S druidkou si zvetsis rozsah toho, co muzes tamnoutGiovanni píše: nevím, jestli to není nějak upravené, že s druidkou nestoupá skill vůbec ---rek bych ze to stoupa normalne, jak bez ni:) teda co sem si vsimal ja
Taming?;)
Ty Perseusi;) nezpomaluje to moc, kdyz musis byt pouze v gz? co se mi takPerseus píše:Celý taming se dá najet v GZ a nebo jeji bezprostřední blízkosti takže bych se o druidku nebál......
zda tak kdyz beham mimo zonu, rekl bych, ze tam je urcite vic moznosti a je to o neco rychlejsi a pohodlnejsi, krom toho, ze musim davat pozor na cervenou barvu;)
Mozna se platu, klidne me uved v omyl:P
Giovanni píše:Ty Perseusi;) nezpomaluje to moc, kdyz musis byt pouze v gz? co se mi takPerseus píše:Celý taming se dá najet v GZ a nebo jeji bezprostřední blízkosti takže bych se o druidku nebál......
zda tak kdyz beham mimo zonu, rekl bych, ze tam je urcite vic moznosti a je to o neco rychlejsi a pohodlnejsi, krom toho, ze musim davat pozor na cervenou barvu;)
Mozna se platu, klidne me uved v omyl:P
No já tu druidku brával a brával ji i do přírody a za celý trein tamingu jsem moh přijít tak max o 5 druidek což se dá snést. Krom toho máš pravdu v přírodě je koncetrace zvířat větší a hlavně rozmanitější takže si na své příjdou všechny kategorie tamerů (mimo jiné bulfrogy a aligátory v GZ opravdu nenajdeš

Ne kazdy to vidi takle idealne...mnoho casu..abys zapomnel i na krasky venku a tamoval a tamoval... Real je real ,Giovanni píše:To zni dobre;)Hajek II. píše:Taming je krasnej skill, kdyz si udelas trochu casu(prazdniny), tak jsem to dal zhruba neco malo pres mesic myslim, ale venoval jsme se tomu celkem intenzivne:). Nemel jsem zadnou ohradku, jen svoje kolecko ktery jsem behal dokola - Jhelom (ostruvek+kraje GZ), Cech magu (celkove v okoli je dost spawnu), Yew (celej les), Brit (delfini), Trin (delfini), Nujelm (hadi), Magincia, + obcas okolo moongate atd. Clovek si u toho natamuje tak 2k klamaku a to jsem tamoval jen to co slo tamnout rychle, nasbira hromady kuzi a nasbira trofeje na slozeni jedny sosky:) - no proste parada:)

Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
..Jean Paul
Ne kazdy to vidi takle idealne...mnoho casu..abys zapomnel i na krasky venku a tamoval a tamoval... Real je real ,
zejmena ted na jare
...nehrot to radeji ...[/quote]
Jee Carol:) tebe sem dlouho nevidel:) jestli si pamatujes Fifinka nebo Bill u silmarillionu;) takovej ten vecne makrujici mag na strese:Durcite to nehodlam hrotit, to ne, tolik casu na to nemam..jen bych to rad casem udelal, aby ten rang byl fakt se vsim;)

Jee Carol:) tebe sem dlouho nevidel:) jestli si pamatujes Fifinka nebo Bill u silmarillionu;) takovej ten vecne makrujici mag na strese:Durcite to nehodlam hrotit, to ne, tolik casu na to nemam..jen bych to rad casem udelal, aby ten rang byl fakt se vsim;)
Jee Carol:) tebe sem dlouho nevidel:) jestli si pamatujes Fifinka nebo Bill u silmarillionu;) takovej ten vecne makrujici mag na strese:Durcite to nehodlam hrotit, to ne, tolik casu na to nemam..jen bych to rad casem udelal, aby ten rang byl fakt se vsim;)[/quote]Giovanni píše:Ne kazdy to vidi takle idealne...mnoho casu..abys zapomnel i na krasky venku a tamoval a tamoval... Real je real ,zejmena ted na jare
...nehrot to radeji ...
Jo, pamatuji se

Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
..Jean Paul
Jo, pamatuji seCaroline píše:Jee Carol:) tebe sem dlouho nevidel:) jestli si pamatujes Fifinka nebo Bill u silmarillionu;) takovej ten vecne makrujici mag na strese:Durcite to nehodlam hrotit, to ne, tolik casu na to nemam..jen bych to rad casem udelal, aby ten rang byl fakt se vsim;)Giovanni píše:Ne kazdy to vidi takle idealne...mnoho casu..abys zapomnel i na krasky venku a tamoval a tamoval... Real je real ,zejmena ted na jare
...nehrot to radeji ...

To je fajn;) sice muj mag uz neni, ale dal sem se na ranga, tak mu chybi akorat ten taming;) takze jdu na to postupem casu..tak gl ve hre i v zivote
To je fajn;) sice muj mag uz neni, ale dal sem se na ranga, tak mu chybi akorat ten taming;) takze jdu na to postupem casu..tak gl ve hre i v zivote[/quote]Giovanni píše:Jo, pamatuji seCaroline píše:Jee Carol:) tebe sem dlouho nevidel:) jestli si pamatujes Fifinka nebo Bill u silmarillionu;) takovej ten vecne makrujici mag na strese:Durcite to nehodlam hrotit, to ne, tolik casu na to nemam..jen bych to rad casem udelal, aby ten rang byl fakt se vsim;)Giovanni píše:Ne kazdy to vidi takle idealne...mnoho casu..abys zapomnel i na krasky venku a tamoval a tamoval... Real je real ,zejmena ted na jare
...nehrot to radeji ...
Tak at se ti dari

..Jean Paul
..Jean Paul
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele: