Taming?;)
Taming?;)
zdravicko..chcii se zeptat, nekoo kdo ma jakesi zkusenosti s tamingem, na jak dlouhou trat to je beh:p jestli to aspon na tech 40 ten pul rok da, nebo jesi se to da zvladnout nejak slusne jako ostatni skilly...dik za odpoved
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: Taming?;)
casove jeden z nejnarocnejsich skillu (mozna nejvic) ale tak neni to spravny ranger kdyz neumi svadet zviratka ne? 

- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Casove nejnarocnejsi skill je to diky tomu, ze 80 procent casu z jeho treneni obihas spawny. Co mi tak kolega z gildy rikal, tak ten gain z tech zvirat neni tak zlej, takze naka ohradka atd. to asi dost ulehci.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Absolutely no life!King píše:jeden mocnej ranger ho dal za dva tydny ... bracha nightkillera uz nevim jak se menuje
Takže to máme 2 týdny.. přidáme trošku spaní (každej den těch 8 hodin), školu (kolik .. záleží podle typu školy :) několik hodin), trošku jídla (tak čtvrt hodinky? můžeš ale jíst u kompu), hygiena (chvilka, + nočník pod stolem) a nějaké další drobné... Na kolik to vyjde?
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
no 2 tydny:) zda se mi to dost malo, jako pokud byl fakt doma cely dny a vedel kde co je, mel to vychytany tak asi jo...no je to pravda ze rang bez tamingu neni rang, to souhlasim!
Jinak mel by tu nekdo par rad na naky ohradky pro zacatek? krom cechove a pobihani po lese.
Jinak mel by tu nekdo par rad na naky ohradky pro zacatek? krom cechove a pobihani po lese.
Naposledy upravil(a) Giovanni dne 28.04.2009 09:16:34, celkem upraveno 1 x.
- Death Storm
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
muzu se zeptat na vzorec, podle ktereho jsi to pocital?Dexxter píše:taming vychadzal okolo 300 hodin trenovania...

moje zkusenosti jsou dobre

+ jsem zapomel na trofeje..jakoze da se to srovnat s tim, kdyz ses warrior a chodis harvit do maze...proste misto toho, abys mlatil do monster, tak behas po lese a ukecavas zviratka

este jeden edit: v kazdym pripade doporucuju tracking na max

Death Storm[-Hated-] - necromancer
Silver Haze - cleric
Silver Haze - cleric
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Zalezi kolik mas casu, jestli delas vejsku/ses bez prace a muzes hrat celej den
Potom jakou mas chut to udelat rychle
Kolik zrovna je jinejch tameru po svete
Jestli tamuje nekdo zvirata ktera ty nepotrebujes a tim se nemusis zdrzovat s jejich tamovanim/zabijenim
Jestli tamujes ohradky z venku
Jestli mas kamose kterej ti muze tamovat kdyz ty nemuzes
Potom jakou mas chut to udelat rychle
Kolik zrovna je jinejch tameru po svete
Jestli tamuje nekdo zvirata ktera ty nepotrebujes a tim se nemusis zdrzovat s jejich tamovanim/zabijenim
Jestli tamujes ohradky z venku
Jestli mas kamose kterej ti muze tamovat kdyz ty nemuzes
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
jn az na to ze ma dite zenu a byl na marodce tak asi proto tolik hralAmadeus píše:Absolutely no life!King píše:jeden mocnej ranger ho dal za dva tydny ... bracha nightkillera uz nevim jak se menuje
Takže to máme 2 týdny.. přidáme trošku spaní (každej den těch 8 hodin), školu (kolik .. záleží podle typu školyněkolik hodin), trošku jídla (tak čtvrt hodinky? můžeš ale jíst u kompu), hygiena (chvilka, + nočník pod stolem) a nějaké další drobné... Na kolik to vyjde?

