Nostalgie )

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Mechac
Inkless
Inkless

Příspěvek od Mechac »

Stim souhlasim, wowko je o itemech, na skillu nezalezi....;op
Let's flame flow.... :twisted:
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mechac píše:Stim souhlasim, wowko je o itemech, na skillu nezalezi....;op
Let's flame flow.... :twisted:
Cyve jsi se nám nějak rozjel. Ale jinak ..

.. na DP je to o skillu no .. možná tak když srovnáváme prsky, který dělaj dmg, kterej na DPčku nejdě vlastně nijak itemama resistovat. Když to zjednodušim (zas tu hned nerejte), tak od KVF dostaneš 40 vždycky a to na sobě můžeš mít resrobu nebo ada. Teď se taky můžem zamyslet nad tím, jestli takový nastavení je vůbec správný. Ale tak pokračujem ..

.. si srovnej wara v mino se zerkou a wara ve veritku s +houno zbraní a můžem si začít vyprávět o tom, jak je DP o skillu a ne o equipu. Ten veriťáckej skiller by toho mino njůba zabil leda tak v případě cc.

Inkvizitor Dan: Člověče, míval jsem stejnej názor, dokud jsem to WoWko nehrál. Jsem teda ani nikdy nebyl v nijak těžkejch instancích, ale stačilo to na pochopení toho sysému. Ono jednoduše - na DP ti vlastně na každej dung stačí, aby mozek v kapse nosil jen prsk a jde se. Ve WoWku má svojí roli každej char a když něco dosereš, tak hodně často nezáleží na tom, co jses za povolání, ale stejně není problém ghostnout celou výpravu. O tom, že prostě moby ve WoWku můžou umět víc než milovat pojzn a žrát sumy, to se rozepisovat ani nebudu ;P

DP je prostě jinej systém .. je kotel jednodušší, equip nahárvíš během pár chvilek .. nebo ho ani nemusíš hárvit sam, ti ho někdo může dát. Ty prvky zábavnosti jsou prostě postavený jinde. Hrával jsem leta letoucí Lineage 2 a věru když stavíš set a weapnu půl roku, tak se vysypat první smrt by skutečně zabolelo. Zkus si tam zapkčkovat, pak umřít a dropnout třeba jen jednu část setu, kterážto ti způsobí, že set nedává bonusy co dávat má. No a než ji seženeš, tak se můžeš na pvp dívat akorát tak z vlaku, bo itemy jsou prostě tak silný, že bez nich se hrát nedá.

Jak už psal Wizzy .. DP system JE zábavnej, o tom žádná. Ale smrt a fulldrop je tady možnej právě jen díky tomu, že sehnat equip je tak zoufale lehký. A třeba takovej exp systém - tje prostě zase jen alternativa - DP systém svádí k makru, kdy prostě postavíš char na dva tejdny do kouta a vyleze ti max postava. Exp systém obvykle alespoň nutí něco zabíjet a tím aktivně hrát. Každej má svoje no.

Hrával jsem letá Diablo 2, hardcore. A řeknu ti jedno, proti riziku smrti a tímpádem konci postavy na lvl 90+ je adrenalin DPčka, že příjdeš o jeden equip docela béčkovej film. Jasně, je to vyvážený tim, že zase - tu postavu naexpíš relativně rychle. No ale vo vo vo vo tom to právě je.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 24.04.2009 12:20:51, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Killer Beam ja si ta pamatam ale skor len tak uz pasivne, zacni zase hrat, ale dp asi tak lahko nespoznas=) Ale ako paladin by si si prisiel na svoje s novymi zbranami s kamenov, novym mystikom, och zbranami... Hocico zaniklo hocico vzniklo... Ale urcite by si si zahral=)
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Hunter píše:...

Hrával jsem letá Diablo 2, hardcore. A řeknu ti jedno, proti riziku smrti a tímpádem konci postavy na lvl 90+ je adrenalin DPčka, že příjdeš o jeden equip docela béčkovej film...
...jo? A kde si to hral? Na XChatu po IP? nebo Battl? My meli klan HC hracu.. Neznal si Superdava? Juuu, na to rada taky vzpominam...na strankach klanu se to, pane jo, obcas hemzilo zahynulymi postavami :D... Ale svou Milavl na 88 lvl. v HC, mam stale savlou(mimo jine) Povidej, prehanej :)
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Amen píše:Ale ako paladin ...
Škoda, že fazole byl warior :)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Caroline píše:...jo? A kde si to hral? Na XChatu po IP? nebo Battl? My meli klan HC hracu.. Neznal si Superdava? Juuu, na to rada taky vzpominam...na strankach klanu se to, pane jo, obcas hemzilo zahynulymi postavami :D... Ale svou Milavl na 88 lvl. v HC, mam stale savlou(mimo jine) Povidej, prehanej :)
Na ofik Blizzardím Battlenetu jedině, protože to bejvalo jediný místo, kde ta HC postava něco znamenala. Neboť Openbattlenet a podobný věci, kde měl člověk postavu u sebe na disku .. to fakt nemělo moc význam.

