Srandovni, jak tu nejvic problem s pk maji lidi, kteri o tom evidentne vi fakt ale zly kulovy.
Ze se "kdysi" min lotilo?: coze?
Ze jsou pk dneska prasata?: podivejte se na modraky, jsou vetsinou mnohem horsi.
Tak me reknete proc to uz tak neni?
Protoze se shard ridi heslem "modra sila, modra liga" a na vsechno ostatni proste
sere.
Proc nehrajete pk, kdyz je jich tak malo?
To myslis vazne? Prosimte jdi se vyspat, pak si k tomu zase sedni a zjistis jednu vec, kdyz si prectes ten topic, na kterej reagujes, nebudes mi verit, ale opravdu, odhalis ten hlavolam, ze lidi, co to tu resi a kterym to vadi, jsou lidi,
ktery ty pk hrajou a kterym se hraje tak strasne spatne, ze to jsou nuceni resit na foru a poslouchat reakce takovych, jako jsi ty.
Kolik z vas ma pk a bavilo je si zahrat pvp a ne jen vzdy hrat na zisk, nebo aspon nekoho nastvat?
Treba me ano a rekl bych, ze ti, kteri tu postuji za "cervenou" stranu jsou na tom vsichni stejne. Je to div, ale ne vsichni jdou prave tak, jako vy, jen za tim mamonem.
Jak dlouho trva dvoum lidem na dp obehnout dungy, spawny jestli nekoho nenajdou?
Ne 15 minut Pheme, fakt, ale fakt ne 15 minut. Dej mi recept, jak vse obehnout min jak za hodinu! Prosim!
a dal bych zpatky kameny na port
Myslis ty, ktere portovaly na karibik, Angere?