jo a menoval se loginus
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
jak dlouho zalezi na vysce skillu a casu, ktery tomu obetujete. Kdyz budu pocitat behani v prirode cca 8 hodin denne, pripocitam k tomu rangery co taky tamuji na skill, dalsi rangery, co tamuji klamaky a zapocitam jak jsem to vsecko obihala ja s pkcky za zadkem tak tady mas priblizny vysledek:
0-30% jde ubehat za 3 dny jen po mestech
30-40% leze pomalu vetsinou 1-2% za den
40-60% obeha se v prumeru za 5-8 dni
60-85% leze konstantne 2-3% denne
85-95% 1-2% denne
95-100% mete stesti, kdyz to popoleze o 1%
takze obihani zdar... Do dvou mesicu maximalne to je
0-30% jde ubehat za 3 dny jen po mestech
30-40% leze pomalu vetsinou 1-2% za den
40-60% obeha se v prumeru za 5-8 dni
60-85% leze konstantne 2-3% denne
85-95% 1-2% denne
95-100% mete stesti, kdyz to popoleze o 1%
takze obihani zdar... Do dvou mesicu maximalne to je

Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
Taming je krasnej skill, kdyz si udelas trochu casu(prazdniny), tak jsem to dal zhruba neco malo pres mesic myslim, ale venoval jsme se tomu celkem intenzivne:). Nemel jsem zadnou ohradku, jen svoje kolecko ktery jsem behal dokola - Jhelom (ostruvek+kraje GZ), Cech magu (celkove v okoli je dost spawnu), Yew (celej les), Brit (delfini), Trin (delfini), Nujelm (hadi), Magincia, + obcas okolo moongate atd. Clovek si u toho natamuje tak 2k klamaku a to jsem tamoval jen to co slo tamnout rychle, nasbira hromady kuzi a nasbira trofeje na slozeni jedny sosky:) - no proste parada:)
To zni dobre;)Hajek II. píše:Taming je krasnej skill, kdyz si udelas trochu casu(prazdniny), tak jsem to dal zhruba neco malo pres mesic myslim, ale venoval jsme se tomu celkem intenzivne:). Nemel jsem zadnou ohradku, jen svoje kolecko ktery jsem behal dokola - Jhelom (ostruvek+kraje GZ), Cech magu (celkove v okoli je dost spawnu), Yew (celej les), Brit (delfini), Trin (delfini), Nujelm (hadi), Magincia, + obcas okolo moongate atd. Clovek si u toho natamuje tak 2k klamaku a to jsem tamoval jen to co slo tamnout rychle, nasbira hromady kuzi a nasbira trofeje na slozeni jedny sosky:) - no proste parada:)
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Pokud můžu ještě poradit - docela je dobré mít druidku. Bez druidky tamovat zvířátka, která přidávají, ta, která nejdou tamnout kvůli výši skillu - obléct druidku a tamnout (sice leze pomaleji, ale je to také zvíře navíc; nevím, jestli to není nějak upravené, že s druidkou nestoupá skill vůbec ;))
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
Mr. PeKař
jasny to beru..delaval sem to casto kdyz to psalo u psa v cechu v ohrade, nebo u nekterych krav ze nemuzu tamovat..ale nevim jak ty, ja behat po prirode, kde muzu kdykoliv potkat pk, s druidkou nebudu:) zase tak si v pvp za ranga neverim a hold driv tot ak nebolelo kdyz cob stal 20k, ale ted kdyz mas druidu za 300..uz bych to sebou nevzal ven z gzAmadeus píše:Pokud můžu ještě poradit - docela je dobré mít druidku. Bez druidky tamovat zvířátka, která přidávají, ta, která nejdou tamnout kvůli výši skillu - obléct druidku a tamnout (sice leze pomaleji, ale je to také zvíře navíc; nevím, jestli to není nějak upravené, že s druidkou nestoupá skill vůbec)
nevím, jestli to není nějak upravené, že s druidkou nestoupá skill vůbec ---rek bych ze to stoupa normalne, jak bez ni:) teda co sem si vsimal ja