Jinak kdy mě to nejvíc bavilo a proseděl jsem u toho nejvíc času, tak to bylo v 1.09. Jak přišla 1.10, tak jsme přestali hrát. Superdave mi asi nic neříká. A s kým jsem hrával? No nejspíše s lidma, co v tý době taky trestali Diablo II Europe-CZE-1 nejvíce hodinama denně. Čili krom naší Liberecký Dajablo krů (Calidor, Krisak, Mash1na, Jeffry, Alexis, Palmex a další) asi hlavně lidi z DrC, pak třeba Lynx, Ilja a podobně .. mno docela těžko pátrám v paměti, jak tak sleduju. Už to chvilka bude.
Nexios
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Big Bud píše:
nj vis jak, chtel delat machra ze zna KiBa, pritom jak je videt ho znal mozna tak z vypraveni a este k tomu z pekne blb.ho :p
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Wilson píše:
Big Bud píše:
nj vis jak, chtel delat machra ze zna KiBa, pritom jak je videt ho znal mozna tak z vypraveni a este k tomu z pekne blb.ho :p
a to rekl mag wislon !(převlečeny warrior)
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Hunter píše:
Caroline píše:...jo? A kde si to hral? Na XChatu po IP? nebo Battl? My meli klan HC hracu.....Povidej, prehanej :)
Na ofik Blizzardím Battlenetu jedině, protože to bejvalo jediný místo, kde ta HC postava něco znamenala. Neboť Openbattlenet a podobný věci, kde měl člověk postavu u sebe na disku .. to fakt nemělo moc význam.

Jinak kdy mě to nejvíc bavilo a proseděl jsem u toho nejvíc času, tak to bylo v 1.09. Jak přišla 1.10, tak jsme přestali hrát. Superdave mi asi nic neříká. A s kým jsem hrával? No nejspíše s lidma, co v tý době taky trestali Diablo II Europe-CZE-1 nejvíce hodinama denně. Čili krom naší Liberecký Dajablo krů (Calidor, Krisak, Mash1na, Jeffry, Alexis, Palmex a další) asi hlavně lidi z DrC, pak třeba Lynx, Ilja a podobně .. mno docela těžko pátrám v paměti, jak tak sleduju. Už to chvilka bude.
Tak, Open byl pro nas jen a jen fuj...taky jsme skoncili s 1.09 b...
Kluci se nejak i nepohodli s jednim mamonspoluhracem... Byl u nas zakaz cheatuu i jakychkoliv napodobenin ... Tvrde HC a cestnost :).. Poradala jsem Diablo LAN party u mne na chate a i u zete na chalupe...Bozi akcicky... :wink: ... projely se streva kompuuu, zasitovalo se a parilo se a parilo... Jasne ze se sjely i jine hry a zabehal se pinec, zahrali jsme karty Magic ci zahrali fotbalek (ehm, ten ja nebehala ;P ) atd. ... toj sem pekla kolace :D
...A SuE ti urcite neco rika, delavala admina ...dost hry znala holka, pokud vim i admina delala na Off strankach Diablika :), prekladatelka i ...
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Caroline píše:...A SuE ti urcite neco rika, delavala admina ...dost hry znala holka, pokud vim i admina delala na Off strankach Diablika :), prekladatelka i ...
A tak SuE, to byla známá osoba. http://diablo2.suewebik.net/

Mno a LANky, tak to je jasný. Diablo je hra na tohle jak dělaná. Vždycky jsme rozjeli ironmana a o zábavu bylo postaráno.

Jop, byly to dobré časy. Jsem teď nenítodlouho zkoušel zase něco rozjet, ale už to fakt není, co to bejvalo ;P Jsem si udělal hccl javu, (classic, protože hclod je prostě už takovej moc, mno) ale nehraje už věru moc lidí. A navíc už to není tak nějak tak zábavný, jako to bejvalo. Asi se taky měnim.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 29.04.2009 20:22:06, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

nejlepsi je stejnak assasin
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Hunter píše:
Caroline píše:...A SuE ti urcite neco rika, delavala admina ...dost hry znala holka, pokud vim i admina delala na Off strankach Diablika :), prekladatelka i ...
A tak SuE, to byla známá osoba. http://diablo2.suewebik.net/

Mno a LANky, tak to je jasný. Diablo je hra na tohle jak dělaná. Vždycky jsme rozjeli ironmana a o zábavu bylo postaráno.

