navrhy na zlepseni pvp

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Miky Mora píše: No tak ty PK můžem úplně zrušit
jsem pro!
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

vubec pvp bylo driv podobyn jen s malym patrnym rozdilem , jen malo lidi jelo na yoku a melo jiny makra ted maji vsichni skoro stejny scripty macra
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Lucifers Angel píše:
Death Storm píše:spam
Ja jsem v -PK- a veritko nemam :P a + zbrane taky ne tak co se tady navážíš... Meleš hovadiny, nevím jesli si tam byl ty mezi frakcí jak na nás skákal wrall do cove, tam šlo jednoduše vidět, že pokud pk nejsou newbove tak si tu frakci vyndaj i tak, což se stalo... Že Wralle?
V 11ti lidech je potreba vela skillu.Mas recht ))))

Ja si jen myslim ze ste po roce jendou logli vsichni naraz sli covecko v 11ti a ted tu delate ramena...
Správce charity válečníků
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucifers Angel »

Raynor píše:
Lucifers Angel píše:
Ja jsem v -PK- a veritko nemam :P a + zbrane taky ne tak co se tady navážíš... Meleš hovadiny, nevím jesli si tam byl ty mezi frakcí jak na nás skákal wrall do cove, tam šlo jednoduše vidět, že pokud pk nejsou newbove tak si tu frakci vyndaj i tak, což se stalo... Že Wralle?
Trapny pokus o spam...
Raynor...Nejsi to ty ten co naskákal do FDD na naši past a zlobil se tam ? A nadával? ;p Ne to byl asi jinej viď :)
Death Storm
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Death Storm »

to Luciferus: Ne opravdu bys tu nemel FLamovat o tom jak je -PK- Skill :-p na takovy blbosti je tuzka papir --- > zachod...
Death Storm[-Hated-] - necromancer
Silver Haze - cleric
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Jn asi mu dosli regy nebo bandy ze umrel :D Taky bych nadaval kdyby se mi to stalo.

Death Storm: Jen je nech :p Aspon se clovek pobavi a modi se nenudej :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Lucifers Angel píše:
jn, ty si taky tru pink asi ako ja tru pvper. chces snad povedat ze tvoja guilda nema(la[?]) eru vyprav vo veritkach? ^^

a ten skill, tjn, ten bol hlavne u mna velmi viditelny. zabudol som vypnut ukazovanie approaching players names a kym mi po skoku ten vas skill nezmizol z obrazovky tak som sa ani nehol ^^
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Lucifers Angel píše:
Raynor píše:
Lucifers Angel píše: Ja jsem v -PK- a veritko nemam :P a + zbrane taky ne tak co se tady navážíš... Meleš hovadiny, nevím jesli si tam byl ty mezi frakcí jak na nás skákal wrall do cove, tam šlo jednoduše vidět, že pokud pk nejsou newbove tak si tu frakci vyndaj i tak, což se stalo... Že Wralle?
Trapny pokus o spam...
Raynor...Nejsi to ty ten co naskákal do FDD na naši past a zlobil se tam ? A nadával? ;p Ne to byl asi jinej viď :)
Ne ve frkaci mam klera...nikoli ranga ktereho myslis.To je Johny z generetion progres..skoda :p

nedelas tu z toho trosku OT?

Zatim si nenapsal nic co by melo nakou vahu jen tu spamujes blbosti anebm -pk- sou top

Jo a k ping klillers...Je dobre ze vznikla takovahle banda a ze vas beha 15 aspon treba nekoho trkne jakej mely ty pk runy dopad)
Naposledy upravil(a) Raynor dne 28.04.2009 21:40:50, celkem upraveno 1 x.
Správce charity válečníků
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Jo -PK- jsou dobry, hlavne ty jejich stranky, tam se clovek nasmeje skoda, ze jsem si neulozil nekam ty popisy "pojezdu", kdyz jsem to cetl tak jsem myslel ze umru smichy:p. Zkusim to jeste nekde najit:p. Sry za OT:p
Death Storm
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

btw, kdyz uz se tu ohanit OTckem o PK :-) staci se podivat na tento pick z ''pojezdu'' ... v pravo chat na mape...

http://pinkaci.wbl.sk/an1.JPG

myslim, ze IQ a prumerny vek hracu v teto guilde se sobe rovnaji....
Silver Haze - cleric
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Death Storm píše:btw, kdyz uz se tu ohanit OTckem o PK :-) staci se podivat na tento pick z ''pojezdu'' ... v pravo chat na mape...

