Fire po XYte
Chtěl bych se jenom zeptat, jak to je s tabulkou nad truhličkou v laborce. Je platná? Pokud ano, tak je tu druhý dotaz, jestli trénovaní lockpickingu na zamčené truhle, je porušení nějakého pravidla. A pokud ne, jestli je záměrné nalákání monstra do laboratoře a následné bránění v úniku prudění nebo ne.
Stačilo.
Cedulka tam je, věci se do bedny zamykat nebudou. Pokud se tak bude dít, tak jí smažu a nebudete tam mít nic.
edit: Do dveří jsem dal info, tak snad už to nikdo nepřehlídne.
Cedulka tam je, věci se do bedny zamykat nebudou. Pokud se tak bude dít, tak jí smažu a nebudete tam mít nic.
edit: Do dveří jsem dal info, tak snad už to nikdo nepřehlídne.
Naposledy upravil(a) Redd dne 15.04.2009 20:04:16, celkem upraveno 1 x.
Mam navrh.(neni to muj napad ale stotoznuju se snim)
Neslo by udelat takovou vec ze ve fire by se dala od Gmek nebo od nakyho npc prilepit bespectnostna trhuhla?treba za urcitej obnost penez napr 250k?-400k?vic? min?to necham na gm stim ze by se to normalne pri uplnku smazalo...
Vyhody:lidi by tam zbytecne netahali 5 postav nemuseli by kopat nosice,prelogovavat (ulevilo by se malinko sphere),slabsi jedinci by se nenervovali,byl by odliv penez,urcite by byla ta hra prijemnejsi..
Nevyhody:nic mne nenapada budete mne muset doplnit(a to sem dlouho premyslel)
Dit jakej je rozdil jestli to maji lidi na postavach nebo v spolecne bedne?
podle mne je to dobrej napad vyhody sou jak pro server tak pro gm tak pro hrace.. nevyhody nevidim pro nikoho
Neslo by udelat takovou vec ze ve fire by se dala od Gmek nebo od nakyho npc prilepit bespectnostna trhuhla?treba za urcitej obnost penez napr 250k?-400k?vic? min?to necham na gm stim ze by se to normalne pri uplnku smazalo...
Vyhody:lidi by tam zbytecne netahali 5 postav nemuseli by kopat nosice,prelogovavat (ulevilo by se malinko sphere),slabsi jedinci by se nenervovali,byl by odliv penez,urcite by byla ta hra prijemnejsi..
Nevyhody:nic mne nenapada budete mne muset doplnit(a to sem dlouho premyslel)
Dit jakej je rozdil jestli to maji lidi na postavach nebo v spolecne bedne?
podle mne je to dobrej napad vyhody sou jak pro server tak pro gm tak pro hrace.. nevyhody nevidim pro nikoho
Mě jedna nevýhoda napadá : Místo pro zhruba +- 50 beden ? podle toho kolik tam bude lidí ?Leah píše:Mam navrh.(neni to muj napad ale stotoznuju se snim)
.............
Součastný stav je tuším vyhovující. Použiju jednu z oblíbených vět na tomhle foru: Když se ti to nelíbí tak tam nelez

Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
guild bedny a kdo je bez guildy si hold poridi svoji nebo to bude delat jako dotedBreezeway píše:Mě jedna nevýhoda napadá : Místo pro zhruba +- 50 beden ? podle toho kolik tam bude lidí ?Leah píše:Mam navrh.(neni to muj napad ale stotoznuju se snim)
.............
Součastný stav je tuším vyhovující. Použiju jednu z oblíbených vět na tomhle foru: Když se ti to nelíbí tak tam nelez
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
50 beden tam urcite nebude so utam vzdy maximalne tri grupy vic sem tam nezazil..
byl to jen takovej napad nevidim proste duvod proc ne... neni to zadne uhecovani samotneho dungu de jen o detail ktery zprijemni pozitek s celeho dungu a myslenky dungu jako takove.. (ze tam prijde parta lidi a zacnou si od nuly sbirat itemky vybavy se atd)
byl to jen takovej napad nevidim proste duvod proc ne... neni to zadne uhecovani samotneho dungu de jen o detail ktery zprijemni pozitek s celeho dungu a myslenky dungu jako takove.. (ze tam prijde parta lidi a zacnou si od nuly sbirat itemky vybavy se atd)
[quote="napady s bednou"][/quote]
A ty bedny si tam prilepis ty, nebo uz tam budou pro sichr pro vsechny guildy od zacatku a budeme kontrolovat jestli tam nahodou nekdo novy nevlezl, aby jsme mu prilepili bednu nebo opravovat ty, co si nekdo prilepil blbe?