Jop, byly to dobré časy. Jsem teď nenítodlouho zkoušel zase něco rozjet, ale už to fakt není, co to bejvalo ;P Jsem si udělal hccl javu, (classic, protože hclod je prostě už takovej moc, mno) ale nehraje už věru moc lidí. A navíc už to není tak nějak tak zábavný, jako to bejvalo. Asi se taky měnim.
Jj, menime se..ja s nostalgii sleduji jak Diablo pari ma vnucka Caroline Ann a za vsechny postavy..ja nerada hravala za chlapske a ji je to fuk :) ..a je na svejch 6 let fakt dobra :lol: ... Ale hra jen singl, pripadne se mnou po IP zatim vcetne Heroes III a jejich princeznovskych her :)...ONline hra jen tady na DP :) ...
Doufam, ze jak nastoupi na skolu podchyti jeji talent nejen na hry... Instaluje, ma perfekt poradek na dcerinem notaku... Jen si rada nehtickem maluje po povrchu zavreneho notaku :D ....

To Michaels: ..ja preferovala bowamazonku a carodejku...vec nazoru... Assas ma pohlednou pomocnici :), ale mela nehezky rvouci hlas
..Jean Paul
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

mne sa na asske strasne nepaci ze neskor tam zacina byt moc vela zenskeho kriku :p ale inak je to strasna zbran hromadneho nicenia. tiez uz asi dva mesiace hram vo dvojici so spoluziakom (
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

tak tolko uz vydrzime do D3 ne? .p
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

HUntere pokial si hral wow vies ze tam je cela vaha casto prave na kvalitnom tankovi+healeroch,dmgerom staci precitat si par faq ako ten dmg robit a sledovat omena aby nepreagroval

s guildou co sme s kamosmi zalozili som presiel od dm vsecko az po terona v bt,ale mozem povedat ze nikdy som nezazil take napinave chvilky ako kedysi pri uo

add diablo:vzdy pal alebo druid...pamatam sa ked mi raz zvonil o 3v noci pred domom kamarat s usb klucom a ukazoval mi ako mu padla nejaka staffka(uz neviem nazov,ale bola unique,on hral sorcku :lol: )
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

mne nehovor ze DPS maju "nic robotu" Geri,... bo ked si bol na teronovi jak spominas,... tak tam musia vediet taktiku vsetci, jak zabit ghostov, bo inak si v prdeli,... u archimonda sa nevyhyvaju ohni atd iba tanci a healeari, ale vsetci,.... u brutalusa museli prave DPS nahodit "skill" aby bol dole do 3 minut,... a to ma napadlo iba par pripadov bossov z tej plnej prdele bossov :)

takze zalezi na hracovi jak ovladas svoju postavu :) blizz ma PVE vymakane krasne,.... skoda ze to kurvy v poslednej dobe mnostvom nerfov ...
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Leon píše: takze zalezi na hracovi jak ovladas svoju postavu :) blizz ma PVE vymakane krasne,.... skoda ze to kurvy v poslednej dobe mnostvom nerfov ...
kurvi akorat PvP, PvE maj vymysleny dobry (normal mody vs hard mody)

... Vision vs Speech test ...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

imho bude este chvilu trvat kym vybalancuju wotlk. myslim hlavne to pvp teda... a nech mi nikto nehovori ze dk nepotreboval nerfnut :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

Wizzy píše:
Leon píše: takze zalezi na hracovi jak ovladas svoju postavu :) blizz ma PVE vymakane krasne,.... skoda ze to kurvy v poslednej dobe mnostvom nerfov ...
kurvi akorat PvP, PvE maj vymysleny dobry (normal mody vs hard mody)
ja mal namysli skor nerfovanie bossov v normalu a nerfovanie v heroicu :p normal vs heroic je v poho
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

k wotlk som sa nedostal bo ma zas chytila uo

ale takto si povedzme...precita si kazda dps na nete taktiku par krat a ide sa,myslim ze ked nie je clovek natvrdly tak potom sa uz snad umret neda
(my sme co najviac pamatam lahali na kaelovi pri 3fazi tusim,no ked znova mu nabehnu ty pomocnici)

v ultime vidim v tomto tu tazsiu vec,ze nech uz poznas dung akokolvek,chybicka sa snad vzdy vludi

v sunwell somnebol...
Odpovědět