
Zisk dobihajicich PK z lootu =
Cena equpu bezne modre vypravy =
Cena equipu je dobihajicich PK =
Odhadovana pravdepodobnost uspesneho pojezdu =
srbqf
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Baltik píše:
Miky Mora píše:

1) Jsem modrak, pk uz nakej patek neloguju a zakaz pvp v dungach bych ani trochu neuvital, protoze dokazu udrzet alespon malej nadhled a vim co by to zpusobilo.
2) Dobihani FDD ztrata casu? Ano ano a jeste jednou ano. FDD pokud clovek nepotrebuje recepty, tak je ten dung ztrata casu jak za blue tak za pk pri dobihani, jedinej duvod proc modraci ten dung chodej je pro zabavu, alespon kdyz jsem se lidi ptal, tak jsem vzdy dostal tuhle odpoved, jeste mi nikdo nerekl ze by tam sel kvuli lotu. Taky nezapominej, ze pkacka se snazej zabijet jen hlidace, jinak by bylo dosti impossible nektery dungy dobehnout.
Toz zas netvrd ze to je demagogie. Aneb kdyz pkacka cekaj 1,5h na Balrona v prvni tretine dungu aby zjistili, ze uz nemaj narok to dobehnout tak vazne nemaj mamon.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Odpovědět