Je opravdu nutne u hry urazet ostatni hrace?

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Prafotr Morava píše:
Byotch píše: To neni o mestu kde bydlis ale o vychovani.
Aha, za to jak mluví Hunterovo okolí může jeho výchova !
Byotch a jeho kritika.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Kaj píše:Jenže tady nejsme v tvém okolí Huntere. Na DP narozdíl od reálu platí pravidla slušného chování, trestaná v případě porušení ztrátou hrdla. Samozřejmě platí dost široká tolerance a absolutní trest dáváme jen v krajních extrémních případech. Každopádně detičky co se vzájemně už v mateřské školce na hřišti častují "ty pi.....o poj....á zkur...á!" si budou muset svou osobnost rozvíjet někde jinde.
V pořádku. Však já souhlasím. Já jen reagoval na to vzrušené dožadování se trestu od někoho, koho naprosto popravilo nějaké neadresné zvolání "šmejde". Kdeže bych já, starý slušňák chtěl obhajovat nadávání ve veřejných diskuzích (ehm no, už se teším). Toho jsem dalek. Velice dalek.

Rozhodopádně ale věřím, že jsi to o tom rozvíjení osobnosti pochopil tak, jak to je napsané mnou a ne tak, jak jsi na to reagoval. To bych se totiž potom nutně cítil velmi nepochopen a musel bych nad tím velice, ale velice nekompromisně zakroutit hlavou.
Prafotr Morava píše:
Byotch píše:To neni o mestu kde bydlis ale o vychovani.
Aha, za to jak mluví Hunterovo okolí může jeho výchova !
Sry Delo :(
Nexios
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Beruska píše:Byotch a jeho kritika.
Misto mozkou z piva kostku co, ale chapu ze premyslet obcas boli vid Berusko. Pokud hunter rekne ze "v mém okolí se skutečně bez užívání nadávek mnoho lidí neobejde" tak to je skutecne vychovou danych lidi a ne prostredim. Muzu se pohybovat v sebe horsim prostredi a byt slusnej.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Byo to nemyslel tuším přímo na huntera, ale všeobecně na celé okolí. To že se děcka chovají v dnešní době tak jak se chovají značí to, že nejsou dobře vychovaná.....s tím mi nezbývá než souhlasit. Ono ne nadarmo se říká, že někdy je lepší jedna pořádná facka jak 10 psychologů
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Moc hezký moudra, takže když vam prodam rozbitej meč, tak si vzpomenete na tenhle topik, he? No, rovnou do FAQu s tim)
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Byotch píše:Pokud hunter rekne ze "v mém okolí se skutečně bez užívání nadávek mnoho lidí neobejde" tak to je skutecne vychovou danych lidi a ne prostredim. Muzu se pohybovat v sebe horsim prostredi a byt slusnej.
Jenže pokud tohle Hunter řekne, tak je jasné jak to myslí. Že skutečně chování lidí nesvaluje na prostředí jako takové, ale takový obrat (lidé v mém městě) používá pouze jako prostředek, aby poukázal na vlastní zkušenost + osobní předpoklad, že jinde to bude pravděpodobně úplně to samé. A to, že prostě s nadávkami se člověk nutně musí vyrovnávat ať už chce, nebo nechce (a je jedno jestli on nadává, jemu je nadáváno, někdo v jeho okolí někomu nadává a podobně).

Jinak ano .. souhlasím, že je to výchovou (ovšem nejen výchovou v rámci rodiny, no ale to by bylo na delší diskuze). Ale to mi ale přišlo jako tak jasný fakt, že mi nepřišlo důležité na něj zvlášť upozorňovat.

Samial: Jestli mi někdy prodáš rozbitej meč, tak tě nazvu šmejdem! Tak bacha.
Nexios
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

kdo ti nepujde po chuti si rekni ze je to blbec a mas to bo pak na co se hadat s blbcem?:p
Odpovědět