Prepac asi mam tiez iq vysoke ako vek ale co je na tom chate divne?:p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Taky mi to prijde jako normalni pvp mapa...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Death Storm píše:btw, kdyz uz se tu ohanit OTckem o PK :-) staci se podivat na tento pick z ''pojezdu'' ... v pravo chat na mape...

Vidim sa na fotke:ppppp
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucifers Angel »

Castian píše:

Chce se mi z vasi pychy a povisenosti zvracet...Kdyz sme tak low tak nas podte pojet...
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Lucifers Angel píše:
Castian píše:

Chce se mi z vasi pychy a povisenosti zvracet...Kdyz sme tak low tak nas podte pojet...
no kdyz se mi vyhybate :( tka vas tezko pojedu
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Lucifers Angel píše:
je krasne jak si pamatujes jen to co chces... ale kdyz se pinkaci rozjizdeli 3 vs 8(-pk-) u vaseho gh... a ani sme vas nelotili, jen davali hk, bo ten kun mel vetsi cenu nez vas celej equip... a takhle ste behali a dostavali mesice... to ze dneska vemes neco jineho nez verite a dvakrat v zivote sjedes frakce... zato si potlesk opravdu nezaslouzis...

ps: jako normalni pvp mapa mi to opravdu neprijde:)
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Cavalier
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cavalier »

pre death storma: ano ano behali sme vo veritkach behame vnich dodnes ale pre tych naktorych turobisdojem by som rad napisal ze si to bol ty co s nami chcel behat co nejaky cas logovalnasu ubohu mapu takze to ze tu teraz davas taketo keci si pekneseres na hlavu.... amozno by ste doteraz s nami veselo behali keby s vami MI chceme:-P ale nechceme ...

a ze nas raz loglo a sli sme v 11 cove tiez neni taka pravda... lebo nas je dost vela stale akurat ne kazdy ma naladu hrat ale vzdy kazdy logne mapu ked ma cas a aspon sa zapaja do nasich nizko IQ detskych rozhovorov a ked uz niekto ma tu namahu obehnut dungy a najst vypravu tak lognme a ideme kolko nas je... nepoviem predsa nekomu ze nejde bo sme uz 5:-P

ale som rad ze vas az tak sereme ze minate svoj drahocenny cas aby stetu na nas pisalai jaky sme low nb :-) A JE TO TAK A NEVADI NAM TO
:lol:
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

petrzalka do toho ^^
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Death Storm
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Cavalier píše:spam
Hej podivej se do huby cos rekl a zopakuj to :-p tak za 1)Sem k VAM JA urcite nikdy NECHTEL... a za 2) kdyz byl ten stav ze sme s vami ''behali'' tak sem byl prvni kdo byl v Hated proti...protoze zrovna TY ses u me clovek, kterej stoji za celym tim nesmyslem, kterymu rikate guilda...uznavam, ze byl nejakej mag z PK s kterym se mi behalo dobre, ale nakonec i s tim to nejak padlo...
Silver Haze - cleric
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

No nevim proc si to povite na icq tady se resilo enco trosku jinyho.
Co zkusit dat vic lukrativnejsich spawnu do T2A namisto zahlcovani temer bezcepcneho ilshenaru ?
E: a kolik jich tma je ?
Nakej dracek, Fena, Nakej Kraken, obcas minidung s LALem,tribalama treba... tam te taky nikdo nepojede pokud nejsi afk ... a to je tak vsechno co me z hlavy napada ...
Porat ilsh 3 kde mas lsn,lsd,titana,wyrmu,falkona a spoustu blbosti okolo .. je na tom daleko lip ... + jak rikas ressrobka par regu .. banka dokonce rovnou v zone takze rechlej bank popr run do gz a guardspot ne!
Naposledy upravil(a) Lucky dne 29.04.2009 15:33:58, celkem upraveno 2 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Odpovědět