Detail
Detail
Ahoj.. Gm-Teame.. ale neni trosku neslusne vuci hracum.. kdyz pisete ze padla sfera.. dobra .. ale neni na skodu tam napsat je navrat sawe pocitejte stim..
neberte to jako ze brecim jen mne stre dp system.. ze si vrati sawe nenapisou nic.. a ani po naslednem umrti v dungu.. neresnou neprijdou resit nic.. kdyby to gmka napsali na net tak kazdej pocita s problemama..
ale kdyz logne a kouka jeste okolo a zacne donej kastit prisetry umre a nedocka se od gmek nic?? jen vase chyba..
DPcko jde solidne do prdele..
Na zdar..
neberte to jako ze brecim jen mne stre dp system.. ze si vrati sawe nenapisou nic.. a ani po naslednem umrti v dungu.. neresnou neprijdou resit nic.. kdyby to gmka napsali na net tak kazdej pocita s problemama..
ale kdyz logne a kouka jeste okolo a zacne donej kastit prisetry umre a nedocka se od gmek nic?? jen vase chyba..
Na zdar..
Re: Detail
no za techto okolnosti tim jak spadla a tak tak sme bohuzel nemohli nic delat. Nejsem u toho porad coz ste si vsimli vzhledem k te reakcni dobe, kdy bylo nutne masinu restartnout primo fyzicky v serverovne a clovek hned nezjisti kde se cas zastavil. Obehnu dungy a vyhazu z nich postavy jestli nekde naky jeste budou.Lucia píše:Ahoj.. Gm-Teame.. ale neni trosku neslusne vuci hracum.. kdyz pisete ze padla sfera.. dobra .. ale neni na skodu tam napsat je navrat sawe pocitejte stim..
Na zdar..
obehnuto:
Covetous
CV
Destard
pokracovat budu za dyl v noci nekdy pak to laguje.
Ja myslim ze luciovi to jen trosku ujelo... ono kazdyho by to "trosku" nadzvihlo... kazdopadne trosku brain je lognout jinou postavu a na ni zjistit o koliv se to asi tak vratilo a pak az lognout tu ktera muze byt v nebezpeci... ale zase info o tom ze se to vracelo nejak vic (nevim, nehral jsem tyden) mohlo byt 

"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
To je v pohjode ja se nedivim ze ho to vytocilo. Proste se stava dost zavazna vec a nebyla mozna okamzita naprava a netvrdim tedka ze je to finalni faze protoze dost veci je jaksi divne ...Enquea píše:Ja myslim ze luciovi to jen trosku ujelo... ono kazdyho by to "trosku" nadzvihlo... kazdopadne trosku brain je lognout jinou postavu a na ni zjistit o koliv se to asi tak vratilo a pak az lognout tu ktera muze byt v nebezpeci... ale zase info o tom ze se to vracelo nejak vic (nevim, nehral jsem tyden) mohlo byt
nemoh protoze je to irelevatni ... vzhledem k tomu ze se nemuzu dostat na server a nemuzu nikoho dohnat kdo by mohl. Tak do odvoalni je proste stav "Anarchy" s tim ze planovanej navrat bude nejspis rano nekdy k tomu kdy to spadlo. tj vcera 22-00.Big Bud píše:a mohl by jsi napsat ze kdy je ten save prosím?
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je navrat save na kolku hodinu, resp. ktory den? 22:00 vcera vecer to nevyzera byt..
ten isty trest idem sekat v jaili treti krat
Edit: 14.4. 16:00 ... fajn
ten isty trest idem sekat v jaili treti krat
Edit: 14.4. 16:00 ... fajn
Naposledy upravil(a) Castian dne 16.04.2009 23:05:49, celkem upraveno 1 x.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
jo vlastne ja ziju jinde no je to nekdy ze 14.4. cca 16:00 ... bohuzel lip to neslo.Leah píše:jak to muze byt ctvrtek kdys sem sel s postavou do fire v predevcirem a jeste tam neni?Acarus píše:ctvrtek 16:00 cca.Leah píše:je to tak utorok mozno pondelok...
btw ctvrtek je dnes..
no to je jedno stejne stim nic nenadelame...
Uvidime jestli se to nejak zkompenzuje.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Lip to neslo, hloupy wokna kdyz pretece pamet, tak je konecnaJohny Matovic píše:Ty navraty save prestavam mat rad. O5 ma to obralo o pozitok z hry :p uz 3x za poslednu dobu.

A kdyz pretece pamet zrovna ve chvili kdy se nekdo (Acarus) pokousi uvolnit pretekle misto pro sejvy (protoze dva dny zpatky jsou na konci urizle) takze jedina sance je tvrdej reset, tak je to ta nejblbejsi shoda nahod ktera se stava jednou za 10 let

No nekde mam programek kterej v podobnym pripade vcas varuje SMSkou jeste dopredu, asi ho dam na server jeste pred predelavkou, jen musim najit dobrovolnika koho tam nastavit

srbqf
Jen jestli můžu něco dodat z pozice nb hráče, co si to tu teprve osahává...tak začínám pomalu chápat ty, co chodí afk, protože pro mě osobně je každý procento vydřený a když mě to za poslední dobu vrátí o tolik, tak mě to trochu mrzí..
Pro GM: Neberte to prosím jako nějaký útok, co se stalo, za to vy nemůžete, ani že odteď začnu chodit afk...jen jsem se potřeboval někde vybrečet
Pro GM: Neberte to prosím jako nějaký útok, co se stalo, za to vy nemůžete, ani že odteď začnu chodit afk...jen jsem se potřeboval někde vybrečet

Jen brec, ono je to fakt neprijemny pro vsechny, i pro nas, kdy misto chlastacky s prave ozenenym kamaradem musis vymyslet co s tim serverem aby bezelAnsernon píše: Pro GM: Neberte to prosím jako nějaký útok, co se stalo, za to vy nemůžete, ani že odteď začnu chodit afk...jen jsem se potřeboval někde vybrečet

srbqf