Uz bylo receno, ze cokoliv soukromeho mimo svuj backpack je nezadouci a tohle udela z fire jen bezpecny harv.
Kdyz se zavadelo mesicni vyklizeni, tak se tu strasne kricelo, jak to znici cele fire, ze ten dung bude k nicemu a po celou dobu stareho fire tam nebyla ani banka ani nikoho nenapadlo si zamykat bednicky a vsichni hrali. Ted se naslo par lidi, co si to chteli ulehcit zamknutou bednou, bylo vyslovne receno, ze takto ne a vy tu vymyslite "zamykaci" bedny ...
A ty bedny si tam prilepis ty, nebo uz tam budou pro sichr pro vsechny guildy od zacatku a budeme kontrolovat jestli tam nahodou nekdo novy nevlezl, aby jsme mu prilepili bednu nebo opravovat ty, co si nekdo prilepil blbe?
Uz bylo receno, ze cokoliv soukromeho mimo svuj backpack je nezadouci a tohle udela z fire jen bezpecny harv.
Kdyz se zavadelo mesicni vyklizeni, tak se tu strasne kricelo, jak to znici cele fire, ze ten dung bude k nicemu a po celou dobu stareho fire tam nebyla ani banka ani nikoho nenapadlo si zamykat bednicky a vsichni hrali. Ted se naslo par lidi, co si to chteli ulehcit zamknutou bednou, bylo vyslovne receno, ze takto ne a vy tu vymyslite "zamykaci" bedny ...

Bez podpisu
skus se nad celou veci poradne zamyslet promysli proc ano proc ne.. proc vlastne ne? dej mi sem nakej argument nech si muzu taky rict "jo jo maji pravdu je to blbost nebo je to k nicemu" ne jen ze bylo to tak takze je to dobry... to umi rict i wilznMovalis píše:A ty bedny si tam prilepis ty, nebo uz tam budou pro sichr pro vsechny guildy od zacatku a budeme kontrolovat jestli tam nahodou nekdo novy nevlezl, aby jsme mu prilepili bednu nebo opravovat ty, co si nekdo prilepil blbe?napady s bednou píše:
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
malo ktery cech to uvytaLeah píše:ukaz mi jednu grupu o 10 lidech co to pravidelne chodi a neuvytala by to a reknu dobre =o)
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
jak kdybys mne neznal..King píše:malo ktery cech to uvytaLeah píše:ukaz mi jednu grupu o 10 lidech co to pravidelne chodi a neuvytala by to a reknu dobre =o)
jeste bych chtel dodat k tomu jak nekdo spominal to harw misto... skuste se zamyslet nadtim kolik by trvalo naharwit 250k500k na tu bespecnou truhlu...
lidi by si velice rozmysleli jestli si ji poridi a nebo ne... a prave ty harvici by si ji neudelali... a prave kvuli tem prachum by to bylo pekne regulovany...
skuste nadtim napadem premyslet trosku vic jak stylem "bylo to vzdy tadkle takze se stim nic delat nebude" skuste to preskocit a rict si.. a co kdyby se to zmenilo a lidi by nemuseli tahat do fire hafec postav.. nemuseli by porad relogovat kvoli prkotinam...nemuseli by si porad prendavat veci... nemuseli by se nervovat , vacsinu naharwenych penez by dali za truhlu... ja myslim ze to fakt stoji za zamysleni...
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
no ked som vcera videl ako stalo v miestnosti s bednou asi 10 ludi ze sa nebolo kam pohnut a v skutocnosti to boli mozno piati ludia...Johny Matovic píše:to ta ozaj vijde lepsie vykopat si postavu z nb dolu jak naharvit 250k :p omfg ste normalny? co riesite furt?:D
a co riesim? riesim kvapku ktora pomoze lagom, riesim spokojnost hracov, riesim odliv penazi ...to riesim.
Zamyslel jsem se a vytucnim ti argumenty:Leah píše: skus se nad celou veci poradne zamyslet promysli proc ano proc ne.. proc vlastne ne? dej mi sem nakej argument nech si muzu taky rict "jo jo maji pravdu je to blbost nebo je to k nicemu" ne jen ze bylo to tak takze je to dobry... to umi rict i wilzn
Uz bylo receno, ze cokoliv soukromeho mimo svuj backpack je nezadouci....
...po celou dobu stareho fire tam nebyla ani banka ani nikoho nenapadlo si zamykat bednicky a vsichni hrali.
A jeste pridam jeden navic:
Jaky typ bedny by jsi si predstavoval?
Secure/bezpecna bedna - to aby tu padalo vse co potrebujes na vyrobu bedny nebo klice nebo budes scriptovat neco co ti hodi bednu do baglu a nakliaks si blanky, aby jsi je mohl rozdat?
Guild secure - co kdyz pujdou neguild lidi nebo nekdo sit tu bude chtit harvit soukrome
Bez podpisu
Takze poporade.Prijde tlupa lidi do fire a musi minimalne 5 dni harwit aby dala dohromady penize na truhlu.Pak prijde gm a prilepi do bedny ktera tam je grupou udelanou bespectnostnou truhlu ktera jde ve fire udelat a klicky samo taky. takze jedinym ukolem gm je smazat 250-500k a prilepit bednu.ted lepi za 10k proc by to nedelali za 250k?(odliv penez)Movalis píše:Zamyslel jsem se a vytucnim ti argumenty:Leah píše: skus se nad celou veci poradne zamyslet promysli proc ano proc ne.. proc vlastne ne? dej mi sem nakej argument nech si muzu taky rict "jo jo maji pravdu je to blbost nebo je to k nicemu" ne jen ze bylo to tak takze je to dobry... to umi rict i wilzn
Uz bylo receno, ze cokoliv soukromeho mimo svuj backpack je nezadouci....
...po celou dobu stareho fire tam nebyla ani banka ani nikoho nenapadlo si zamykat bednicky a vsichni hrali.
A jeste pridam jeden navic:
Jaky typ bedny by jsi si predstavoval?
Secure/bezpecna bedna - to aby tu padalo vse co potrebujes na vyrobu bedny nebo klice nebo budes scriptovat neco co ti hodi bednu do baglu a nakliaks si blanky, aby jsi je mohl rozdat?
Guild secure - co kdyz pujdou neguild lidi nebo nekdo sit tu bude chtit harvit soukrome
a never tomu ze v te bedne bude vic jak 3 bedny za uplnek.(po uplnku se bedny smazou)
soukrome mimo backpack nezadouci... vysvetlete mi nekdo rozdil mezi 10 umelima postavama ve fire a jednou bednou pro grupu???=relogovani=lagy=povolene dualy=lagy ,truhla=kapicka pomoci lagum
kdyby nikoho nenapadlo zamykat bedny nebyla by tam uz mesice tabulka s napisem cituji:Co je v bedne je vsech I KDYS JE TO
ZAMCENY.
nechapu proc semnou debatujes kdys otom ani nevis...
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
Takze poporade.Prijde tlupa lidi do fire a musi minimalne 5 dni harwit aby dala dohromady penize na truhlu.Pak prijde gm a prilepi do bedny ktera tam je grupou udelanou bespectnostnou truhlu ktera jde ve fire udelat a klicky samo taky. takze jedinym ukolem gm je smazat 250-500k a prilepit bednu.ted lepi za 10k proc by to nedelali za 250k?(odliv penez)
a never tomu ze v te bedne bude vic jak 3 bedny za uplnek.(po uplnku se bedny smazou)
soukrome mimo backpack nezadouci... vysvetlete mi nekdo rozdil mezi 10 umelima postavama ve fire a jednou bednou pro grupu???=relogovani=lagy=povolene dualy=lagy ,truhla=kapicka pomoci lagum
kdyby nikoho nenapadlo zamykat bedny nebyla by tam uz mesice tabulka s napisem cituji:Co je v bedne je vsech I KDYS JE TO
ZAMCENY.
nechapu proc semnou debatujes kdys otom ani nevis...
za 2 ) blbost

za 3) Prostě podle vyjádření bych asic řekl,že žádny úpravy nebudou (podle mě) . Jinak Fire už je tady nějakej pátek a většině lidí co ho šla to tak vyhovuje